Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatlers arī šogad apmeklēs "Jaunā viļņa" atklāšanas koncertu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aleksandrs P.
A
Kas tur slikts, ja prezidents klausīsies jauno vilni? Viņam tak kautkur kautkad jābūt kopā ar tautu.
Visvaldis
V
Ja Zatlerparim netīk õpermūzika un Sigulda, kāpēc viņi nevarētu apmeklēt jaunā viļņa balagānu? Kāpēc tam vispār jānotiek naša Jurmala teritorijā?
Soja
S
ak tu mii un zee,prezidents apmeklees "Jauno vilni" nu un loti labi,ka apmeklees,es vina vietaa arii apmekleetu,smuki cilveeki,smuka muzika,jautrs pasaakums!
xZ
x
Kāpēc mēs protam priecāties, kad izdodas eksportēt dažas dzintara krellītes, bet neprotam tad, kad pārdodam ārzemniekiem pasākumu (tusu)? Viņi atved naudu, dzīvo viesnīcās, ēd un dzer krogos, nu tak mūsējiem darbiņš un ienākumi! Šajos laikos tas nav mazsvarīgi! __________________________________________ Vis s šajā ziņā ir kārtībā un lai Jūrmalai veicas. BET: 1. Kāpēc Valsts prezidentam ir šis pasākums vispār jāapmeklē, jo visi jau sen zina, kas par publiku tur apgrozās. 2. Tas liecina, ka prezidenta ģimenei nav pārāk laba muzikālā gaume. kaut kā neesmu dzirdējis, ka šis fruktiņš būtu par varēm rāvies uz Pērta, Tavanera, vai Braersa koncertiem Eiropas galvaspilsētās.
lauķe
l
"Man vienalga kādā mēlē radio un tv dzied" - atceries šo Muktiņa dziedāto dziesmiņu! Tā ir daļēji veltīta tādiem "fruktiem" kā tu, melone!
es-
e
A Valdinu var a----st,vins ir pieradis,tikai uzvaards nav pareizs,vajadzeeja Piileens vai Zoseens.
zoje
z
ej vien, prezidenta kungs, citādi šie brēcēji tevi piespiedīs tupēt pilī un dēt zelta olas Latvijai vai lilitai...
HA
H
Kauns Zatler !
melone
m
TU VISU SAVU ATLKUSO MUZU VARI RAKSTIT AR MAZIEM BURTIEM, BET LIETA IR TADA KA KATRS PATS IZVELAS AR KADIEM...........................
lno
l
Vai esat tuvredzīga, ka rakstiet ar tik lieliem burtiem jeb pati neesat pārliecināta par savu viedokli?
melone
m
LIETINA IR TADA KA TU PAR KRIEVIEM VARI IZTEIKTIES KO GRIBI UN NEVISI KRIEVI IR SLIKTI, BET ARI KRIEVI PAR TEVI VAR IZTEIKT KO DOMA. UN MAN IR INTERESANTI KO PAR MANI DOMA CITI. JA TU DOMA KA PAR TEVI NEVIENS NEVAR PASMIETIES UN TU KOPA ARI PASMIETIES . BET BLAUT , TAD JAIET ARSTETIES. EIROPA TADIEM NAV KO DARIT, JO TUR BEZ LATVIESIEM IR CITI KURI LABAK AUDZINATI NEKA SAJA MIESTINA.
Andris,
A
Protams,ka aiz laimes pricātos,jo viņi neņirģatos,un nesmietos par mūsu himnu.Ifdiņ tu.
neder
n
"Pērn V. Zatlers skaidroja savu ierašanos festivālā ar vārdiem, ka "Jaunais vilnis ir viens no lielākajiem populārās mūzikas pasākumiem visā Eiropā, tas mums ir jāatzīst" ----------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ -------------- Nez kurš Zatleram ir sniedzis šādu izskaidrojumu.? Šim pasākumam nav nekāda sakara ne ae Eiropu, ne ar labu mūziku. Gadiem Jauno Vilni rīko šaura Maskavas popindustrijas mafija, kas nelaiž pie vārda un apkaro kulturālākus krievu popmūziķus. Tā nav mūzika, tas nav nekas.
Lietussargs
L
Vispār jau kaut kāds te murgs. Jūs, ko, driģenes esat pārēdušies? Būtu to tusu taisījuši svensoni, visi čurātu biksēs aiz laimes un priecātos, ka viņi te atstāj naudu, ne krievi? kaut kāds mazohistisku idiotu bars.
melone
m
SLIMA TAUTA, SLIMA TAUTA, SLIMA TAUTA ..............TAPEC JAU ESAM PEDEJA RINDA....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Eksperti: dalība Jaunajā vilnī daļa no Zatlera taustīšanās politikas

Laila Pakalniņa: Latvija zem viļņa

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas