Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatlers 13. janvārī būs Strasbūrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
QWERTY
Q
ХА_ХА_ХА, ИСПУГАЛСЯ !! ВСЕ ИДЁМ 13 ЯНВАРЯ НА ДОМСКУЮ ПЛОЩАДЬ, ДЕЛАЕМ МАСКИ ИЗ ШАРФОМ И ШАПОК, ГОТОВИМ КАМНИ !!!!!! МОЛОДЁЖЬ ПОДДЕРЖИТ !! ЛАТЫШИ ТОЖЕ С НАМИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!11
ES BŪŠU
E
13. janvārī miermīlīgs mītiņš Doma laukumā par saeimas atlaišanu! no 17:30!! ejam visi, pietiks valdībai domāt tikai par savām algām un prēmijām!! saeima ir bankrotējusi Latviju, nodokļu palielināšana bija pēdējā muļķība. pensijas tiks iesaldētas un nodokļi palielināti savādāk vēl !! Latvija mosties! vairāk informācijas meklējiet googlē- 13.janvāris mītiņš PASAKIET ĢIMENES LOCEKĻIEM UN DRAUGIEM ,PAZIŅĀM (nevajag vardarbīgi, mēs vienīgi panāktu, ka mūs mēdiji atspoguļotu negatīvi, negūtu visas tautas atbalstu, valdībai būtu iemesls lietot policijas, drošībnieku resursus) Valdība cenšas iebiedēt, lai neviens neatnāktu uz mītiņu!!! es būšu mītiņā!!!
zerro
z
Ko Juus briinaas? Zatleru tak tauta neveeleeja! Ko tad vinjam te dariit...zoologjiskajaa daarzaa viss ir mieriigi,zveeri gulj ziemas miegu.
sirtaki
s
Valdi, kas Tev šobrīd svarīgāk: "...iespēja pirmajam no valstu vadītājiem šajā gadā uzrunāt Eiropas Parlamentu..." , vai būt kopā ar tautu Doma laukumā? Kāda būs Tava rīcība?
Lāpītāja.
L
Nu Zatleram jābrauc,ja jau ielūgums un pat gods runāt pirmajam,BET vai ir ko sacīt,jo tāpat aiz kauna caur tribīnes grīdu būtu jāizkrīt- jaunajā gadā pirmā runa no Eiropas vislielīgākās IKP sturmētajas(ar svešu naudu uzpūsti NI spekulatīvie darījumi un nopelnītā notriekšana citu valstu ražojumu iegādē=ar citu ekonomikas stutēšanu,jo sava vairs nekānav) kura nu kļuvusi par lielāko melno caurumu ar visnegatīvāko prognozējamo pieaugumu un atkal jau svešas naudas aizņemšanos,tikai šoreiz ubagu tarbas aizpildīšanai.Kauns.Par mūsu valsti šausmu stāsti,kā par uzskatāmāko piemēru,"kā nevajag darīt" ir pilnas Eiropas avīzes. Un ka tik Zatleram nav kā bija Gornunovam,kurš arī 13.janvāŗī 1991.g. bija aizbraucis uz Igauniju tikties ar Krievijas līderi, bet kad atgriezās nepazina Rīgu-visi ceļi,tilti un objekti barikādēs.
Za
Z
Nu Zatlers vienmer prom, kad vinam, kas svarigs butu javeic uz vietas Latvijaa. Muk pa gabalu no tautas! Un ko gan vins teiks Strasburaa?! Muldes kaut ko vispareju par globalajam grutibam un to, ka Latvijaa nothing special. Tacu neteiks , cik tauta neapmierinata ar valdibu. Tatad visa runa Strasburaa vieni vienigi meli.....
hehe - lux
h
Nebus luxin tikai runas, bus ari izdauzitt lodzini! Sedi vien majas un gaidi, lai citi tev labaku dzivi uz paplates pienes!
DD1
D
Tauta Zatleram noziimee tikpat maz kaa vinjsh tautai. Prezidenta vietas izpildiitaajs nejaushiibas deelj.
xxx3>> lux
x
.. man kaut ka vienalga ka jus tur Latvija dzivosiet.. kaut jums uzliek 50 % pvn.. es nedzivoju Latvija.. bet jus LUX gan dzivojat Latvija un jus maksasiet no savas kabatas visu muzu.. tagad 21% pvn, Slakteris jau sak runat ka jamaksa 23% pvn.. un palasiet LUX Godmana vestuli SVF kur ir ir rakstits ka tadas pasas problemas ka PAREX sagaida citas bankas Latvija.. tatad Godmanim ir informacija ko jus LUX pagaidam nezinat..
lux
l
_Elza, Laura u.c._ Piekrītu! Nez vai daudz Latvijas attīstībai dos "LELLES" ,"PAMELAS. XX3 un citu prāta gigantu bļaustīšanās DL. Likumus mītiņu laikā nemaina. Ar likumu priekšlikumiem jānāk klajā pirms to pieņemšanas valdības un sociālo partneru dialogā. Lai cik grūti un cik daudz nebūtu jāstrādā, es nekad nepulcēšos kopā ar cilvēkiem, kuri pulcējas tādu motīvu vadīti, kas paredz nevis radīt, bet kuri orientēti uz destruktīvismu. Tikai saukļi un nekas vairāk.
Andrss
A
Ko jūs cepās?Šamējais jau droši vien valdību brauc dot tiesā.Eh jūs.
Elza, Laura, Lara, Marija un V
E
Eiropas parlaments dzimtenei Laivijai ir loti svarigs nakotne. SCP pikets ir iekseja lieta valdibai. Lai veicas. Ar Dievpaligu!
Oskars
O
BRAUKS ŽĒLOTIES ,kad TAUTA grib viņu PADZĪT un PRASĪS PAPILD APSARDZI.
Lelle
L
Lai tik brauc un atpakaļ nebrauc, būs par vienu čupu mazāk ko mēzt...
Strasbura
S
....neilgojos gan pec vina runas! Atkal latvietim no kauna bus zemee staavus jaaielien!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


LBAS uz 13. janvāra protestu dosies ar saviem saukļiem

Pensionāru federācija 13. janvāra protesta akcijā nepiedalīsies

13.janvāra akcijas rīkotāji brīdina par vēl citiem protestiem



Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas