Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 28. oktobris
Ninona, Ņina, Antoņina, Oksana

Vīķe-Freiberga nejūtas gatava iesaistīties kādā partijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
verotaja
v
Dzimtenes Latvijas valdibas vesture ir interesanta. Lai veicas nakotne! Ar Dievpaligu!
onslavs
o
Vispār jau varēja gan kaut ko darīt tautas labā arī tagad, nevis tikai parādīt nostāju "ne mana cūka ne mana druva". Iesaitīties Zatlera partijā protams Vairai ir par maz piedāvāts... jāpiekrīt ka viņa sevi tiešām vērtē ļoooti augstu (šobrīd pat pārāk) un tur vēl varētu būt ilgi jādomā ja viņai piedāvātu iespēju būt kādā partijā par līderi.... bet protams, citādi jau noskatīties un pakritizēt, arī tā neko skaidru nepasakot, neko naicinot, ir vieglāk nekā iesaistīties un darīt, cīnīties par to lai būtu tautai vieglāk, lai atgrieztos cerība. Citādi kurš tad ies, kurš darīs, paraie cilvēki..?? jā protams, bet bet ar to ir par maz, ir vajadzīgi pazīstami, populāri cilvēki, bet mums visi kaut kā tik malā stāv... un tad kritizējam ka mums nav kas iesaistā politikā. Tā teikt, kā paši mums māca, tā arī dariet - vispirms paši un tad no citiem prasiet! Citādi es viņu joprojām novērtēju par prasmi runāt, un arī šobrīd neskriet notikumiem pa priekšu vien minot ka Valdis neko pats par partiju nav pateicis un tas ir tas kas pietrūkst pirmkārt žurnālistiem (var saprast viņu izziņas kāri, bet vai nav par daudz?), otrkārt visiem pārējiem. Ja Valdis pateica ka paziņos tikai pēc 8.datuma, tad es to arī tā saprotu un kaut ko jaunu gaidu tikai pēc šī datuma.
s
s
Pēdējā laikā Vaira izsakās augstprātīgi un vīzdegunīgi... Tas man nepatīk. Varēja pati atlaist Saeimu. Tagad nepatīk, ka cits to izdarīja ....
Talmaka zobens
T
Ko tad jus gaidijat, ka si slinka, nekauniga, egoistiska ragana ir spejiga kut ko darit, stradat? Freiberga ir reti aprobezota, nevariga, egoiistiska, alkatiga un augstpratiga, kura nav spejiga ne ko veikt, ja vinai nav apkart asulainu, iztaponu, kalpu un pielideju un par to mes varejam parliecinaties 8. gadus, kuri bija ka lasta un posts Latvijas valstij un latviesu tautai. Freibergas "darba auglus" mes visi baudam un baudisim vel desmitiem gadu uz priksu. Guntars Krasts ir jatiesa un jasoda par to, ka sis so velna matiti atvilka no Kanadas. Kapec Freiberga navi izmesta no valsts dzivokla rigas cnetra? Sis dzivoklis ir japardod un nauda ir jaieskaita Latvasj pensionaru fonda. Kapec freiberga sanem no valst privlegijas un automasinu, soferi, sekretari, miessargus tai pat laika bernim un pensinariem nepietiek naudai, lai tie sevi ikdiena pabarotu un uzturetu? Cik Latvijas valsts iedzivotajiem izmaksa lai so nekaunigo, alkatigo radijumu Freibergu uzturetu??? Kapec netiek publiskota patiesa informacija par to, cik Freiberga katru dienu nozog no Latvijas tautas, lai pati varetu dzivot parpilniba un egoistiskajas iegribas?
Dainuvīte
D
Dievs,atpestī mūs no muļķiem un VVF.Ar pārējo mēs kaut kādā jēgā tiksim.
Ir gan jāiesaistās!
I
Viņai tas būtu jādara latviešu tautas un Latvijas labā un jāstājas līdzās Zatlera Reformu partijā! Tad tikai tas būs spēks!
legolas
l
Jo neviens tā īsti jau arī nepiedāvāja. Un arī Kanādā bijušie draugi un paziņas uzskata šo draudzenīti par mūsu Tautas izzadzēju labāko draugu. Tāpēc jau mājās arī nebrauc.
Bo
B
Lai tā zoss brauc uz Krieviju un iestājas tur Putina partijā. Neviena cita prezidenta laikā Latvijas pilsoņiem netika liegta pieeja Brīvības piemineklim ziedu nolikšanai. Tas notika tikai PSRS un VVF valdīšānas laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas