Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Žagars: mana kompetence kultūras ministra amatam šobrīd nav pietiekama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sinra
s
bravo par to kuci ! traapiits! kuce , starp citu , jau no beerniibas
sinra
s
parakstos zem Tevis rakstiitaa
Arnis
A
Žagars, šķiet ir vienīgai visā TP, kurš zina, ka kaut ko arī nezina. Tā jau ir inteliģences pazīme.
Zanii to Žagars....
Z
Ejiet un strādājiet...beidziet baidīties...!! Jums būs padomnieki !!! Gan jau tiksiet galā !!!! Nav ko baidīties !!! Ekonomikā arī viss mainās...Nevar neko paredzēt....!! Un ekonomika nav nekas sarežģīts, ticiet man....:)) Esmu studējusi šo priekšmetu...!! Krīze ir visur, kultūra nāk tikai pēc pamatvajadzību apmierināšanas... Ziniet, tak Maslova vajadzību piramīdu....??? Kultūrai būs grūtāk, būs kā 90.gados....bet ja kultūra tiks saglabāta līmenī...mēs būsim bagāta tauta... Vajadzīga vīzija par kultūras attīstību krīzes laikā....? Un viss notiks...!! nebaidieties darīt !!!
so
s
Pagaidi, Juri, izmēzīsim šitos izmireļus, un tad nāks laiks goda vīriem-nelien tajā zupā šobrīd
Pipars
P
Ekonomistu balvu saņēma Andrejs Žagars
Anna
A
Nedomāju, ka TP ar Žagara šo lēmumu atteikties no ministra amata grib izspēlēt viņu kā savas partijas godīgo kārti, jo Juris Žagars jau cilvēkiem asociējas ar , pirmkārt, aktieri, otrkārt, Žagarkalna īpašnieku, treškārt, Cēsu festivāla direktoru un tikai ceturtkārt ar TP ierindas biedru, pie kam viņš Lietussargu revolūcijā atļāvās to drosmīgi kritizēt. Domāju, ka Juris pirmajā brīdī iedvesmots sakārtot kultūru apsvēra kandidēšanu, bet padomāja dziļāk, apsvēra visu, un saprata, ka nav tā viņa īstā vieta. Vēl ņemot vērā, cik šļurīga un tāpēc bīstama ir Latvijas politika - nu, kuram gan normālam cilvēkam gribas līst esošās noziedzīgās koalīcijas rindās? Droši vien jau, ejot uz sarunu ar Segliņu, bija visu izlēmis. Un pareizi viņš ir rīkojies!
aivars
a
ir OK, man personigi patik, ja cilveks ir godigs, bet ja vins tomer tikai izspeleja savas kartis un jau pec konkreta piedavajuma bus kulturas ministrs, ka sacit jasaka apgriezta psihologija, ko tad es es jau neko, bet pameginat jau var. Demokovas kucei, tas ir kundzei es novelu tikai vienu, lai vinai apmatojums sak augt uz pusi vairak, tad vina uz mata lidzinasies CUBAKAM no Star Wars vai kucei pluskigai.
?
?
Tātad Žagars ir māņu sitiens. Bet kas būs īstais?
gatis
g
Ka jūs te esiet par auniem !!! To taču vispar nav vērts komentēt. Ja TP tiešām gribes, tad Žagars ies gan par ministru, gan par Cesu domes deputātu vai Pampāļu deputātu. Tas , kas viņam bija jāsaka viss tika priekšā uzrakstīts, lai no viena TP biedra uztaisītu " Goda vīru". Un skatos, ka daži ir arī uzķērušies.Smieklīgi.
jep
j
No raksta var saprast, ka Žagars ir gājis parunāt ar Segliņu. Segliņš šim pateicis, ka šim amatam ir noteiktas prasības. Abi konstatējuši, ka Žagars tām neatbilst ... un viss. Neredzu par ko te"īpaši slavināt Žagaru?
Nita
N
Ko jūs te tā sajūsmināties par Žagara atteikumu? Kur tad ir tie daudzie labie kandidāti uz KM posteni? Godīgie lai nesmērējas politikā, tātad bezceris pilnīgais... Tas nevar būt nopietni, ka iesaka ministrijas ierēdnīti sausiņu Pavļutu vai kā viņu tur?!
SE
S
Spļāviens TP uzblīdušajā sejā!
Dita
D
Patīkami lasīt arī kāda normāla cilvēka redzējumu.Viņš ir aktieris,un ļoti labs.Lai cilvēks dara to,ko mācījies.Un pareizi,ka nelien tai čūsku midzenī.Mums jau tā ir pa pilnam "profesionāļu",sākot ar Slakteri utt.Visu cieņu māksliniekam par godīgumu!
mja
m
mīkstais, uzmet tp piecās minūtēs, nožēlojami

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Rūpīgi vērtēs Žagara kandidatūru

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas