Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +10 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Zālīte: politiski atbalstu Zatleru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lata
l
Murgains paziņojums, M.Z.! Kāds Zatlers? Kāda Zatlera politika? Tukšums nav jābalsta, tas turas tapat!
Juris
J
Zālītes kundze! Palīdziet Zatnera kungam un visai mūsu tautai........ palīdziet tai saprast oligarhu patieso seju.....
Juris
J
Zālītes kundze! Palīdziet Zatnera kungam un visai mūsu tautai........ palīdziet tai saprast oligarhu patieso seju.....
replika
r
labāk būtu atbalstījusi TB. Viņiem vismaz ir skaidra programma un mērķis - aizstāvēt mūsu tautas intereses.
redz!
r
Viņi zin tikai sevi aizstāvēt!
  • 2
  • 2
K-K
K
... Pakausim taisniba ... Vel viena 'sabiedriska un kulturala dama' , lidziga VVF, ar savadu pagatni un lojalitates prioritasu nosleju uzpeld redzes loka pareiza bridi ! Vai nu tas tapec ka tikai diletantiski 'druskojas' svesa profesija - politika - sajutot varas sviras mainu, vai ir ta sen iemacijusies !!!! Neatceros, ka sis personas skali izteiktu atbalsu patriotiski noskanotai sabiedribas dalai. ... Resultata,
borcinsh
b
nabags Valsts ! driz paliks bez Prezidenta ! ( to - komunistishku atzinas laikam tikai radinieki, zzs un pats - pahans...) epitetus, ka LV TAUTA sauc to "sudperzidentu" gan nerakstishu , lai netraumet to cilvecinu ar nepareziem zobiem... Lai Dzivo Latvija - bez komunistiem !
Lelle
L
Zālīte labāk lai balsts savus prihvatizētos īpašumus...Kā man pieriebusies visa šitā viltus inteliģence, pielīmēsies jebkuram sūdam...nesen kā VVF un TP slavināja, par šļosaru slavināja...
t
t
kuru gan interesē šie pseido "intelbeņķu" viedokļi un vērtējumi apriebies
alberts
a
Laiks to Saeimu samazinat uz pusi vismaz - cilvekus Latvija nevar 2 milj. saskaitīt - tad Saeima arī NAV vajadzīga tik liela. Man pilnīgi vienalga KAS ir prezidents,vienīgais lai mak smuki uzvesties ārzemēs un angļu mēli p.ārvalda.Citu funkciju - ta NAV.Ja būs jaunas vēlēšanas - savēlēs tos pašus vecos "bebrus"-CITU ta NAV.Ja protams letini atkal nenobīsies un nobalsos par VL-TB/LNNK - vai nu kārtējo reizi uzrausies uz kautkadas "jaunas partijas",vai nedo D,ies uz Lemberga reklāmam.Letini ir diezgan NAIVI-Kādreiz skrēja balsot par "Jauno laiku - Repši,tad par "Vienotību" un kas iznaca - ČIKS!
suns spalvumet, ne tikumu
s
māRīTE ATBALSTA dajebko,kurš ir pie siles.jo arī dēliņš barojas no tās pašas siles Pat komunisma laikos vienmēr dziedžja slavas dziesmas galvenajiem komunistiem
Ar
A
galvenajiem komunistiem tu domā Lembergu un Brigmani???
  • 4
  • 1
dzejniece
d
Interesanti, kas būtu, ja ar vienu aci ļautu palūrēt čekas maisos. Ātri saprastu, kuri ļautiņi ir vis "fleksiblēkie".
  • 4
  • 1
Oma
O
Vai tad tas "stagnatīvais noskaņojums" radās vienā dienā? Kur Zālīte bija un kā jutās visu šo laiku, kad braucām uz grāvi? Pārāk labi dzīvojās! Vairs neticu nevienam kādreizējam "revolucionāram", kuri itin apmierināti šos gadus grozījās varas gaiteņos un nebilda ne vārda redzot, kas patiesībā notiek! N ETICU!
Tad palīdzi
T
Māra, palīdzi Zatleram. Pasaki, kurus Vienotības lēmumus ZZS torpedēja? Vai pensiju un pabalstu apciršanu? Tad tā arī saki. Riebīgais Lembergs neļāva apcirpt pabalstus un pensijas, lai man un maniem draugiem saglabātos lielās algas.
Redzi
R
Pietiek jau ar viņa slavenāko pēdēju darbu, ievelkot savu sašmucējušos kompartijas biedru Bērziņu prezidenta krēslā. Bet par pensionāriem viņš vispār varētu turēt muti, Ja viņš nebūtu izzadzis valsts budžetu, tad viņiem sen būtu normālas pensijas.
  • 5
  • 2
pakausis
p
man ir interesanti, ko Zālīte tai Zatlera politikā atbalsta, ja viņš vēl absolūti neko par savu politiku nav pateicis.. nedz vai viņš ir kreisais, vai labējais.. kolektīvists vai individuālists.. par nodokļu politku - arī ne vārda nav bildis.. Absolūti neko nav pateicis. Nenopietna tā Zālīte - atbalsta vienu kaut kādu izdarību un sauc to par "politiku" :))) Būs šai ar vārdnīca jāuzdāvina lai saprot vārdu jēgas un būtības :))
zvirbulēns
z
Tā runāja dzejniece! :) :) :)
es
e
Zalīte ar Ziedoni atbalstīja arī VVFpirms 1999.gada. (avots: PIETIEK)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas