Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Zatlera partijas sākums - grūts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rasmuss
R
Nekas, toties beigas būs ātras un vieglas, un pavisam drīz!
apeldorns
a
Kas tā par partiju, kas dzimst no mazas aploksnītes laikā kad miljonu vekseļi iet nebūtībā.
ZDP Zatlera demagogu partija
Z
Zatlera problēma - aiz ambiciozām frāzēm slēpjas darbības, kas pārāk atgādina totalitārās PSRS praksi runāt vienu, bet darīt pretējo. Brīvdienās nakts vidū pieņem lēmumu, runā skaļas frāzes par "nācijas saliedēšanu", tikai praksē šī "saliedēšana" izpaužas kā brāļošanās ar lielkrievu šovinistiem, ieskaitot rubikiešus. Padomju cilvēkiem raksturīgas frāzītes par "tankiem", pagaidām tukši vārdi par "reformām". Tas viss kopā atstāj labākajā gadījumā haotiskas raustīšanās, sliktākajā - kangarisma iespaidu.
BRIDŽA
B
Valdi turies,šie visi negatīvie ir oligarhu pakalpiņi. Partijai ir jāattīrās noā tādiem ,kas traucē darbu un ceļ neslavu partijai. Tādas tīrišanas bijušas visās partijās, kamēr paliek domu biedri.
tīrītājs
t
Piemēram, VK(b)P 1937. gadā.
  • 0
  • 0
Toties beigas būs vieglas.
T
- - -
qwerty
q
Neatzītā ģēnija sindroms - ļoti bīstams sabiedrībai sindroms, ja šis neatzītais ģenijs ir publiska persona.
Kā rūdījās tērauds?
K
Tas tak labi!
zvz
z
Zatleram traucē tiki viens cilvēks, un šis cilvēks ir Valdis Zatlers....
eirokomisijas slēdziens
e
Tāpēc jo šis tik dīvaini jautāja toriez- "KAS ES ESMU?" tas nepārprotami bija signāls katram medicīniski smadzeņojošam pazinējam_ svešie uz borta!!!
  • 0
  • 0
vairis
v
laba bilde, attēlo daktera īsto seju:)
ni un noi
n
cits profīls zīmējas ne vairs kaulskrūvis bet kas? narkologs drīzāk!
  • 0
  • 0
Padumjā Latvija
P
"V. Zatleram, kuram uz galda vēl esot ap 500 neizskatītu iesniegumu par iestāšanos ZRP..." . Nez kādēļ man tas atgādina kādu tipisku situāciju Latvijā - ir saujiņa izredzēto un pārējā tauta, kuru neviens neņem par pilnu...
tā ir
t
Taisnība Jukumam.
tā nav
t
nu nekāda taisnība nav, vieni meli
  • 2
  • 2
Jukums
J
Komentētāji nav pamanījuši, ka Zatlers ir cīnītājs. Un tāpat nav pamanījuši, ka viņš jau ļoti daudz ir panācis - piemēram, saeimā vairs tiešā veidā nav ne šķēlistu, ne šleseristu, lembergistu skaits ir būtiski samazinājies, arī Vienotība skaitliski ir daudz maāka. Toties, ir vairāk NA deputātu, kurus, kā parādīja eksperiments, nevar vis tik viegli uzpirkt. Tāpēc Zatlera ienaidnieki arī ir tā satrakojušies - tiek pielietota nodevība un izvērsta nožēlojama nomelnošanas kampaņa internetā. Protams, ne viss šajā partijā ir labi, arī ekonomisko programmai ir jabūt daudz sociāli-taisnīgākai, tomēr ZRP ir principiāli atšķirīga no praktiski visām bijušajām varas partijām tieši ar to, ka tiešām piedāvā godīgāku politiku.
leitnants Gorlovs, prettanku bateri
l
Jukum, man prieks, ka nesanāca dienēt ar šito Zatleru vienā baterijā. Solījās stāvēt pret tankiem kā krams, bet atdeva pozīciju, lai gan pretinieks nebija izlaidis uz lauka nevienu pašu infantēristu, pat nevienu štrunta folksgrenadieri. Ne "lembergisti", ne "šķēlisti" un "šleseristi" atklāti nebrāļojās ar lielkrievu šovinistiem un nebārstīja liekulīgas frāzes padomju stilā. Par "nomelnošanas kampaņām", varbūt vajag apsvērt savas darbības un pārdomāt pirms darīt, tad nebūs jāžēlojas par ienaidniekiem nomelnotājiem. Kā Jukums saprot "sociālo taisnīgumu" mēs jau zinām, bet Jukums saprot tā - atņemt citiem un iedot Jukumam, lai Jukums varētu ar sveša darba rezultātiem pie labklājības tikt.
  • 0
  • 0
:
:
Aga! Mesija baltā zirgā! Piedāvā godīgu politiku ar negodīgām rokām.
  • 1
  • 1
Valdi, ZUPĀ TĀRPI! > Fil
V
Ja tie ir vienotības jenotu vai to klonu -Zaptes pārtejas oligarhi.... he he... Tad tie ir labi oligarhi.... hi hi... Vai pieleca, Fil? ha ha...
  • 3
  • 3
Fil
F
Ar ko Stepānova un Berķa nauda ir labāka par Lemberga naudu? Un kur radās tie daudzie 999 latu ZRP ziedotāji, kam pašiem tik daudz naudas nekad nav bijis? Tā lieta vēl nav pabeigta...
  • 7
  • 2
zvirbulēns
z
Zatleristi ir nonosakāma šļura!
.................
.
Tarps Zatlers un pie reizes Padumju armijas cirka makslinieks reformes visu Latviju.. un lai reformas ta labak notiktu paliga piesauks Usakovu un Urbanovicu..
:/
:
"Pat ja tā bija politisko konkurentu vai kādu interešu grupu organizēta akcija, lai nepieļautu V. Zatlera iecerētās pārmaiņas" - tā ir tāda paranoja boļševiku stilā. Mistiski ienaidnieki neļauj realizēt mistiskas reformas. Nevajag meklēt sarežģītus iemeslus tur, kur viss ir izskaidrojams daudz vienkāršāk. Proti - ZRP "aizgājējiems" tiešām vienkārši "piegriezās", ka ar viņiem, tautas ievēlētiem deputātiem, pieaugušiem un atbildīgiem cilvekiem, apietas kā ar mēbelēm vai mājdzīvniekiem, un ka viņu partijā visu patiesībā nosaka sazin kādas svešas sejas, kam tur vispār nekas nebūtu meklējams.
Yox
Y
Izrādās, ka cīņā saucējs Tikai blēdis ir un šmaucējs. (T.dz.)
  • 5
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas