Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Visas labējās opozīcijas partijas atbalsta Dombrovski premjera amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ssss
s
Nemekle Maskavas agentus tur,kur vinu nav.Tos meslus sataisija pasi jusu personigi ieveletie "istie latviesi". Nakosais Latvijas premjers-politisks likis,jo pec visiem PIESPIESTI pienemtajiem loti nepopularajiem lemumiem vinu un vina partiju vairs nekur neieveles,bet,lai glabtu ekonomiku, naksies pienemt tadus lemumus,kurus nenoveletu savam vislielakajam ienaidniekam.
Produkts
P
Pietiek pašiem savu Kangaru...
Paltraku Vilis
P
Laikam Godman ir krievs, jo tādus sūdus var sataisīt tikai maskavas agents.
zvirbulēns
z
Varbūt, ka Jums ir taisnība, šai partijai joprojām nav partijas apstiprināta programma. Viņiem tik ātri pieplūst biedru, ka vairākuma kontingents te kreis, te labējs, te centrs, te ...., īsāki sakot, viņi vēl nav izšķīrusies. :)))))
AE
A
SCP nav labēja partija, tā ir kreisa, biedri! ------------------------------------------- Kļūd ies, zvirbulīt. SCP ir labējā ar kreisu retoriku. Muļķu zemē savādāk nevar.
Ivo
I
Bet lauku politika tai ir stipri labēja ,pilnībā velk uz lielajiem un Amerikas, bet ne ES modeli
zvirbulēns
z
SCP nav labēja partija, tā ir kreisa, biedri!
trollis
t
...un Dombrovskis tiks nolikts pa sitienam, jo no šīs situācijas ārā tikt ļoti smagi...un tad pie viena varēs ķengāt visu JL, par to, ka tikai runā, bet izdarīt tāpat neko nemāk un atkal, pēc rindas drausmīgu un nepopulāru lēmumu pieņemšanas, varēs nākt pie varas oranžie....Dod dievs, lai puisis spētu savākt profesionālu komandu....visādā ziņā - cepuri nost par uzdrīkstēšanos...
grabens
g
izskatās, ka īstenosies tp plāniņš pamest " labejo opozīciju" zem tanka, un piestrādajot šamo ierēdniecībai drīz JL būs purvā līdz ausīm.. Kāreiz pirms velēšanām, kurās koalīcija iebāzīs tautai kārtējo reklāmas batonu, un laimīgi valdīs tālāk...Jauki.
Mg
M
Es nestādos priekšā, kam būtu jānotiek, lai TP uz ZZS strādātu Dombrovska un Repšes vadībā, bez tiesībām uz savu viedokli par ministru kandidatūrām. Ja vien mēs nēesam tādos sūdos, nu kuriem nav iespēju izrāpties. Ja arī Dombrovski izvirzīs, tad visticamāk, viņam tā arī neizdosies valdību izveidot.
Gurkis
G
Protams, vinji atbalsta viens otru - slinjkjis slinjkjim draugs. Visu laiku seedeejushi opoziicijaa, tagad saaks maaciities kaa valsti vadiit. Varbuut tieshaam vinjiem ir jaapameegjina, lai cilveeki saprastu, ka vinji blefo.
Oto
O
Ja man jāizvēlas - krievi vai TP, protams, izvēlos Tautpartijiešus. Bijušas kļūdas viņiem, bet atšķirībā no opozīcijas viņi ir kko darījuši, ne tikai bļāvuši.
daniel2
d
JA APSTIPRINĀS DOMBROVSKI, TP VIETAS JAUNAJĀ SAEIMĀ BŪS NODROŠINĀTAS, BET JL GAN KLĀSIES PLĀNI. JAUNAJAM PREMJERAM IES TIKPAT GRŪTI KĀ GODMANIM, CĪNOTIES AR BIROKRĀTU SABOTĀŽU UN AIZVIEN PIEAUGOŠO SOCIĀLO SPRIEDZI.
?
?
Labējā opozīcija? Štokenbergs ir kreiss populists, nevis labējs opozicionārs, es atvainojos.
gm
g
Labi, ka Štokenbergs nenorāva atbalstu, jo vēl šorīt savā blogā šaubījās rakstot par SCP atbalstu - "SCP ir nopietnas dilemmas priekšā."' Jācer, ka neturpinās savas vecās tradīcijas, kad Kalvīša valdības laikā, kā padomnieks visādi atbalstīja toreizējo valdības biedru un koalīcijas partneru JL čakarēšanu visos iespējamos veidos līdz izēda pavisam no valdības. Tagad arī savu atbalstu izpauda tikai pēc publiskas lekšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas