Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Zatlers: bezpartejisks premjera kandidāts ir partiju vājuma rādītājs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vai
V
Bezpartejisks prezidents arī?
vājums
v
lielskungi nav kļūdījušies ar prezidenta izvēli....
to saulei
t
Lasot tavu literāro "šedevru"vārds "eleganti"tikai lec ārā no teksta.Tu noteikti esi apžilbinājis VISUS manis nosauktos politologus ar savu "inteliģenci" literārajā valodā un padomisku degradantu domāšanu.Un kur tad izpalika "mātes"vārdi?Kapēc lai man rokas trīcētu,ja valstī nav jau pat vistu ko zagt?!Esmu no flegmātiķu bsugas un ja vēl pretim zaigo TĀĀDA Saule ,kā tu,tad ne tikai es,BET pat visa Latvija NEAPTUMŠOSIES.TIKAI nu nekādi nesaprotu,kur tu tādu STULBUMU izkasi,ka var kāds aptumšoties no uzbudinājuma?PĒC SEVIS SPRIED?Dalies pieredzē!! Vai tik tu neesi Zatlera norietošā saule --Lilita?Pēc prastā teksta tā varētu būt,ja atceramies kā bāzies virsū turkmēņiem.
Человек
Ч
Ваш словарь писали такие же крестьяне. Есть суффикс ijisk нет суффикса ejisk Спросите у любого латышского филолога. Недаром в Латвияс Авизе таких ошибок не допускают.
skolotāja
s
Kurš redzēja, cik Kreituse vakar televīzijā ielika Zatleram par zināšanām politikā? Apaļu divnieku! Vairu un Ulmani novērtēja augstu.
Paltraku Vilis
P
Es nezinu kāds ķirurgs bija Valdiņš bet kā prezidents viņš=0! ASV prezidenta kadidātam pārmet ka viņš 16 gadu vecumā skolas ballītē ir lietojis aliņu, bet Valdiņš no slimniekiem ņēma naudu un tas ir štrunts. Ārzemēs viņš nevarētu būt pat sādžas vecis, Ja par prezidentu balsotu tauta, tad Valdiņš līdz šai baltai dienai strādātu traumās un tīrītu pacientu maciņus......
saule
s
V.Matīsas,R.Kārkliņas,Lejiņa u.c.NU NEBLAMĒ SEVI un VALSTI !! ----------------------------------- šie sorosieši nu nebūs, kas mūs mācīs, kā eleganti atdoties globālistiem, viņu pida riem un viņu bankām! Bet tev iesaku lietot balderjāņus lielās devās, lai rokas netrīc un prāts neaptumšojas no UZBUDINĀJUMA! ;)
pamela
p
Tas ir ārprāts! Katrs Zatlera atzinums ir kā profānu svētki Latvijā !Ir jābūt īpašām spējām lai to visu / viņa p-austo / izliktu uz āru.Zatler,izlasi virsrakstu TAS IR PAR TEVI !!!!Ja Godmanis nebūtu LPP/LC sešnieks,varbūt būtu patriecis Šleseru/Lesčinski?!KO LABU LATVIJAI,Zatler,ir devušas t.s. partijas,kuras vajadzīgas TIKAI vēlēšanām ?! Painteresējies CIK reāli ir AKTĪVU "partijnieku"un VAI partiju "bosi"kaut reizi ir ieklausījušies un ņēmuši vērā ierindnieku viedokli.PARTIJA TAS IR ŠĶĒLE,LEMBERGS,BATJKA,ŠLESERS/LESČINSKIS,URBANOVIČS,Ž DANOKA,KALNIETE.Zatler,IZLASI Kisindžera "Diplomātiju".!Ņem privātstundas pie V.Matīsas,R.Kārkliņas,Lejiņa u.c.NU NEBLAMĒ SEVI un VALSTI !!
Jencis un Āvuls
J
'Šķēle ņems tikai to biznesu, kur savu desmito tiesu var dabūt. Kaut vai no atkritumiem. No šīs valsts vairs nav ko noslaukt savā spainītī, tāpēc nez vai viņu varēs ieinteresēt. Šlesera kungam vienam vairs knapi pietiek. Lemberga kungam atlikušajam mūžam pietiks no nepareizās tiesvedības spriedumiem.
ZBL
Z
Un zemnieku konkurētspēju varēja panākt ļaujot viņiem iegūt pārstrādes uzņēmumus(skandināvijas variants) savā kontrolē, nevis par sakaltušu maizes gabaliņu atdot Šķēlem, Strautiņam, Sausnītim. Vecīt, skaties uz darba rezultātie IKP uz vienu iedzīvotāju, pirktspējas paritāti u.t.t. Nevis centies izdomāt kaut kādus murgus par manām vērtību sistēmām. Un darba rezultāti ir slikti, kur var piekrist betai daļa vainas ir katram iedzīvotājam, kas ar savu stulbo uzticēšanos cirpējiem ir līdzatbildīgi.
Jānis
J
Varbūt Valdi neesi aptvēris, ka ar bezpartejisku premjeru vēl varētu opozīciju piejaucēt. Laikam tas vairs nešķiet koalīcijai aktuāli. Paši tik rullēs tālāk ar visiem saviem nekompetentajiem ministriem līdz pilnīgai sakāvei. Paskatīsimies tikai uz vienu ministru- Rozi. Viņa rīcībā bija seši gadi. Tā vietā, lai maksimāli spēcinātu šo svarīgo tautsaimniecības nozari, viņš nobumbulēja bezjēdzīgi šo laiku.Kas traucēja jau sen valstij būt par starpnieku, kas mudinātu zemniekus iesaistīties ne tikai ražošanas kooperatīvos, bet galvenais, pārstrādes kooperatīvos, būt par galvotāju darījumos, kur zemnieku kooperatīvi varētu atpirkt jau esošās piena pārstrādes rūpnīcas, vai uzcelt vienu lielu jaudīgu kombinātu, kas varētu pārstrādāt pienu no visas valsts. Tā vietā Rozem tuvāks bija piena pārstrādātāju lobijs. Roze nav valstsvīrs un laikam nekad nebūs, tāpēc nepārsteidz viņa aplami izvēlētais lauksaimniecības attīstības virziens.
Čelovekam
Č
Eu, paņem latviešu vārdnīcu, ja! Viss ir pareizi. Tev taču arī mainās burti; krieviski: atsevišķi rakstot - beZ partii, bet kopā beSpartijnij.
sviests
s
Jūsu premjera meklējumos saku stindzinošssviests. --------------------------------- Jā, jo tu vaino viņus savās neveiksmēs. Lieki! Bet pamatā tev acīmredzot tāda pati vērtību sistēma, kā viņiem. (Nauda kā mērķis un līdzeklis.) Tādēļ tik jūtīgi reaģē! Un ir dziļi smieklīgi vainot kādu vienu cilvēku Latvijas zemnieku nespējā konkurēt Eiropas tirgū.... (Starp citu, arī man liekas, ka zemniekus jāatbalsta vairāk, nu vismaz tik daudz, lai viņi varētu Eiropas tirgū startēt ar tādu pašu aizmuguri, kā piemēram francūži vai grieķi...)
poohstick
p
nepārproti, tas nebija domāts Tev, bet tiem, kuri ar atklāsmi runā par partiju vājumu. Kāds pārsteigums! bet Zatleram jau katru dienu ir atskārsme, ka saule lec austrumos un riet rietumos.
Juris
J
Vispār, jā! Laba doma. Andris būtu tieši laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas