Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatlers: ja rīt prezidentu vēlētu tauta, es kandidētu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ee
e
drosmīgi, man viņš sāk patikt, balsotu par
SVF
S
paziņojums loģisks. bilde :))))))) = Bikšes zilās gumijas figūras - "Divu minūšu vēsturiskā taisnīguma cikla" tīrākais prototips. Sabiedrisko attiecību aparāta grozīta marionete.... ir tas, ko es šai attēlā redzu. Grūtībās nonākušas valsts prezidentu nē. Centīga fizkultūrieša sveicienu... kaut kādas skumjas pēc Ļeņinekļa jaužas šai naivajā vadoņa žestā.... (:
ASV prezidents
A
un es nekad muza neveletu. zatlers ir izsmiekls nevis prezidents. man ir kauns par tadu prezidentu. vienkarshi arprac
Taleirāns
T
Zatlera kungs kandidētu tiešās prezidenta vēlēšanās! Neko smieklīgāku sen nebiju dzirdējis! Zatlera kungs nabūtu spējīgs pat un vienkāršākajiem jautājumiem atbildēt, kur nu vēl debatēt ar oponentiem. Šim kungam pat nav tik daudz saprāta, lai saprastu to, cik viņš ir mazspējīgs. Klaunāde! Patīkamu novakari!
borcinsh
b
...baigais nahals !
Pingvīne
P
Nezinu, bet es par Jums cienījamais Zatlera kungs nebalsotu kā par prezidentu. Es balsotu par Jums kā par labu ārstu. Prezidentam tomēr vajadzētu būt ļoti spēcīgai un spilgtai personībai. Un galvenais, lai viņš aizstāvētu pamatnācijas intereses, tas ir latviešu kultūru, latviešu tradīcijas, latviešu zemniekus, latviešu ekonomiku, visu, kas liktu plaukt mūsu zemītei. Un, tikai tad prezidents var atļauties saukties par prezidentu un braukāt pa Latvijas laukiem. Ne tā kā tagad brauc unskatās, cik slikti iet laukos, nav attīstības, nav ražošanas, bet prezidents plāta rokas un skaisti runā. Tā ir tautas mānīšana. Mums pašiem jābūt saimniekiem savā Baltu zemē. Mums ir vajadzīgs Baltu PREZIDENTS.
anglosaxis
a
Latviešus pasargāt pašus no sevis? Bezcerīgi...
PILNAI LAIMEI
P
Domāju, ka J.Čakste ir godprātīgi mēģinājis latviešus pasargāt pašus no sevis, taču tas viņam nav īpaši labi izdevies. Jāmeklē risinājumi.
PILNAI LAIMEI
P
Druskas. Es potenciālu nedomāju salīdzinot. GU, VVF, VZ var salīdzināt vienīgi viņu vienādo pilnvaru ietvaros. (Līdzīgi, kā reiz Tu teici, ka bloga formā šis tas nav iespējams.) Manā skatījumā VZ (vai jebkura cita) potenciāls ir apskatāms tieši nu jau palielinātu pilnvaru kontekstā. Tevis pieminētie pasākumi man vispār nešķiet primāri Valsts Prezidenta darbībā. Tie var būt vienīgi sekundāri. Ja ir izvēle starp šāda prezidenta esamības liederības atcelšanu vai viņa pilnvaru palielināšanu līdz prezidentālas rep. formai, tad es sliecos uz otro. Visu trīs prezidentu izvēle un ievēlēšanas procedūra atklāj pārmērīgas mahinācijas un nejaušības iespējas (kādi tik nebija kandidāti...). Mani bremzē apstāklis, ka vispārēju prezidenta vēlēšanu gadījumā, par prezidentu būtu kļuvis Pauls. Tas rāda tautas izpratnes līmeni. Varbūt tagad tas ir mainījies.
Lelle
L
šitam kadram līdz tautas ievēlētam prezidentam dikti tālu...būs vien jādodas atpakaļ uz zoodārzu...
mainītās lomās :)
m
ja viņš man iedodu konvertu, es nobalsotu
Barons
B
Kur nu vēl pateicīgāka situācija citiem kandidātiem, ja Lilita izvirzīs Valdi par prezidenta kandidātu... Varbūt ir vērts man padomāt par piedalīšanos vēlēšanās? Ko? Vismaz Zatleru es uzvarētu noteikti. Gan fiziski, gan garīgi...
Tautas Veeleets
T
Ja tauta veelees prezidentu - tad buus kaa parasti - TUPAA tauta ieveelees to kandidaatu kursh buus uztaisiijis zjeelabainaaku - ar vinniju puuku, laimes laaci u.c. pasakaam asocieetu - ar labaako priekshveeleeshanu agjitaaciju.... nedomaajot par sekaam un ceelonjiem !!! kameer visi TUPIE veeleetaaji neaizbrauks uz aarzemeem vai neizmirs - tikmeer valstii nekas nemainiisies!!! un vispaar - nedriiksteetu ljaut veeleet tiem kam nav savu smadzenju un viedoklja !!! Visas ieprieksheejaas veeleeshanas ir bijushas labi izplaanoti maarketinga triki - kam nauda tas uztaisa LABU reklaamu - un ir LJOOTI DAUDZ mulkju kas uzkjeras !! DIEMZJEEL !!!
Dārznieks
D
Var sajust, ka beidzamā laika daudzās tikšanās ar Vidusāzijas u.c. Austrumu vadoņiem ir mūsu Prezidentam sagrozījušas galvu.
QW
Q
Ja rīt prezidentu vēlētu tauta, tad arī ievēlētu zatlerveidīgos vai šleserveidīgos, jo tie taču apsolītu "būt tautas saimnieki un visu sakārtot".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas