Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 29. oktobris
Laimis, Laimonis, Elva, Elvijs, Elvis

VK: IeM un “Materiālās rezerves” nespēj atgūt iztērēto naudu par auto glabāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jānis
j
jā man nostāvēja auto 28 dienas sigūldas stajankā un tas man izmaksāja pie 300 ls .precizi jau neatceros.bet šai rakstā minēts ka -Par katra transportlīdzekļa glabāšanu mēnesī maksāts vidēji Ls 70. Nutad paskaitiet peļņu no tiem vadītājiem kas izpērk auto,kāpēc to nepublisko ?
maris
m
man taja piedrujas iela izzaga tuksu bagaznieku,tizlie bomaari
Toms Upe
T
Esmu piedalijies šo a/m pirkšanas procesā un varu teikt, ka vērtētāja vērtējums neatbilst tirgus situācijai. Vērtējumos ir pieļautas daudz būtiskas klūdas. Piemēram - vērtējot a/m nav mintēts fakts, ka šim spēkratam nav atslēgas. Iedomājieties- cik izmaksa iztaisīt atslēgas a/m, kuram ir atslēga ar imobilaizera čipu !?? Aktarībā no a/m markas šis notikums var izmaksāt no Ls50 līdz Ls600. Man personīgi liekas aplama visas šo spēkratu pārdošanas lieta. A/m ir jāpārdod atklātā izsolē ar starta cenu Ls10. Diemžēl ir izveidota vēl viena barotava izredzētajiem, kura var pirkt šos a/m. Virkni a/m var pirkt tikai 3 uzņēmu, jo tiem ir itkā pārstrādes licence. Stlbums, bet avarētu a/m, kuras ģenerators maksā 350Ls pārdod šiem tirgoņiem par Ls45. Skaidrs, ka šo zagļu būšanu sen ir jāver ciet. Viss ir izveidots tā lai Valsts maksātu privātām struktūrām no IeM kases, bet pašu policistiem griztu no algas nost 4 milj, Ls.
AL
A
''Revīzijā tika konstatēts, ka aģentūras direktors ar rīkojumu ir noteicis transportlīdzekļu minimālo realizācijas cenu, kas izlasē iekļautajiem transportlīdzekļiem ir no 2 līdz 36 reizēm zemāka par sertificēta vērtētāja noteikto transportlīdzekļa tirgus cenu, tāpēc Aģentūra izņemtos transportlīdzekļus ir realizējusi par nepamatoti zemām cenām. 2007.gadā realizēti 4729 transportlīdzekļi par vidējo cenu Ls 85, savukārt 2008.gada astoņos mēnešos realizēti 1254 transportlīdzekļi par vidējo cenu Ls 98.'' Izdevīgi ka īpašnieks mašīnu neizņem, jo tas ir ienesīgs bizness.
jurij
j
Neslikta stāvvieta! Tur laikam autiņus katru dienu mazgā, reizi mēnesī vasko, nu lai ir kā saka "tovarnij vid".
!
!
Kārtēja shēmiņa, ko?
Toms Upe
T
Šlesers ar putām uz l'pām virzīja to, ka dzērājiem a/m ir jāņem nost. Fināls ir tāds, ka LV nes miljoniem lielus zaudējumus, bet kāpēc??? KORUPCIJA ! Rīgā noņemtie auto tiek nodiet glabāšanai SIA"SATBU 58", kuras īpašnieki ir bijušie IeM sistēmas augsta ranga darbinieki. Ja tad kad pie IeM stuures bija Godmanis viņš izvēresa cīņu ar šo struktūru, kuru bija izveidojis Segliņš. Valsts par kartu a/m tad maksāja Ls3.00 dienā. Segliņš atkal ir atpakaļ un viņa čomi jau pelna 8ls diena !!! Vēl izraisa neizpratni par izsoles kārtību- a/m ir noteikta starta cena, kura ir 2x lielāka par tirgus cenu. No izstādītiem izsolē 50 a/m realiže labi ja 4 transporta vienības. Arī a/m, kuri atrodas pie SIA'Stabu 58' nevar lāgā apskatīt. To var izdarī 8.30 kad vēl ir tumš vai 17.00 kad jau ir tumš. Diemžēl ir v'ēl viens apstāklis, kas neveicina vēlmi pirkt šādus a/m- moradieri. ! Jā - SIA"STABU 58" plācī a/m tiek apzagtas. Nopērkot neejošu a/m no šāda plača saproti, ka ar tādiem defektiem šo a/m nevarēja uz ceļa aizturēt policija.
ļoša
ļ
tā ir segla izdomāta shēma
Ģirts
Ģ
Vajadzētu parakties... bet kas to darīs.... Piekrītu,ka tie auto varētu pat arī neatrasties tajos laukumos. Auto tāpat kā "Mirušās dvēseles", kuras strādā arī bērnudārzos un skolās
kraa
k
t;a sist;ema jau pašos pirmsākumos bija ļoooti ūsaina un oriģināla. ko tad toreiz neviena kontole neteica, lai gan mirstīgajam tas bija skaidr,s ka tas bizness ir vienos vārtos?! goda vārds, pat smiekli vairs nenāk.
pmlks
p
vot tā ir riktīgā barotava, kur pilnīgi nekontrolēti minēto komersantu kabatās tiek iepumpēti valsts budžeta līdzekļi! :))) Teicama shēma! P.S. Es īpaši nebrīnītos, ja atklātos, ka liela daļa no šīm uzglabātajām automašīnām ir 1985. gadā un agrāk ražoti opeļi un žiguļi, kuri reģistrēti uz bomžiem vai jau mirušām personām. Protams, ka es netaisu nekādus mājiemus par to, ka tos reģitrēt būtuvarējuši kādi materiālo rezervju augstu stāvoši darbinieki! Nē, nē! ;)
f
f
x

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas