Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlere Davosā veidošot neformālus kontaktus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
joki gan
j
Kas tas ir "neformāli kontakti"? Un kas ir "formāli kontakti". Diezin vai Lilita pati to zin?
c. desa
c
Pat kaķim jāsmejas, un to es arī daru. -------------------------- Tu esi runājoš kaķis ?
Murim
M
Tik tiešām nesalīdzināmas lietas,tā tikai kapitālismā var iztīrīt valsts kasi.
uz davosu!
u
Zatlere Davosā veidošot [ciešākus] neformālus kontaktus.... ar meitu - flīžu interjeristi.
muris
m
Manuprāt tikai padomijā mācījušies cilvēki ir spējīgi salīdzināt nesalīdzināmo: VVF~Zatlers, IF~Lilitiņa... Pat kaķim jāsmejas, un to es arī daru.
Rukmanis
R
Lilitai jāpaliek Latvijā, un punkts. Tas būtu amorāli šajos laikos doties izpriecu braucienos. Labāk lai apciemo daudzbērnu ģimenes, bērnu namus, iegriežas v;el nelikvidētajās zemnieku saimniecībās. Būs ko vīram pastāstīt!
Davosā ir skaisti!!!!!!
D
....vārdiem gan ..nu kaut NEDAUDZ vajadzētu sakrist ar darbiem...kungs(dze)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..un vismazāk jau nu laist pār lūpām vārdu....ĒTISKS(A)....!!!!!Ar šī vārda nozīmi...jums derētu iepazīties tuvāk!!!!Lai veicas!!!
Lāpītāja.
L
Varu padalīties ar neformālu informāciju,kāpēc tieši VZ izvēlējās zoodārzā.Koalīcija,īpaši TP pagājušo reizi apdedzinājās ar VVF ievēlēšanu, domāja dabūs kārtējo ārzemnieku ko tīt ap pirkstu,bet "aplauzās", lai tā nesanāktu,vajadzēja lojālu vietējo,kurš būs kaut cik turams rāmjos,dakteri,sevišķi labi dakteri ir tautā mīlēti,tāds der,nu un TP gribēja būt droša,ka nenopirks atkal kaķi maisā. Izvēlējās drošu variantu.Lilī ir tuva radiniece Garanta sievai, gan jau nu šie zināja,ka viņa no vīra virves vij,tātad caur viņu varēs panākt visu. Viņam piedāvāja,un tas amats ko viņš ieņēma,darbs ko darīja,profesionālā autoritāte nudien nav tik slikti lai būtu tie jāpamet un jāiet uz amatu,kur gods jau formāli ir bet arī liela atbildība un galvenais esi visu laiku publisks,"zem lupas". Viņš jau varbūt arī nebūtu tik viegli piekritis, bet Lilī tik traki gribējās kļūt par "pirmo lēdiju", un TP ar to arī rēķinājās,ka ies, būs rāmjos,ja kas tad Lilī pieregulēs. Tā ka par zemu nenovērtējiet sievu nozīmi politikā, lūk divu vīru sievu radniecība kādu dāvanu mums dod.
Lāpītāja.
L
Ļoti saprotu tos kas norāda,ka šitā komentēdami demonstrējam PSRS laika domāšanu jo Generālsekretāru sievas līdz Gorbačovam publiski netika rādītas(vismaz ne tautai), bet pat tolaik,valsts vizītēs pēc protokola,kur jāņem līdzi sieva, arī tad tomēr brauca,atceros redzējusi fotogrāfijas,kur Hruščova vizītē ASV sieva bija līdzi. Cits jautājums,vai sievai jābrauc līdzi,ja tā nav oficiālā valsts vizīte,bet darba vizīte, jeb kāda starptautiska foruma apmeklēšana.šobrīd taupības dēļ no tā tomēr būtu jāatturās. Un ne jau tur tā lieta,nevajag tik dumji domāt,ka Zatleri nekad nav bijuši ārzemēs,vai kā dažs domā,nekad nebrauks kad nebūs prezidenti.Jūs aizmirstat,ka viņš ir augstas kvalifikācijas ārsts,lielas slimnīcas direktors ilgus gadus ar labu algu, visur viņiem ir bijusi iespēja aizbraukt, "fīča"ir citur, Lilitai gribas braukt kā prezidenta kundzei, jo tad ir cits tomēr piegājiens,jo katra valsts vai pasākums,ja uzņem oficiālu personu,tad ar viņu arī attiecīgi apietās nodrošinot VIP servisu un tas jau viņai kā mietpilsonei ir tas svarīgākais. Un neaprejat VVF dzīvesbiedru,jo viņš vismaz ir IT profesors, bijis lielas valsts augstskolas mācībspēks, nevajag jau nu viņu te nolikt par kaut kādu tikai sievas piedēkli,kurš vispār neko nevar.Lilitiņas izgājieni attiecībā uz austrumu valstīpatiesi liecina,ka viņai ambīcijas ir lielākas kāsajēga ko kur var vai nevar un par neformālajiem kontaktiem nudien jāsmejas.
davosa
d
ir ļoti skaista pilsētiņa kalnos un tur janvārī ir vnk fantastiski. Forums notiek Davosas parkā, blakus tam ir publiskās slidotavas, apkārt kalni. Izvēlies un dodies slēpot, kur tik vēlies. Augšā smuki restorāniņi un fantastisks dabas skats... iedegt arī var pa smuko (izbaudīts uz paša ādas). vakaros superīgi krodziņi un kur nu vēl apfelstrodel, tādu kā Davosā netaisa nekur... (Jums zināšanai - pašā Davosas galā uz Kloster pusi ir visforšākā kafejnīca). šopings gan tur nekāds nesanāks, īsti riktigu veikalu nav, lai gan augšējā iela ir šopinga street, apakšējā (gar vilciena sliedem) nekas prātīgs nav. Superīgas kalnu pastaigas ir uz augšu ejot pa augšējo ielu ). Tā kā Lilitai būs ko darīt un laiku viņu pavadīs izcili arī ja nesanāks small talk:)
Dž....
D
Nožēlojamie latvietīši, man vismaz gribētos ticēt, ka vairuma komentāru autores nav sievietes, bet, ja tā, tad gan muļķes - pašas sev gatavas bedri rakt. Vai tiešām tik grūti saprast, ka šāds 1. pāra tēls - vīrietis vadošs un sieva solīti aiz viņa un tomēr aizvien blakus mums ir izdevīgs un labs paraugs. Tupiet vien mājās blakus saviem lošiem un rejiet kā suņi uz siena kaudzes:(
evil
e
party prezis un party preža sieviņa. Abi targoškas - varēja centrāltirgū šavas štelles bīdīt pie arbūzu galda, ja cilvēciski un ar galvu strādāt nemāk..
F12
F
Vispār jau briesmīgi, ja nav naudas par ko nopirkt, piemēram, misijās esošajiem bruņuvestes, vai ložu drošus hamerus, bet nauda jāatdod "1. lēdijai" ekskursijām, tad tā ir cūcība.
ipasi stulbs tantuks-komenteta
i
Darisim lai tu rinda butu pirma.
kauns
k
Gribētu dzirdēt viņu runājam svešvalodās (izņemot krievu ) !! Pagaidā latviešu valodā neko sakarīgu un vērā ņemamu nav teikusi .Kādus kontaktus ši torgaška gatavojas dibināt un ar ko ? Kam viņa ir vajadzīga ? Polittūriste !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas