Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

YouTube: ierobežota video pieejamība ir saistīta ar autortiesībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Luix
L
ps AKKA/LAA ir mēģinājusi "uzvilkt uz desu"?? Pēc notikumu gaitas varētu gaidīt, ka uzklups šai "vietnei", un [i]paprasīs[/i] no Metallica nodokli, par to, ka ,maitas, publicējušies netā, un varenajai kakkai nemaxā... :DDDDDD
Luix
L
pirātnīdējs » ! 14.04.2009 11:36 Nez vai talantīgais ! būtu apmierināts, ja uzzinātu, ka viņa darbs vairs netiek apmaksāts. Autori arī nav apmierināti, jo talantīgi izpausme viņiem ir DARBS par kuru viņi grib saņemt atlīdzību. Un nav svarīgi, vai mūziķis izdod disku vai vienreiz uzstājas klausītāju priekšā. Darbs ir darbs. Un es gribētu redzēt, kādā līmenī pats ! prot uzstāties. Spriežot pēc nicīgā toņa, kādā viņš runā par dziedātājiem, pats ! ir visu laiku un tautu labākais mūziķis. Bet varbūt tomēr nav un prot tikai sēdēt komentos un bļaustīties, jo pat nevar nopelnīt tik daudz lai nopirktu ierakstus veikalā? Pat stacijas tuneļa pašdarbnieki cer kaut ko nopelnīt ar dziedāšanu. Tas tā, vispārīgajai attīstībai. Un nez kas notiktu, ja autori pārtrauktu darboties "talantīgo izpausmes lauciņā" un aizietu tirgot cīsiņus? ! vajadzētu vai nu apmierināties ar minūti garām amatieru filmiņām, vai vispār atteikties no filmām un mūzikas. Zini, jau netiek apmaxāts! UN NEKAD NAV TICIS!!!! Lai gan pienāktos (no loģikas viedokļa)... Vnk sēžgalvām AKKA/LAA ir izdevīgāk savos makos ieskaitīt, nevis norēķināties ar muziķiem! Vnkāršāk tak sēdēd "EuroRemonta" ;) offisā, uz meklēt "ārējos naidniekus", nevis vnk darīt to, kas nosaukumā definēts - AUTORU ATLĪDZĪBAS, nevis biroja autoparka/māju/meiteņu/utt uzturēšana!!!!!!!
Luix
L
Šī "politika" Youtube arī piebeigs, ātrāk vai vēlāk! Ja būs jāmaxā VISIEM, kam nav kauns uzvārīties uz autoru rēķina (AKKA/LAA), tad noies pa burbuli, kā DiKaprio
Anks
A
Protams,ja mūsu kaka grib piebiedroties lielajam biznesam,kāds prieks visiem latvijas internete lietotājiem!Pietiek savienot kakas prasību par atskaitījumiem kakai,un '''youtube" latvijas IP adrešu atsēgšanu,lai jebkura EU cilvēktiesību tiesa liktu kakai samaksāt milzīgas'kompensācijas katram lietotājam par morālo kaitējumu:neiespēšanu,nu kaut vai,noskatīties līdz galam konkrētu materiālu(failu).kaka laikam nav sapratusi ābeces patiesību:nevar nopirkt visu pasauli!Kam jūs tur esat vajadzīgi?Nu,bet Latvijā?Uh,kā mēs papriecāsimies ar tām resnajām govīm!
Teodora
T
Starp citu!!!! Piemēram, man tā gaume , redzi, ir savādāka nekā vairumam šajā valstiņā. Nevaru šeit nekur - nevienā veikalā - neko nopirkt no tā, kas man patīk un sagādā prieku! Toties "You Tube" es daudz ko varu noskatīties un paklausīties!!!
paskaidrojums
p
"elfinjsh 11:29 Kapec gan nevaretu ietaupit musu naudu un likvideet idiotiski AKKA/LAKKA?" Tāpēc, ka tad Danusēvičs momentā uztaisītu tādu kantori, tikai plēstu no tevis trīsreiz vairāk.
Tukša brēka
T
Nav vērts pat sapūlēties, lai apietu šos smieklīgos ierobežojumus. Jā, kaut kādu pie- un ap- mūzikas drazu nevar paskatīties bez minimālas papildus piepūles, bet vai vajag vispār? Varētu jau tā kā iztikt un skatīties tos autorus/publicētājus, kuri neatbalsta provinciālos liekēžus.
pirātnīdējs
p
Un ko vēl proti bez smiešanās un lielīšanās? Nopelnīt, lai veikalā nopirktu legālu disku, proti?
pirātnīdējs
p
Nez vai talantīgais ! būtu apmierināts, ja uzzinātu, ka viņa darbs vairs netiek apmaksāts. Autori arī nav apmierināti, jo talantīgi izpausme viņiem ir DARBS par kuru viņi grib saņemt atlīdzību. Un nav svarīgi, vai mūziķis izdod disku vai vienreiz uzstājas klausītāju priekšā. Darbs ir darbs. Un es gribētu redzēt, kādā līmenī pats ! prot uzstāties. Spriežot pēc nicīgā toņa, kādā viņš runā par dziedātājiem, pats ! ir visu laiku un tautu labākais mūziķis. Bet varbūt tomēr nav un prot tikai sēdēt komentos un bļaustīties, jo pat nevar nopelnīt tik daudz lai nopirktu ierakstus veikalā? Pat stacijas tuneļa pašdarbnieki cer kaut ko nopelnīt ar dziedāšanu. Tas tā, vispārīgajai attīstībai. Un nez kas notiktu, ja autori pārtrauktu darboties "talantīgo izpausmes lauciņā" un aizietu tirgot cīsiņus? ! vajadzētu vai nu apmierināties ar minūti garām amatieru filmiņām, vai vispār atteikties no filmām un mūzikas.
WALA
W
Ak jā kopumā man arī uz mūzikas industriju kā tādu ir dziļi nošķaudīties - pa lielam vairs tikai troksni un kakofoniju māk ražot. Klasika tādā ziņā rullē, un atsevišķi moderni gabali.
elfinjsh
e
Kapec gan nevaretu ietaupit musu naudu un likvideet idiotiski AKKA/LAKKA?
WALA
W
nošķaudīties - ņemam jebkuru ārzemju anonīmo proxy serveri un skatamies ko vien tīk. To tik autortiesību aizstavji var iedomāties ka tādā veidā kadam ko nogriež, vai aizliedz !!! Vienmēr klusībā esmu nosmējies par šitiem tehnoloģiski ļoti attīstītajiem prātiem kas ar autortiesībām strādā. P.S. Bet vispār ir sajūta ka jamie labprāt vispār LP plašu laikmetā labprāt būtu apstājušies !!!
!
!
Tā notiek tikai tad, kad kādu jomu no talantīgo izpausmes pārvērš par masu produkciju. Tad sarodas tik daudz ar autortiesībām apkarināmo un no tām barojošos, ka ir jāizdomā represīva kārtība. Nekas, nekas, gadiņš, vēl gadiņš, un gan jau sabruks tā fabrika. Nevar katru dupsi saukt par dziedātāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


"YouTube " Latvijai daļēji bloķē pieeju mūzikas video

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas