Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlers ANO kritizē Krievijas darbību Gruzijas konfliktā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cirks
c
A tu , cienītā , uz sevi vispirms paskaties , labi ? Krievijas d ... laiža
lapsene
l
... Un reiz bija cienījams dakteris! Kaut vai studentus būtu apmācījis, nevis līdis ANO tribīnē muļķības gvelzt! Āmrikāņu pasaciņas stāstīt.
Oskars
O
Pārbrauks mājās TP atņemšot algu.
Pretīgi
P
Skatos, šodien Dienu, tāpat kā DELFI, okupējuši Krievijas sulaiņi. Kad vienreiz viņus patrieks? Nupat jau riebjas ielūkoties internetā - visos latviešu portālos salīduši. Vai tiešām viņi tik nelabojami parazīti? Varētu domāt, Latvijā vairs nav īstu latviešu.
Bezvārdis
B
Man vienalga, ko šis saka. Kad bija jādara - nedarīja. Bet kopumā - man ir ļoti nepatīkami, kad 'korumpētais dakteris' kāpj ANO tribīnē, lai reprezentētu Latviju :-((( Viņa iepriekšējās karjeras kontekstā jebkurš no šiem apgavlojumiem skan neīsti.
pamela
p
Ak Dievs,kad tas beigsies?Vai tiešām vēl 2,5 gadi tās stulbības jāklausās?Ko Lilita dara ANO?Es neesmu ar mieru,ka viņa vazājas visur līdzi un mums jāmaksā par tās pindzeles lustēm.Izlasiet Zatlera runu,sajaukta eļļa ar ūdeni.Viņa hobijs ir jautājumu uzdošana un lēnā domāšana,ja tāda eksistē. mass,nu muļķības tu raksti mēģinot salīdzināt ASV iebrukumu Irākā un krievu okupāciju Latvijā.Irākā NAV tikai ASV karaspēks,ASV negrasās palikt Irākā ,viņi nemaina valsts iekārtu u.t.t.Ja tu ko tādu vari samurgot,tad nav vērts spriedelēt.Un kāds te sakars ar nabaga Sorosu,kurš pats kritizē ASV?Nevajag piezīsties tikai ar krievu masmēdiju propogandu,IR taču arī citi izziņas avoti!
zoja
z
Ak, jā, ja šim cilvēkam būtu kaut nelielas iemaņas darbā ar datoru, vins jau sen zinātu, ka Krievijas, ASV un citu ANO dalībvalstu attiecības nav vis tik vienkāršas kā - labie/sliktie. Visi savā starpā vecām rebēm, politiskām interesēm u parādiem saistīti. Tā kā lēnāk pār tiltu Zagler - ja nemāki būt diplomāts, tad labāk pieturies pie savas party-president stratēģijas!
zoja
z
Un kad varonīgais Zatlers grasās kritizēt Latvijas valdību, kritizēt visādus Šleserus, kas izsaimnieko savas padotās struktūras, visādus kriminālnoziegumos apsūdzētos, kas pat esot apcietinājumā tuprina saņemt nodokļu maksātāju sapelnīto naudu sev algā? Kad domā kritizēt neesošo darbu izglītības un medicīnas sistēmu atjaunosanā un uzlabošanā? Kad kad kad - viņa PR kantoris strādā tikai uz izplūdušiem, nenopietniem paziņojumiem, ka prezidents par kaut ko domā. VIsnekamnederīgākais no pasaules prezidentiem, būtu kaunējies līst pie varas, bet, nu, kā jau latvietim, bagātības solījumos (nodrošinātas vecumienas tā, kā nevienam citam šajā valstī) actiņas iemirdzas par saprātu, taisnīgumu un godīgumu uzreiz aizmirstas...
Es
E
Kuru tas interese ko LV doma un runa???? Smiekli nak....
Denis
D
Можно подумать, что кто-то там прислушивается к его мнению. Весомость любого внешнеполитического заявления прямо пропорциональна уровню влияния в мире той страны, которую представляет высказывающийся. У нашей банановый республики нету влияния не в мире не даже в европейском регионе. Тем более там все знают, что Затлерс входит в горем Буша, наряду с представителями Литвы, Украины, Грузии, Польши итд… Радует только одно, с таким интенсивным темпом жопализания мы точно скоро получим безвизовый режим с США. Но остаться и жить в солнечной Калифорнии нам никто не даст. Жить придется здесь, где зимы холодные а газ будет дорожать.
mass
m
Pierādījumi masu iznīcināšanas ieroču glabāšanai kur? Kur bija ANO akcepts iesākt karu? Kur bija kodolprogramma Irākā, par kuru tik dedzīgi runāja Bušs? Kur ir Bin Ladens, kurš sākumā slēpās Afganistānā, tad Kosovā un tad Irākā? Un jūs man šobrīd pārmetat īsu atmiņu??? Un ja ASV karaspēks šobrīd atrodas Irākā, tad kā to nosaukt, ja ne par okupāciju? Tātad, spriežot pēc jūsu loģikas - arī padomjlaiku karaspēkam bija jāatrodas visus šos gadus Latvijā??? Atbildēšu arī jūsu stilā - cik daudz $$$ esat saņēmis no Sorosa fonda?
pff
p
haha, Zatlers iebrauca auzās. Un kā ir "miera uzturētājiem" Irākā? :D laupa un izvaro.
Dzelme
D
Ir patikams parstegums,ka Latvijas prezidents ir tik drosmigs un godigs, ka runa par Krievijas noziegumiem, okupaciju, genocidu pret Gruzijas tautu. Par to vinam atbalsts un uzslava. Tacu pec si pasakuma ir jabrauc majas, uz Latviju un ir jasak sakopt sav cuku kuts, sakot ar Saeimu, kura ir jatlaiz un jaierosina arkartas velesanas, nekavejosi ir japadzen si nespejnieku, meliga, zagliga valdiba un ir jaizveido pagaidu valdiba un tas izveide ir jauztic Ingunai Sudrabai un tiesi vinai ir jaizveido pagaidu valdibas kabinets par ministriem izveloties spejigus, izglitotus, sapratigus cilvekus kuri parzina to nozari kada viniem bus javada. Nav jau brinums,ka Latvijas valsts ir bankrotejusi, ka par ministriem strada cilveki kuri ir neizglitoti, kuri vispar neparzina nevienu nozari, piemeram, slesers, riekstins (komsorgs, fiskulturas skolotajs par Arlietu ministru), veldre (veterinarsta par Aizsardzibas ministru)kastens (nespejnieks latviesu valodas skolotajs par ministru), slakters (fermu mehanizators, soreiz, par Funansu ministru), zalans, seglins utt....ka smejies liec kura cauruma gribi visos der, ha, ha, ha,
juhan
j
Jums īsa atmiņa. Huseins noindēja ar zarīnu tūkstošiem kurdu un simtiem savu pretinieku "izvārīja"sērskābes vannās un visbeidot uzbruka Kuveitai. Jūs neķītri melojiet, ka Amerika kaut ko ir okupējusi. Vai jūs, iespējams, saņemiet aploksnes Krievijas vēstniecībā? Un vēlēšanās balsojiet par tagadējo "kaoliciju"?
TV
T
Latvijas valsts prezidents rīkojies pareizi. Tikai papildus dziļu kritiku bija jādod arĪ ANO par nespēju rīkoties ātri un izlēmīgi Gruzijas krīzes laikā. Nezinu, kā uz to reaģēs mākoņtēva partija, kurai gāzes kantorī var rasties visādas problēmas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Pilnu V. Zatlera runas tekstu lasi šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas