Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

VOAVA direktorei par prēmiju izmaksāšanu aizrādījums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jēkabs
J
Ko muldat par sistēmām. To jau pļurina gadu desmitiem, ka sistēma un tā tālāk. Vai Staļins kaut ko murmulēja par sistēmām, fondiem un citām glupībām. Viņš būtu pateicis, ka nedrīkst un beigta balle. Pat miegā neienāktu prātā visādām andrejevienēm, akermanienēm un citiem maniem un manienēm kaut kas tāds, ko tagad izlaupa no valsts kases un izkrāpj no iedzīvotājiem - nodokļu maksātājiem.
Līdaka
L
Ko tādā aģentūrā var tik labu tautai izdarīt, ja par to maksā prēmijas? Noteikti, ka šāda aģentūra ar visu direktori ir jālikvidē.
Nastasja Fiļipovna
N
Varēja sodīt ar veicināšanas prēmiju.
Lepuks
L
Kur šo mirlu pievakarē var satikt? Nevar atļaut, ka pilnīgi dir. virsū.
Emsis
E
Tik šausmīgs sods. Izteikts mutisks brīdinājums. Nākošreiz izmaksā 10 reizes lielākas prēmijas. Tad būs rakstisks brīdinājums. Redziet, kā koļu liek virsū visām pļurkšķēšanām par taupību.
Lelle
L
Ak šausmas! Pat Veldres zirgi zviedz par šito!!!
zvirbulēns
z
Viena no aģentūrām, kuru bez sāpēm var likvidēt.
Marika
M
ja jau darbinieki strādā virsstundas, tad tās jāapmaksā saskaņā ar likumu un arī jāuzskaita. nu nav VOAVA nekāds izņēmums. tāpēc pamatot prēmiju piešķiršanu ar darbinieku lielo slodzi ir nekorekts.
Bille
B
Iepriekš Akermane teica, ka vidējā alga VOAVA darbiniekiem ir 630. Un kopsummu 234000 par mazu summu nekādi nenosauksi. Parēķini, cik māsiņām tur sanāktu prēmija. Un vispār, ko tik nozīmīgu tā VOAVA dara, ka tur darbinieki (man tā apmēram sanāca prēmiju kopsummu ar vidējo dalot) ap 370 ?
Žuks
Ž
Eglītis izrādīja "satriekumu" vismaz šķietamai savas un savas partijas politnevainības un politkrektuma saglabāšanai. Iespējams, ka, ja tas nebūtu nācis atklātumā būtu kluss kā ūdeni mutē ieņēmis.
Pavlix
P
Tātad secinājums: visas valsts iestādes var mierīgi spļaut virsū taupības režīmam un tērēt pēc vajadzības, jo ir jau vairāki gadījumi, kad netaupīgie sliktākajā gadījumā saņem tikai brīdinājumu! ju-hūūū!
arprats
a
Cilvēki laikam iet sviestā. Piekrītu veldres komentam. Kādam sliktāk no tā palika, ka darbiniekiem nelielu papildus naudiņu pārskaitīja? Nu var būt skaudīgi cilvēki. Nus miekls nāk par šiem brēcējiem. Skataties labāk uz tiem, kam tiešām ir lielas algas.
kauns
k
gan Akermanei, bet vēl lielāks Eglītim== jā, kas izdarīts-izdarīts,ko nu nabadziņus tirdīs? Šie tak lielāko ieguldījumu ,,dod veselības jomā,,.......... idiotisms! Kā darīja,ko gribēja- tā arī turpinās un jūs visi ejat uz vienu vietu! Nedomāju gan, ka arī Eglītis ir tāds mīkstmiesis! Kauns!!!
HI
H
Kas tad Akermanei - aizrādīt var katru dienu - no tā jau ne silts ne auksts! Ministrs to sašutumu tikai izrādīja izrādīšanās dēļ! Ne jau viņa nauda!
Teodora
T
Piekrītu! Jāsmejas - te nu ir īstie par ko rakstīt un uztraukties - it kā tie cilvēki saņemtu 5000,- kā Andrejeva (vai kā viņu tur sauca)...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

VOAVA septembrī dala prēmijas, ministrs satriekts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas