Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

VK vētīs Parex pārņemšanu, par sindikātu klusē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bankabaltija
B
redz kad Banka Baltija bija bankrots, tad valdiba ne pirksta nekustinaja. kapec??!! Tapec, ka tur bija vienkarsas tautas nauda. Tauta tad tik loti ludza valdibu palidze.t. Bet neka!! Parexaa nav tautas naudas nemaz, tapec valdiba steidz palidzet kaa apdegushi! par to vien Godmanis ir pelnijis cietumu!!! Lettelekom, gaze, Latvenergo un citas Latvijas kompanijas naudu neglabaja Parexaa. Parex nauda ir netiraa nauda.
Vientulais vilks
V
Pie mani........HAHAAAA
?
?
A pie kā reāli šobrīd ir kompromatu portfelītis?
truba
t
zvirbulēna uzdevums ir noknābt Maizīti, jo hūtei prokurors galīgi neder
PaPa
P
A varbūt tomēr tie nerezidenti nāk no austrumiem, ļoti ietekmīgi nerezidenti, kuri izsauca mākoņstumēju pie sevīm uz Maskavu un pateica: dariet ko darīdami, bet mūsējiem naudiņas ir jādabū, savādāk būs Lodes pār Brodveju...nu tad arī dara visu, lai iepludinātu dajebkādas naudas un mēs maksāsim...
Ērglis
Ē
Pēc zvirbulēna komentu skaita ir divi varianti: a) viņš ir biezas kundes brālis b) viņam tiešām par to maksā
Ērglis
Ē
Tieši par to es runāju.
jocis
j
Pilnīgi piekrītu, blatniku banka. Kāpēc valstij jānogulda nauda komercbankā, ja valstij ir sava banka operācijām. Vienkārši augšā sēdošie resnie runči domā, ka tauta lejā ir tik stulba un naiva, ka neko nesaprot un neredz kas notiek. ZAGĻI un vairāk nekas
007
0
Too ērglis. pašvaldību nauda atrodas arī zviedru bankās, kas piedāvā labākos piedāvājumus tur arī katrs galabā, nav ko te veidot visādas konspirācijas teorijas.
zoss
z
Es to saucu par virtulālo masturbāciju, bet pēc būtības tā ir iestrēgšana anālajā fāzē - priecāšanās par savu sūdu iedarbību, runa iet par zvirbulēns veidīgiem komentētājiem. Protams ja tas nav darbs (kāds viņiem maksā par šo pļūtīšanu - vides čakarēšanu).
007
0
ne jau tikai valsts tur turēja naudu,bet arī daudzi ražošanas uzņēmumi, un bankas neatbalstīšana nozīmētu daudzus bankrotus, kas mūsu tā jau švakajai ražošanai būtu pavisam traki.
Sniper'sEye
S
Godmanis teica (vienubrīd): mēs glābsim finansu sektoru. (Laikam bija saskatījies TV ziņas par Vācijas pieeju attieksmē pret krīzi). KK sadūšojās paslēpt Maibach u.c. lupatas... Godmanis tomēr sadūšojās SVF & Co memorandā, atšķirībā no Ungārijas valdības, neierakstīt prasības savām bankām par noteiktiem kredītiem uzņēmumiem.... Kāpēc? Nesaprata vai šo pierunāja nesaprast. Šī izskatās pēc Papa bezatbildības (un/vai?) korumpētības? Kā ir patiesībā? Varbūt Paps ir vienīgi ProRabs šajā nozagšanā/publiskajā muļķībā? ... :) Valsts un bancinieku attiecības šajā shēmā šobrīd var izskatīties kā ludziņas dialogā... Valsts: labi, mēs jūs varam izglābt... Bancinieki KK (un tjipa AK) klusā, iekšējā monologā, skaļi pret skatītāju zāli: jūs mūs tiešām varat izglābt, bet mēs jūs -- atkal uzmest.... Papildjautājums: kad Parex un cik ilgi vispār ir bijusi banka nevis bankai līdzīga blatņiku strukt;ūra (kā Parex ieguva klientos ministrijas, pašvaldības utt.? Interesanti, vai ne?
nunu
n
vai VK grib atkal savas spalvas pucēt kritizējot citu darbu? Pateicīgs gan darbs tiem kontrolieriem, visiem liet virsū žļurgas, paldies jau nepateiks, un tad būt tiem labiņajiem.
Ērglis
Ē
Viss nav tik vienkārši. Nav runa pat par sindicētiem kredītiem, jo tie ir ziediņi. Reālie augļi ir jautājums - KĀPĒC glāba Parex banku? Ne jau rezidentu kontu dēļ. Nē. Glāba tāpēc, ka valsts tur kopā ar pašvaldību glabāja apmēram 600 milijonus. Un tie reāli aizietu par skuju taku, ja valsts nebūtu pārņēmusi banku. Kāpēc tik milzīga nauda tur atradās? LŪK, tas ir ĪSTAIS jautājums. Protams, var vāvuļot par resursu efektivitāti un privātbanku labāku māku apsaimniekot līdzekļus (kas nav pilnīgi meli, ir bankas, kas joprojām turās uz ūdens), bet cipar bija pārāk liels. Un te ir jāskatās, kam Parex ir ziedojis naudiņu. Pareizi, visiem. Kargins ir centies ieziepēties ikvienam pie varas esošajam politiķim. Citam tas ir sliktāk sanācis, citam labāk. Un loģiski drošvien kā "pateicība" tika nodrošināta lielu summu glabāšana nu ne tajā uzticamākajā Latvijas bankā. Rezultātā kad Parex bankai bija problēmas, džeki varēja nākt pie valdības un sākt šantažēt. Ļoti iespējams, tas, un nekas cits izskaidro lielās batālijas starp koalīciju un KK. Džeki saprata, ka ir reāli uzmesti un ka sindicētie kredīti Parex kaklā ir pilnīgs pisdec, bet pazaudēt tikpat daudz arī valsts naudas...ui, tur smirdētu pēc kriminālprocesiem strīpā vien, ar ko KNAB pazudušie pāris desmit tūkstoši būtu bērnu šūpuļdziesma. Tā kā...viss ir sarežģītāk. Protams, lielos vilcienos sāk likties, ka arvien skaidrāk redzams, ka Parex bankas stāvoklis ir reāli sūdīgs, ka pārņēma ne jau tāpēc ka lai glābtu "sistēmas banku", bet gan lai glābtu savu ādu.
Ērglis
Ē
Saproti, es neapšaubu tavu pārliecību nomelnot Ģenerālprokuratūru (jo galu galā viņi ir paņēmuši tavu favorītu aiz .....), bet izdari to vismaz kārtīgi :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas