Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

VL-TB/LNNK lūdz izvērtēt Urbanoviča izteikumus par atbalstu divvalodībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
Māc bailes ,ko Bērziņs vēl sastradās šajā aspektā ... Man Bērziņš liekas tik pat kretīnisks kā Urbis....vai sācies legāls komuņagu uzvaras gājiens ?
Elva
E
Urbanovičam par šādiem izteikumiem vajadzētu atņemt ne tikai deputāta mandātu, bet arī pilsonību, bet mūsu valdošās partijas izliekas par beigtām. Pēc likuma - visiem, kas ir parakstījušies par krievu valodu, būtu jāatņem pilsonību.
egle
e
Latvijai ir ko turēt starp diviem dzirnakmeņiem - ASV un Krieviju.
lauķe
l
Tas, ka klusē gan Latvijas prezidents, gan Vienotība liecina tikai par to, ka visi vini barojas no kopīgas siles ar SC....
bulciņa
b
Nožēlojama, es vēl negribu teikt noziedzīga, ir Vienotības un Zatlera klusēšana.
gaura
g
Saskaņas centra dienišķā maize ir nesaskaņas radīsāna starp krieviem un latviešiem. Ja nesaskaņas nepastāvēs, tad lieks un nevienam nevajadzīgs būs arī t.s.Saskaņas centrs.
I.Gr.
I
Jaa, arii es domaaju, ka Latvijaa jaabuut tikai vienai valstsvalodai un maaciibaam visaas skolaas jaanotiek latvieshu valodaa! Un tas ir vajadziigs, lai visiem Latvijas iedziivotaajiem klaatos labaak. Nav labi valstij, ja rodaas vairaakas "kopienas" . Visiem Latvijas iedziivotaajiem kopiigi ir jaaizstaav Latvijas intereses, tad buus labi. Es ne visur piekriitu Vislatvieshu riiciibai. Taa es domaaju, ka nav pareizi svineet martaa ierochu braaliibu ar vaacieshiem. Bet latviskas skolas ir jaatbalsta visiem Latvijas pilsonjiem! Jo tas visiem naaks par labu.
bulciņa
b
Latvijā ir arī ļoti normāli un domājoši krievi. Bet viņiem ir grūti, bieži nākas turēt muti ciet, jo kliedzošais fašistiskais mazākums rada riebīgu troksni. Jā, diemžēl SC nākšana pie varas ir ļoti kaitējusi cilvēku attiecībām Latvijā. Inteliģenti krievi ar savu viedokli manuprāt ir varoņi šajā laikā.
nv
n
//..Vai kāds vēl tic, ka Latvijā ir kaut viens latviešu tautai lojāls krievs ..../ ================= bāzīsi visus vienā maisā, dabūsi bietē par apmelošanu :) Es gan balsoju par VL, gan mājās runāju tikai latviski, gan parakstījos par VL grozījumiem attiecībā uz valsts valodu skolās, bet pie latviešiem nekad sevi nepieskaitīju un netaisos.
lux
l
Retorisks jautājums. Kāpēc tādi nelieši kā Urbanovičs ir latviešiem. Nav iedomājams, ka kāds igaunis vai lietuvietis tik klaji nostātos pret savu tautu. Part ne tie, kuru prātiņš tikpat īss kā šim tirliņam.Viņš divus teikumus loģiski nespēj salikt kopā, bet kad jāaizstāv krievu intereses, tad apturēt nevar. Nozēlojami.
jautājums
j
Vai SC Latvijā grib radīt Krievijas guberņu? Kā saeimas deputāts var tā runāt. Patiesībā ko brīnīties NAV. SC ir un paliek Kremļa projekts un ar savu darbību viņi to lieliski pierāda.
ceriba
c
Latvija cilvekiemir tik slikata dzive,ka sliktak jau vairs nav iespejams un ta ir panakts 20. gados tapec ir istais laiks veikt visas nepieciesamas reformas, kuras nav veiktas lidz sim, tas ir, visas valsts skolas ieviest izglitibu valsts valoda-latviesu valoda, nomainit visu valsts parvaldi, deputatus un ieredniecibu, jo tiesi vini ir novedusi valsti bankrota un tautu nabadziba. Ir istais laiksr aktivi darboties un veikt radikalas, kardinalas izmainas Latviajs valst sparvalde, Satversme, jo sis cusku midzenis valsts parvalde neko labu nav darijis un nespes nekad neko labu, vajadzigu darit. Visas ceribas ir uz jauniem, izglitotiem ,patriotiskiem cilvekiem un VL.
Kencis
K
Vai tas nav tragiski un nosodami,ka 20. gadu laika Latvija lidz sim nav panakts, ka visas valsts skolas Latvija ir jamacas latviesu valoda-valsts valoda? Latviajs politki, prezidenti, ministri, iredni 20.gados ir tikai zagusi, melojusi, krapusie un nodarbojusies ar intrigam, jo Latviajs politiska klike ir neizglitota, aprobezota, slinka, nekauniga, alkatiga, degradeta un to pierada tas, ka 20. gados ir izlaupita Latviajs valsts un novesta bankrota, tauta iz apzagta un piesmieta un dzivo neiedomajam nabadziba, posta, simteim tuklstosu ir izdzita emigracija. Loti labi, ka, beidzot, VL ir sakusi aktivi risinat so jautajumu par pareju visas Latviajs valsts skolas uz apmacibu latviesu valoda. Noramals valstis so jautajumi karto valsts prezidenti, Ministru prezidenti, deputati, ministri, bet Latvija sie tumsonas, nelabveli, kuri darbojas pret latviesu tautu un tas valodu, lai pasi gutu sev politskus labumus. Urbanovics, zidi Godmanis, Lindermanis, Suharenko,Ci;evics, Pliners atklati un nekaunigi cinas pret latviesu tautu, to nicina un ienist un megina Latviju atgriest Krievijas ietekmes sfera un panakt Latvija krievu valodas oficialo statusu, kas vispar ir nepienemami un amorali, bet latviesu degradetie, zagligi, meligie, korumpetie, neizglitotie politki tikai skatasa no malas un laizas, domajot tikai par to kas viniem no ta personigi atleks.....
kkk
k
Nu ja jau lauzis deputāta zvērestu, tad lai jau viņu padzen no parlamenta.
brr
b
Latvijā šādu kangaru ir daudz. Jācer, ka latvieši to atcerēsies nākamajās vēlēšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas