Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Visvairāk klientu sūdzējušies par Baltic Taxi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
garsija
g
ar taksi nebraucu, bet zaļo takšu noteikumu pārkāpšanu esmu redzējusi. nerāda pagirezienus, lien iekšā visur, kur tik liekas, ka ātrāk.
breta
b
Jūs vispār zināt, kas ir Fliks? Kādā veidā Fliks, vienas aviokompānijas vadītājs, var ietekmēt aviokompāniju skaitu Rīgas lidostā??
vinnijs
v
Tā Rīgas dome ir pilnīgi nevajadzīga institūcija, jo viņu izpratne par lietām darbojas tikai vienā virzienā - tā, kā ir labi pašiem! Man vienkārši riebjas skatīties, kāds Rīgā ir t.s. taksometru tirgus un serviss. Ar Baltic Taxi vai bez, kārtības jau nav tāpat - visiem ir pilnīgi vienalga kā šīs 70 (!) firmas strādā. Ar BT nebraucu principā, jo 1) viņi nespēj konkurēt godīgi. Pietiekami bieži izmantoju aviotransportu un ir nepatīkami klausīties, kā sevi slavē, bet citus labākajā gadījumā nepiemin, bet sliktākajā - noliek; 2) nepietiek ar tekstu lidmašīnās, bet vēl tācu vajag nolīgt dāmas zaļo mētelīšos, kuras laimīgos pasažierus aizved garām sarkanajiem takšiem un iesēdina zaļajos! Ja pēc nākamā lidojuma vēl šo te redzēšu, uzrakstīšu vismaz PTAC un Konkurences padomei. Par bandītu kantoriem vispār nav vērts neko teikt, jo tie tāpat neko neievēro.
Bet
B
Kāpēc nevra tos citus vienkārši izmest no tirgus un atstāt tikai salātus?
Divas morāles
D
Zēl ka nav tādas iespējas inetā salīdzināt aviokompānijas. Incanti kāpēc fliks aizbaidīja no RIX Britišhus bet pievilināja smirdīgo Ryan? Katrā ziņā tam cilvēkam flikam ir diametrāli pretējas vērtības, ja salīdzina taxshu biznesu un airbaltikovo manieres.
.
.
es izvēlos tikai Baltic Taxi.
:)
:
protams, protams sūdzās TIE, kam PATĪK, ka šoferis smird, ka viņam mugurā treniņbikses, ka dārdina salonā neciešamu mūziku, ka nesaka ne labdien, ne paldies un ka apkrāpj pasažieri
Mazā
M
Atsauksmes varētu būt falsificētas. Pēdējā pusgada laikā 5-6 reizes esmu braukusi ar Baltic Taxi. Serviss un attieksme bija labā līmenī, arī šoferīši sakarīgi un kopti (ne rupji un reizēm pat netīri kā Rīga Taxi), pie tam VIENMĒR tiek izsniegts čeks, kas Rīgā ir gaužām neparasta parādība.
neklients
n
ar takšiem nebraucu, bet Baltic taxi ir vairāk kārt manībi agresīvā stilā un satiksmes noteikumu neievērošanā, biežāk tas gan ir bez pasažieriem.
Jetta
J
Interneta balsojumiem nulles vērtība, to var būt rakstījuši konkurenti, kas vēl nesen spieda zaļos takšus laukā no tirgus, turklāt ļoti neglītiem paņēmieniem.
Ansis Egle
A
man kā reiz pirms 2 dienām ļoti pozitīva pieredze ar Baltic Taxi, tik pozitīva, ka pat piezvanīju uz viņu biroju un paslavēju. Tas bija piektdien, kad vakarpusē bija nepieciešams braukt uz Rīgu. baltic taxi atbrauca, vadītājs Ruslans laipnā latviešu valodā izstāstījas kas un kā, aizveda, nerauca degunu, kad norēķinājos ar kredītkarti ( visas citas kompānijas, ko esmu izmantojis līdz šim, ieskaitot Riga Taxi, taksometru parks un citas - vienmēr rauc degunu, ja norēķinies ar kredītkarti). Ruslans saprot laba servisa nozīmi. Plus vēl iedeva bonusu - brauc piecas reizes par vismaz Ls 3, sestā reize bez maksas! Super! Esmu apmierināts un varu droši ieteikt citiem.
ivo
i
Baltic taxi baigi labs...Mani veda sieviete - ļoti pieklājīga. Ddroši vien konkurenti sarakstījuši sliktās. he he
NAV VIENALGA
N
skaldam matus.... varbuut esi redzeejis kaa brauc paareejie?! nekaadu satiksmes noteikumu!
stop
s
un ko man tagad melot, ka neredzēju, kā no Olimpijas Baltic Taxi mašīna izgriezās nevis pa labi kā atļauts, bet aizbrauca zem Vanšu tilta? lai tikai tu nebrēktu, ka esmu konkurents? ja reiz šie visus cenšas nozākāt par bandītiem, lai paši ir nevainojami.
LATVIETIS
L
bandīta šlesera drauģeļiem naglim un flikam laiks savus takšus aizvākt no rīgas ielām šie bezkaunīgie kungi nomelno citas firmas,bet paši ir nelietību sūdos līdz ausīm..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas