Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Vilnītim — Ls 155 000 parāds

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dārznieks
D
Nu tas ir lab', Nu tas ir lab' !
stop
s
Bezvārdis 27.05.2009 09:03 Šāds naudas sadalījums ir raksturīgs tiem, kam ir vai nu nelegāli ienākumi (saņemti bez nodokļu nomaksāšanas) vai arī viņi veic citas mahinācijas ar naudu. Kāpēc kādam būtu jātur skaidrā naudā 3600 eiru? Kādām vajadzībām un kāda iemesla pēc skaidrā naudā nevis bankā? === ta nu gan summa. kas tur tads, ka cilvēks 1 mēnešalgu tur skaidrā naudā?
papa
p
gde perevod
Korekts
K
Man kā sabiedriski aktīvam cilvēkam NAV kredītsaistību- kā vēl tiem tikai 20 % no Latvijas darbaspējīgajiem iedzīvotājiem. Vai 80 % cilvēku, kas apkarināti ar visāda veida kredītiem, nav par DAUDZ priekš mazās Latvijas?
R
R
Repše vismaz Latviju nekad nenodos
tiešām
t
;D vai šajā rakstā bij minēts, secība kādā notika aizdošana un kredītsaistību uzņemšanās? es varbūt 5 gadus atpakaļ arī aizdevu kādam knarikam naudu, vai tas nozīmē ka ja ņemšu tagad hipotekāro kredītu - esmu žuļiks! No vairums komentāriem izriet ka visi esošie un potenciālie hipotekārā kredīta ņēmēji un vispār jebkāda kredīt-pakalpojuma izmantotāji ir: a) žuļiki; b) kukuļdevēji/ņēmēji; c) JAU PĒC DEFINĪCIJAS - bezatbildīgas personas; d) mahinātori; c) naudas atmazgātāji u.t.t. JO PATIESI GODĪGI CILVĒKI VISU NOPĒRK SKAIDRĀ NAUDĀ! GODĪGĀM PERSONĀM MĀJĀS ZEM GULTAS ČEMODĀNOS STĀV ''CASH''! JĀPIEKRĪT; sitnim - Nezinu vai vispār Latvijā var vēl atrast kādu ekonomiski aktīvu cilvēku kuram nebūtu nekādas parādsaistības !!!!!!!
ak vai
a
kadēļ pats aizņemās tik daudz, bet citam dod aizdevumu. vai šitas nesmird ka parastā blēdība. kukuļņemšana vai kas cits??/
Korekts
K
Tomēr, ja priekšnieks NESPĒJ sakārtot savas PERSONĪGĀS finanses, stājoties VALSTS darbā, tad ...sorry! Tātad turpmāk KONKURSOS uz ATBILDĪGIEM amatiem jāņem vērā arī šis faktors!
Esīte
E
Nekas, līdz janvārim jau puikiņš būs miljonārs!
Paija
P
Ietekmējams, jo dzīve uz kredīta, un ja deklarācijas fakti atbilst īstenībai.
sitnim
s
Nezinu vai vispār Latvijā var vēl atrast kādu ekonomiski aktīvu cilvēku kuram nebūtu nekādas parādsaistības !!!!!!!
Politiskaa atbildiba
P
Pilnigi piekritu. Cilveks, kas pats ir parados, otram nekad neaizdos. Logiski. Nav tiira sii lieta.
tiešām
t
No jums rakstītājiem/lasītājiem - cik no jums nav kredītsaistību? Ja viņš būtu pircis māju skaidrā naudā - tad gan skaitītos tīrās sirdsapziņas pilsonis :D? Tas gan neliktos aidomīgi? Nē? Pašiem smiekli nenāk? Tiešām lielākai daļai LV iedzīvotāju ir hipotekārais kredīts - un cik no tiem tas ir atbilstošā apmērā? Cik krāvējiem un ''būvniekiem/celtniekiem'' , bērnudārza audzinātājām u.t.t. nav tāda paša apmēra kredīti? Un viņi savukārt ir nabaga iedzīvotāji - bankas apkrāptie un pieviltie :D!!! Apsmieties var! Pasekojiet līdzi viņa parādsaistību apmēram nākamgad un paskatīsimies uz tiem lielajiem bļāvējiem - vai Vilnītis būs nodzēsis kredītsummas daļu atbilstoši saviem oficiālajiem gada ienākumiem! Un ja nu pēkšņi būs vairāk - TAD NU VARĒSIM KLIEGT PAR KUKUĻDOŠANU U.T.T.
Zin..
Z
Es domāju, ka ta ir tīrā mafinācija. Ka es to saprotu, kad kādreiz paņems pateicības, varēs piesegt ar parādsaistībām, jo aizdevējs to apliecinās un to norakstīt deklarācijā. Šādam fruktam ar šīm saistībām nu gan nevajadzēja piekrist stāties amatā. Ja piekrita, tad zinaja, ka varēs kaut kā izmantot.
Zix
Z
Pirmajā uzrāda parādus un aizdevumus, pēc tam parādi atdoti un aizdevumi saņemti - ļoti ērti, lai nevajadzētu skaidroties par ārpusamata ienākumiem :( ne jau parādi tie ir, bet nodrošināšanās pret pārmetumiem par nelegāliem ienākumiem! vismaz vairākumā Latvijas gadījumu :((( nekas nemainās

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas