Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vīķe-Freiberga vīlusies ES nespējā nosodīt uzbrukumu Gruzijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mongolis
M
Latvija, Gruzija... Kam no lielajām valstīm vispār ir kaut kāda interese par to. Neviena lielvalsts neies kasīties savā starpā par smilšu kasti. Ne Amerika, ne Krievija, ne Eiropa. Vēsturē jau ir simtiem piemēru, kad lieli draugi parasti pied..š visus, kam solījusi draudzību un aizstāvību. Dienvidslāvijas teritorijā gadiem varēja karot un slepkavot, un visiem tas bija pie pakaļas. Te mēs redzam, ka pašlaik mazais Čeburaška var darīt, ko grib un visi no viņa raustās. Redzēs ko viņš teiks, kad haņi izdomās Sibīriju pievienot Ķīnai.
Optimsts
O
Ko tur vilties? ES skaidri pateica,ka Saakašvili pats sataisīja lielus mēslus nogalinot tūkstošiem nevainīgu cilvēku un pēc tam dabūja pa muti.Tikai rusofobiski dauņi vainot krievus,kas starp citu,nepārsniedza spēku.Ja VVF ir vecuma marasms un nespēja objektīvi spriest par notikušo,tad nav ko rēgoties publiskajā telpā un vēl lasīt kaut kādas lekcijas par politiku utt. Un vēl ES un NATO nav ko teikt,jo Gruzijas vadība ir mežoņi un slepkavas,ar kuriem darboņi noES un NATO kopā tusējās un deva kaut kādus solījumus.Lielāks pods ir NATO sekretāra teikums,ka Gruzijas durvis NATO ir atvertas,večuks laikam marihuanu sapīpējies tas stabili nebūs,jo kautiņu ar krieviem NATO zaudēs.
Dārta
D
nu ko varbūt beidzot sāksim domāt kam mums ES... un ko varam izsecināt no šobrīd notiekošā drošības garants tā nebūs, kā mūs centās iegalvot lai balsotu par iestāšanos...
bušs jau arī nekāds.
b
...........bet makeinam vajag karu, vienalga kur un kam jākaro. Vienīgais ko viņš māk vadīt, karu............
nu
n
vai tad pirmoreizi uzzināji, ka vāčiešiem daudz slinko zaglīgo tautā. Nu perfekti gan to dara. Vai tad normāla tauta pieslietos hitleramstaļinam...laupīt niez nagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
žanis.
ž
atbildu teroristam , ka pareizs rakst , ,tagad lien atkal atkal arsaviem padomiem ,kuri ir tikai kaķa vērti ,tad kad bija jautājums par stāšanos es tad skaļi visūr kladzināja cik labi viss būss nez kādēl,tagad nevar sēdēt savā māja un meistarot savus pulksteņus ,ta nu ir vinas vislielāka problēma , lai aicina knab izskatīt šo pulksteņu lietu kā vecam cilvēkam ātrāk no vinas pirmkārt gribam zināt šo pulksteņu nozagšanu , nevajag večiņai par citām lietāmuzbāsties. vvfirnu gan ļoti uzbāziga.
baluns ---
b
Labi,ka vismaz vins cilvēks pamanīja,ka ES nav spējīga pietiekoši isā laikā uz pāridarījumu kaut vienai tās sastāvdaļai[dalībvalstij]Lielvalstis ir pārāk lieli egoisti ,lai ""ziedotu savu sasmirdušo demokrātiju un pazaudētu ""rīta kafiju ar grauzdiņiem un marmelādi"'.
Terorists
T
Runa neiet par gruziju bet par Vairas gaudām.Gruzijai ir jāpalīdz protams. Bet gribu jautāt kad čečēni tika bombardēti kur bija ES-MULDĒJA tāpat kā tagad. Vai Hāgas tribunāls ir izdevusi orderi Putina arestam-NAV. Tad kad serbi čīnijās par valsts vienotību,mūsu valdība nōstājās albāņu pusē tapēc ka tā prasija Vašingtona,lai nomierinātu musulmaņus. Lūk par ko bija mans koentārs,un tad kad mūs tur Vaira ar kompāniju vilka iekšā tad šī kompānija par šiem spēles noteikumiem labi zināja un nav ko Vairai raudāt.
barakuda
b
ĒRIKAM unTERORITAM Redzēsim,ko JūS teiksie,kad ēzeļausis bumbos JŪSU mājas.JŪS uz ielas sitīs l,ūgsiet palīdzību un nebūs kas palīdz.
barakuda
b
Vecā Eiropa negrib zadēt "nevainību". Vajadzētu atsaukt parakstu no ES jauna līguma.
Terorits
T
Lai nu kuram, bet V.V.F.būtu labāk jāzin kā darbojas ES struktūras.Ar joni iekšā,aizmirstot kad šinī organizācijā ir valstis kuras labāk klusē Nafta,gāze,dzelsrūda utt lielākoties nāk no mātuškas krievijas,un kas tas ir pāris tūkstošu līķu-nekas salīdzinot lielo valstu interesesēm. Nav ko kaukt,arī mūsu valdība atbalstija jeņķus uzbrukumam Dienvidslāvijā,kur tad Vaira tava morāle.Būtu labāk paklusējusi.Dienvidslāvi gribēja to pašu ko tagad gruzīni,bet dabuja NATO bumbas uz galvas.Čečēnijā paklāja politika -ES klusēja.Tākā tur kur mēs esam ievilkti būs vien jaspēlē pēc viņu noteikumiem.Jums jau tas patīk.
Ēriks
Ē
Nav jēgas rakstīt komentārus, jo mūsu tauta drīz vispār nemācēs domāt, to rāda arī statistiskie pētījumi, nācija paliek arvien dumjāka, skolās vairs gandrīz nepalika teicamnieku, ar katru gadu aug skolnieku skaits kas paliek uz otro gadu un kam atzīmes ir vājākas par vidējām. Nav jēgas tērēt savu laiku, lasiet savu jauno vēsturi un pielūdziet savu jauno elku ASV ar viņa prezidentu, kuram IQ ir tajā pašā līmenī kā jums. Informācijai: Dž. Bušam jaunākajam IQ līmenis ir 91, un viņš uzskatāms par viss ierobežotāko prezidentu sākot ar 1945. gadu. Veiksmi jums!
Informbjuro
I
No Dienvidosetijas tika izdziiti 200 000+ gruziinu, bet 97% no atlikushajiem 70 000 osetiinu un iemigreejusho krievvalodiigo tika piespidu kaartaa "pieshkjirta" krievijas pilsoniiba..
Ēriks
Ē
Nu ja, latviešiem jau pie kājas, ka amerikāņi nogalinājuši tūkstošiem irākiešu un dienvidslāvu, tas taču mūs neskāra un vairākums latviešu ir pārāk gļevi lai to atzītu un kritizēt tādu dižu valsti kā ASV, viņiem labāk simpatizēt. Kas atttiecas uz 50 gadu okupāciju, tā nebija Krievija, tas bija PSRS ar Staļina režīmu, un no viņa visvairāk arī cieta Krievija un viņas iedzīvotāji, tā kā nevajag te ņaudēt nabadziņi, pietiek dzīvot pagātnē. Par Makeinu man arī patika, jā, lūgsim dievu lai viņš uzvar, lai atkal starp Krieviju un ASV sākas naids, un kautkas līdzīgs aukstajam karam, lai notiek, jo mēs taču esam muļki, un nezinam kas notika 1962. gada 27. oktobrī, mūs tikai māca par krievijas okupāciju, un par to ka Krievija ir ļaunuma iemiesojums!
lāpītaja
l
Daļai te patīk krist galējībās un visu vienkāršot,vai nu balts vai melns.Tada jocīga provinciāli sentimentāla tauta esam, visā, gan politika, gan mākslā, gan kaimiņatiecībās.Bet toties sirsnīga gan. Klēpi rožu gruzīnu vēstniekam atnesām, a Krievijai tas viss kā pīlei ūdens, visi šitie sentimenti. Pēdējais laiks nevis meklēt katrā no pusēm vainīgos un neņģeļus, bet lietišķi meklēt sabiedrotos to vienpadsmit valstui stsarpā kuras kā jaunās iestājās ES. Gruzīniem ir vēsturiskas nesaskaņas ar osetīniem un abhāziešiem,ne mums tās izšķirt,un Krievija vienmēr izmanto skaldi un valdi politiku,tas nav nekas jauns.Svarīgi izdarīt secinājumus ES spējas tikai mēnešiem kunkstēt 90 gadu sākumā kad gāja vaļā slaktiņi Eiropa(Dienvidslāvijas sabrukuma laikā)un neko konkrētu nedarīt, kamēr amerikāņi nesāka konkrēti Milošēvičam apgriezt ērgļa spērnus, tad tagad neko vairāk no vecās Eiropas varam nesagaidīõt.Mums 11 jaunajām valstīm laiks izdarīt kolektīvu spiedienu uz tiem migužām, jo citādi viņi nogulēs arī brīdi, kad Krievija var sagribēt glābt tautiešus Latvijā(viens tāds jau Narvesenā kā pirma bezdelīga parādījās.) Un tur nu VVF ar savu autoritāti un statusu varētu to lietu pabīdīt, bijušie jau parasti veic šādas misijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas