Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vīķe-Freiberga: referendums bija unikāla izdevība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Kada iespejama uzticiba vienai vai otrai personai ir vel palikusi - VVF ieteicu, ka to dara REpse, aiziet no politiskas skatuves - jusu vilcieni jau aizgajsuisi, jo nepratat aktivizet Jusu pienakumus pret valsti un tautu !!!
K-K
K
...VVFs prezidentura ir pilna ar parallelu NEIZDARIBU UN NEAKTIVITATES ieksvalstisko notikumu un to IZRAISITO PROBLEMU atrisinajumu vajadzigos un iespejamos brizos - gluzi ka Repses ... kura aizbildinasanas, un, neatbildiga noklusesana BB lieta naca atbilde - ka nevarejis citadi - nakusas norades no citurienes - CIK NOZELOJAMI GLEVI, abas instances !!!! ... Un sis parmetums nav 'post fakto' - tas tika paredzets izteikts, bridinosi ....
vera
v
Tā bija unikāla iespēja atlaist šo Saeimu,kura atrāva no nabaga tautas mutes 850000 latu un iedeva vecai prezidentei,lai viņa dauzās pa pasauli un māca ugandietes neklausīt saviem vīriem.Nu,bada cūka!viņai vienmēr ir par maz,par tautu kautkā nedomā.Delfos lasīju,ka sakarā ar viņas gudrību viņa jādevē par vecajo.Saīsināti VVVF.
Dana 1
D
Ja Jūs man spētu tā loģiski (bet cilvēciskā, nevis politisku frāžu līmenī) divas lietas paskaidrot: 1)Jūs rakstāt "pec visa ta, ko esam pieredzejushi pedeja pusgada laikaa". Ko īsti tādu īpašu, kas agrāk nav bijis? 2) Ar ko īpašu atšķīrās VVF prezidentūras gadi no VZ prezidentūras gadiem?
lētticīgā
l
Vecai prezidentei tik pretīga bilde,tik samākslots un jēls smaidiņš,laikam jau saprot,ka Latvijā veči tā nekautos,ja prezidente bezjēdzīgi netērētu mūsu naudiņu.Ta neko iemesliņš tērēt tautas naudu.Es nesen dabūju no veča zilu aci,jo šis briesmīgi sanervozējās,ka tā Saeima piešķīra 2,5 miljonus referendumam un 1 miljonu vēcās prezidentes braucienam uz Ugandu.
pinkšķe
p
Mani tepat Latvijā vīrelis iekausta,ja to ceļa naudu uz Ugandu sadalītu mūsu ciemam,tad vecais mani ilgi neslānītu.Šitā sliktā Saeima mūsu vecai prezidentei ceļa naudu esot piešķīrusi 850 000 latu.Par tādu naudu,izskatās,ka neviens vecis nedauzītu savu veceni.Nepļekerē naudu pa pasauli!Mums pašiem vajag.
ritucītis
r
Vecai prezidentei noteikti ir arī veca galva.Ko viņa zin no Satversmes.Vai Latvijas valsts vispār būtu jāiznīcina un te jāiekārto ASV raķešu bāze.Satversme jau šobrīd paredz Saeimas atlaišanu.Izskatās,ka dažs labs uzvārījies no referenduma 2,5 miljoniem.
atkal
a
zvaigznes gļuko!!!
Marina
M
Demokrātija ir tautas vairākuma vara, ja vairākums nav par tad neatlaižam saeimu, bet iestrādāt, ka ar savu naudu valdošajai kliķei jāatbild, ja viss iet mīnusos vajag gan un beidziet izšķerdēt mūsu nodokļus, par savu personīgo naudu kaut vai katru mēnesi rīkojiet referendumu, bet zaudētāji, lai valstij piedzen skādi par izsvieto referendumā, nevis kārtējo reizi apzog vecākus, kuriem jādzemdē un jāaudzina bērni, zinu novadus, kur bērnus 1. klasei jau nevar savākt.
aunu baram
a
Kāds pats tā par citiem runā! VVF tikai Jūs arī varat slavināt, šo briesmīgo Latvijas Valsts izšķerdētāju, kāpēc viņas kancelejas darbinieki tik daudz saņēma? Tur vēl kaut kas izņemot pulksteni? Beidziet izturēties pret mūsu nodokļu naudu kā sociālismā: nav personīgais tikai tērēsim! Tiešām ko labu šī dārgumu kolekcionāre ir izdarījusi? Nākošogadu trešo referendumu? Savediet ceļus un pagalmus l';idz 1991. gada līmenis!!!
Zuze zvirbulēnam
Z
Kā ko ? Astoņus gadus ta valdīja, astoņus gadus ar pasaules varenajiem kopā kaviāru ļeksēja. Vai tad tautai nebija labi, skatīties un priecātis? Bet te atnāca sve''sais un visu viņas zapti piecūkoja! Nu kā tā var?
zvirbulēns
z
Pravietis savā tēvzemē netiek cienīts. Tā ir veca un pārbaudīta patiesība. Būtu ļoti labi, ja kādi desmit politiķi atrastos Latvijā, kas būtu izdarījuši Latvijai tik daudz laba , cik VVF. --------------- Ko labu Latvijai ir izdarījusi VVF, ko?
JL Rižā
J
Sestdiena, tā bija skaista cerību diena JL. Referendumā piedalījāmies visa ģimene, sarunās ar kaimiņiem, likās, ka neviens nebūs palicis vienaldzīgs un būs noticējis JL demogoģijai. Bet, ak vai, pienāca pirmdiena, kā pelēka sēru diena, negribas galīgi neko - tik uz kapiņiem , tik uz kapiņiem ... to JL pavadīt.
Apsmējos!
A
Vai kā oo0ma bija sacerējusies, ka tūlīt tiks atpakaļ preža krēslā! Kāda izgāšanās....
PAR
P
Sestdiena, tā bija skaista cerību diena. Referendumā piedalījāmies visa ģimene, sarunās ar kaimiņiem, likās, ka neviens nebūs palicis vienaldzīgs. Pirmdiena, kā pelēka sēru diena, negribas galīgi neko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas