Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 29. oktobris
Laimis, Laimonis, Elva, Elvijs, Elvis

Zatlers atsakās prognozēt Godmaņa valdības likteni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vista
v
godmanim gan vajadzēja palikt, tikai bija japadzen slesers un slakters. bet vai tam glumajam riekstiņam vispar ir ekonomista vai jurista izglītība, bus ka ar slakteri, tad jau labak Zalānu
Manga
M
Tomēr jāsaka, ka nevar vairs dzīvot nemitīgos divu nedēļu solījumos, jo ir laiks, kad uzticību var gūt tikai un vienīgi ar darbību," -------------------- Putrasgalva! Valdi, Tu tak pats joprojām nesaproti, ko murmulē! Edgar Rinkēvič! Tak savāc beidzot Valdi! Uzraksti priekšā viņam tekstu un liec iemācīties no galvas, lai pēc tam šitas tirliņš var saprātīgas frāzes atskaņot, citādi - aizvien lielākā purvā murmulis Valdis brauc. Un mēs viņam un visiem pārējiem plānprātiņiem - līdzi.
durdom
d
Visa nelaime,ka Latvijā nav politisku partiju.Ir interešu grupējumi kas cīnās par savām mantiskām lietām
Viedais > zvirbulēns
V
Tu esi vēl aprobežotāks, kā man iepriekš likās :) Varbūt vispār atsakamies no parlamenta, jo arī tas beidzamajā laikā nav sevi diezko pierādijis. Un patiesībā arī daudzpartiju sistēma mums klibo. Starpcitu, ja padomā tā nopietnāk, tad patiesībā mēs varētu iztikt ar vienu nelielu diktatoriņu. Tad varētu likvidēt prezidenta amatu, parlamentu un daudzās partijas. Un uz šī diktatora posteni varētu virzīt Tevi. Tad ar tavu tukšo d.... Latvija 5 darba dienās tiktu nogremdēt ...
Liktenis
L
. Godmanim un vinu valdibas biedriem bus tas pats liktenis ka tiem mesliem Plavinu autoosta sausa podaa: Vini turpinas smirdet un nekur neaizies.
?
?
Apsmējos!, 20.02.2009 11:11 Gadu desmitiem mums ir antikonsticionāls vēlēšanu likums, jo LR Satversme neparedz vēlēšanas pēc partiju listēm, tāpēc nav saprotams kāpēc neviens pilsonis neizliek savu kandidatūru vēlēšanām ārpus parijām? Arī Valdību sastāda Premjers nevis partijas... palasiet Satversmi.
pamela
p
Zvirbulīt,tu nu gan esi "odnoļub"visiem pārejiem meties virsū,nepieļaujot DEMOKRĀTIJĀ domu dažādību.Ja Zatlers pēc tava prāta nedrīkst neko kritizēt,tad kāda vella pēc viņu aicina sniegt intervijas un uzdod žurnālisti jautājumus?Man,kā pilsonei ,tieši riebjās,ka viņš nepasaka neko,tad jau labāk mest bumbu tajā rezidences grozā vai cept pentokus ar Lilitu.Ko tu centies aizstāvēt,vai TP?Ja redzēji 100.p.ar Paulu,tad gribas ,kā senajā Romā,tādus "deputātus"izbarot lauvām,vismaz kāds labums.CIK GADUS IR ČAKARĒJUSI TP VALSTI?Saskaiti visus TP "specus",kuri bijuši Premjeri,ministri u.t.t. KURU PARTIJU JĀSĒDINA 1-o UZ ASA MIETA par valsts ATKLĀTU izzagšanu??Pēdejais - Jūrmalas kāpu IZZAGŠANA "POD ŠUMOK"Zatlers ir PAGAIDU korķis Pilī.BET NEDOD DIEVS,ja PAR PREMJERU IESTUMS NARCISU RIEKSTIŅU,kurš NEKO !!!!nejēdz no ekonomikas ,finansēm,budžeta u.t.t.Vari iedomāties Riekstiņa un Slaktera duetu???Atceries KO teica Hūte? Tagad ir īstais laiks uzsākt biznesu,privatizēt u.t.t.,jo valstī ir ANARHIJA.Lielos amatos ir kompartijas,ČEKAS ,Krievijas lojāli šeptmaņi.Jāpiekrīt Godmanim -- šausmu lietas vāl gaida Latviju.
19.11. puzle
1
Latvijai visreālākais risinājums - krievu miljardieris PĒRK Latviju ar visiem tās parādiem un reņģēdājiem par 9 miljardiem latu. :)) (šodienas Lauku avīze).
xZ
x
Ko tad viņš var prognozēt par Godmani. Viņš neprognozē ko pats teiks un darīs pat pēc pāris dienām.
hmmm
h
Valdi, moš labāk met monētu? Tad lēmums vismaz nebūs tik haotisks.
spikers
s
Izskatās, ka valstī nekas cits nenotiek, izņemot nekam nederīgus Valda paziņojumus. Katru dienu atverot diena.lv savā priekšā redzu šo pajoliņu ar kārtējo bezjēdzīgo paziņojumu. Žēl, valstī krīze, bet mums nav nekā intresantāka par Valdi.
Raimonds
R
Valdība varbūt arī kritīs,bet....! lai aizvāktu Ivaru vajag atiecīgu rīkojumu no majora Proņina,vai arī jāgaida kad atlidos jiptīga bite vai lapsene.Ir jau vēl varianti piem.-tēja ar citronu un -poloniju!? Varbūt Minskā tas bija paredzēts vai jau nostrādāts????
nīgrais kroplītis
n
noslēpums, noslēpums, tas tik zināms mums... ei jūs iedomīgie tipiņi valsts priekšgalā, ja es šitā strādātu kā jūs, tad mani priekšnieks sen būtu nopēris un palaidis kurp deguns rāda!!!
obā!!!
o
Misters Bīns nobāl attiecībā pret Zagleru. Tādu ākstu pasaule vel nav redzējusi !
Senais>zvirbulēnam
S
Tici man, tas ātri vien beigtos, jo atrastu kādas citas bikses vai svārkus kur ieķerties, kā jau ierasts. Tieši tāpat kā ierasts meklēt kadu citu vainīgo savās nedienās. Tās ko šie uzskata par ķibelēm, kas nebūt patiesībā nav. Kad zelta krāna vietā , jāiztiek ar sudraba, nezinot, ka sudrabs lielisks ūdens attīritajs .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Atbalsta trūkums Zalāna plānam tuvina valdības demisijai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas