Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Viens, divi, trīs un Tu esi brīvs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pīrādziņš
P
Ļoti iedvesmojošs raksts! Lika man pasmaidīt! Paldies Tev! Tikai žēl, ka daži negatīvie komentāri atkal atņēma man šo smaidu! Kāpēc gan tie, kam viss nepatīk, neko nedara lietas labā? Tāpēc ka mūsdienu cilvēki ir pieraduši dzīvot bezrūpīgu dzīvi paļaujoties, ka mūsu vietā visu izdarīs kāds cits. Ja katrs neapmierinātais cilvēks nevis sēdētu pie televizora un gaustos, bet celtos, ietu un mēģinātu mainīt visu uz labo pusi, tad mums nekādas krīzes nebūtu.
es
e
piekrītu, taču prieks, smaids un jautrība palīdzēs pārvarēt grūtākos dzīves mirkļu un arī problēmas neliksies tik šausmīgas.. vienkārši latvieši ir parāk ambiciozi mēs tēmējam augstāk nekā mēs varam! Rēķinus nomaksāsi un paēdis būsi, bet paņemtos liekos kredītus gan nevarēsi samaksāt, tas gan!
Lasītājs
L
Tici man - ar mīlestību,prieku,jautrību nepabarosi bērnus vai nenomaksāsi rēķinus. Jā - piekrītu tam, ka dzīvot ir labi...bet labi dzīvot ir vēl labāk.
Marts Purvadukis
M
Nu Santa ir malacis! Tiem, kam skiet, ka ar smaidu vien neko nevar panakt, nudien iesaku aizrakstit Santai - vina ir loti iedvesmojoshs cilvecins! Un raksts vispar ari labais - rita agruma tas lika man pasmaidit! :)
es
e
Kapēc tiešām visi tik negatīvi? bez naudas pasaulē pastāv vēl daudzas skaistas lietas - mīlestība, prieks, smaids, jautrība. Jūs vienkārši nemākat par to priecāties..! Nu un kas, ka nevarēsi atļauties labāko dzīvokli vai krutāko mašīnu? nenomirsi! Dzīvo un smaidi! Jo vairāk prieka dāvāsi citiem, jo vairāk iegūsi pats un būsi gan labāks cilvēks, gan smaidīgāks un priecīgāks!
Lasītājs
L
Smaidīt un kaut ko ieteikt mēs varam daudz un dikti. Tik kā lai smaida, ja mūsu valsts ir novesta tur,kur tā ir? Meitene,Tu vēl jauna - tad ,kad Tev vajadzēs pašai pelnīt,rūpēties par bērniem,samaksāt visas lietas - tad redzēsim vai atliks laika smaidīt. Veiksmi!
Una
U
Manuprāt, vajag darīt un tad smaidīt.
Ieva
I
Ja ticētu, ka smaids kaut vai jauniešu MK locekļos iedzītu domu, ka vajag nevis meditēt, bet strādāt, smaidītu nepārtraukti....
ieva
i
aaaaaaaaaaaaaaaaaw cik iedvesmojošs!!! malacis, meitēn!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas