Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlers aicina partijas vienoti atbalstīt ekonomikas stabilizācijas plānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DD1
D
Kam mums jāpateicas par šo ministru prezidentu un attiecīgi par šo reti (retumis) kompetento valdību? Zatleram, tikai viņam. Pilnīgi droši, ka, ja minitru prezidents būtu bijis Dombrovskis, mēs nebūtu tādās "auzās".
leģionārs
l
izbeigt histēriju :)))) Tu šobrīd skaidri kope LV politiskās opozīcijas kultūras principus :) bļauj, ka pie varas esošie (lai gan teorētiski arī opozīcijas ir pie varas - tikai mazākumā) ir neprašas, zagļi un nemākuļi! Īss konspekts par opozīciju - JL (Repše ar savu komandu sevi jau ir vairākkārt "pierādījuši" pozīcijā, tā kā nebūtu korekti uz viņiem atsakties), "Pilsoniskā savienība" (JL atvasinājums, kas turpina JL politisko tradīciju + kuru atbalsta Lemberga oponeni Stepānovs, Berķis un Co, tatad raujas pie un ne jau ar pilsonisku interesi), SCP (šobrīd bankrotējis "veidojums", ta pat kā Latvijas tautsaimniecībai, arī viņiem ir nepieciešamas "asinis"(naudiņa), kas atkal liek piedomāt, kādu motīvu vadīti viņi velas nākt pie varas + neliela šaubu ēna par Gata Kokina vietu šai partijā, ja pieņem, ka viņš varētu būt Kalvīša TP "atzara" saikne ar SCP un protams Stokenberga un Pabrika "lidin'ašanās par makoņiem un sirdi plosošā līdzjūtība par Indiju, ne Latviju un tās aktualitātēm), SC (šeit nu es kļūstu patriotisks un īsti Maskavu Rīgā es nevēlētos, lai arī cik daudz naudas tur nebūtu... resurs tur ir, bet nav formas)....laikam viss, ja kādu palaidu garām, lai neapvainojas :)
Alpi, Sniegs, Skaisti
A
Ko viņš saprot no naudas banknotēm ir zināms, nodokļi nav maksāti, bet ko viņš ekonomikā saprot? Tiešam stulbi un smieklīgi.
protests
p
RĪTDIEN 18.00 PIE BRIVIBAS PIEMINEKLA! PAUZAM PROTESTU PAR SEV SAPIGAM TEMAM! Liekas, ka visiem šīs tēmas ir līdzīgas! Un šo tēmu ir DAUDZ! Pamatā protests ir PRET SVF KREDĪTA ŅEMŠANU. PRET VALSTS PĀRDOŠANU UN NO TĀ IZRIETOŠO CENU PAAUGSTINĀŠANU UN PILNĪGU LATVIJAS UZŅĒMĒJDARBĪBAS IZNĪCINĀŠANU. PAR SAVIEM UZSKATIEM. PAR CIEŅU. PAR BRĪVĪBU PAR SAVU INTEREŠU AIZSTĀVĒŠANU! PAR SAVU - SAVU BĒRNU - SAVU MAZBĒRNU NĀKOTNI! ŠIM CINISMAM IR JĀBEIDZAS! Pārvari savu latvisko VIENALDZĪBU, GLEVULIBU UN SLINKUMU. Jo šis pasākums ir vērsts TAVĀM INTERESĒM! AIZSTĀVI TĀS!! VEIDOJIET PLAKĀTUS. SAUKĻUS. IZMANTOSIM VISAS METODES. NĀC, JA TEV RŪP SAVA UN LATVIJAS NĀKTNE! RĪT, 09.12.2008 - 18.00 PIE BRĪVĪBAS PIEMINEKĻA!
Vilnis
V
Godmanis Domburšovā nolocīja vairākus pirkstus, tas arī ir tas plāns. Vai kādam vēl nav skaidrs - dusmīgi noteica premjers.
SD
S
Paņēma kaut kādu MS Word doķi ko kāds praktikants savervelējis, piemeta klāt godmaņa zināšanas par ekonomikas pamatiem, pāris slimus suņa murgus no slaktera un uzlika lielu skaistu nosaukumu EKONOMIKAS STABILIZĀCIJAS PLĀNS! Tak tam pāl*m slakterim nav ne mazākās sajēgas par ekonomiku - kādu plānus viņš var piedāvāt? Lai publicē visai tautai šo plānu! Kas tur ko slēpties? KAUNS?
ilžux
i
PVN - Pensionāriem Viegla Nāve
Lelle
L
Vai Tu esi prātā jucis?! Kurus Tu no opozīcijas uzskati par tik neaptestiem, lai viņi ietu valdošo stulbeņu pavadā? Bankrotejušiem un tautas uzticību zaudējušiem kretīniem VISIEM KĀ VIENS JĀTINAS PROM.
PiSa
P
"...tā šobrīd ir vienīgā iespēja novērst Latvijas maksātnespēju, lata devalvāciju un ilgstošu krīzi, kas varētu apdraudēt valsts politisko un ekonomisko neatkarību." PS idioti, jūs tak to vēl neesat redzējuši. Varbūt būs totāls mēsls.
Vecais
V
Nekādu iebildumu pret iekļaušanu Zviedrijā.Esmu strādājis kopa ar zviedriem,un pārliecinājies,ka mēs neesam sliktaki.....Badā nepaliksim.
Robis
R
iebildums vietā. man ar iespējamu Latvijas iekļaušanu Zviedrijā nekādīgi negribētos saukt par okupāciju... :)
q
q
Cūku maisā , Zatler, nepērk. Tik daudz taču pat Latvijas prezidentam vajadzētu saprast.
Susuris
S
Tas Zatlers paliek ar katru brīdi bezjēdzīgāks. Es gan opozīcijas, gan pozīcijas deputātu vietā neietu uz tikšanos ar to ākstu. Paslēpojis un sajutis, ka kaut ko nokavējis, izdomāja parosīties. Tikai tēma tāda bezjēdzīga. Kāpēc lai pozīcija atteiktos no atbildības un kāpēc opozīcijai savukārt būtu uz šo atbildību jāpiesakās?
leģionārs
l
Tev ir ieviesusies neliela stila un ideoloģiska kļūda, kapēc Tu lūdz Zviedrus mūs okupet? kapēc nelūdz uzņemts Zviedru karalistē? :D
lūriķis
l
Saprotu,ka tā ir provokācija,taču Ventspils laikam būtu pirmā,kas gribētu pievienoties Zviedrijai,vai arī Trubai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Pamatsarunas ar SVF beigušās, summas vēl neatklāj

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas