Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlers: joks par Latvijas himnu atstās "melnu pleķīti"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edgars
E
Kauns par tadu prezidentu!!!
dzivot bez DDD
d
tiesām ir mazohisms
ES pats
E
Daudzi alkst represijas PRET KAROGA ZAIMOTĀJIEM, jo uz sejas tie jaunekļi mālē nedz atbilstošas krāsas, nedz karogam atbilstošas proporcijas. Nākošie represējamie ir visi tie, kuri nelūdz himnas pieprasīto Dievu pietiekoši skanīgā balsī... Tālāk... sagaidīsim gluži kā filmas "Mērnieku laiki" finālu - miesīgā māte savu meitu kopā ar Baznīcas svētību nolādēs un pašnāvībā aizsūtīs... Pārāk daudzi te sirgst ar nepilnvērtības komplksu un latviskoto publisko MAZOHISMU!
Fely cita
F
Kārtējo reizi VZ parāda, ka ārstējot citu kaulus, savējos kaut kur ir pazaudējis. Ne savu domu, ne gribas, gļēvais smaidiņš... fui. P.S. Man gan ir nepierādāmas aizdomas, ka gan šoreiz, gan attiecībā uz Pekinu kāda maza blonda būtne piecirta kājiņu un teica - bet es gribu.
Zavarovs&Belanovs+Blohins
Z
vienkaarshi tizls un tizla sieva un veel tizlaaaks deeels!
K-K
K
.... Bet lielaka haizivs uzvedas ka stagaraks - kurs ir Tavs PROTOKOLISTS - TEV NAV JALEC KAJAS KA MAZAM ZENAM
astra
a
Zatleram bija jāpanāk, ka publiski atvainojas Latvijas tautai par himnas apsmiešanu! Tāda rīcība darītu cieņu pret prezidentu.
viks
v
Jūrmala pēc šī apkaunojošā balagāna ir tik piedirsta ka ar 6 gadiem nepietiks lai noskalotu visus tos mēslus kas tika izlieti no Dzintaru koncertzāles skatuves. Kas attiecās uzmani kā pilsoni tad to nomazgat vispar nav iespējams. Zatlers kārtējo reizi apliecinaja ka nav cienīgs būt Latvijas prezidents.Maskava ka nekas nemainīsies tās attieksmē pret tiem kas nepūš viņu stabulē.Tāpēc negaidīsim ka mūs aprīs ar mūsu pašu pakalpiņu palīdzību .Saksim ar 2 .augusta balsi referendumā.Tikai tā varēsim pierādīt ka esam latvieši ar stingru mugurkaulu.Mums visiem kopa tas izdosies!
XXL
X
Segliņam būtu bīstami nereaģēt uz lielkrievu šovinistu izlēcieniem, citādi pasarg' dievs, kas vēl notiks turpmākajos 6 gados, kamēr darbosies līgums. Atklāti sakot, pietiktu pat ar 1 - 2 gadiem, lai mēs attaptos, ka faktiski esam jau Krievijā.
Danska
D
Nevis pleķīti, bet kauna traipu tas atstās uz Zatlera sirdsapziņas. Te jau vairs nav runa par mugurkaula trūkumu, bet par politisku infantīlismu no prezidenta puses. Šajā laikā biju Dānijā un tur vietētējā prese vienkārši bija šokā par Latvijas prezidenta un valdošās elites aprobežotību un pazemību Krievijas priekšā. Ar vienu politneizglītotu dakteri vienā gadā esam sagrāvuši Latvijas tēlu drupās.
Tā tas ir...
T
Ar Krieviju mēs jau esam tā satuvināti ka pat savās mājās bez krievu valodas grūti istikt,toties ar ES tautām mums nez kāpēc tā tuvināšanās paiet klusi,nemanāmi,bez reklāmām un TV piedalīšanās. Rēzeknē klusi notiek Eiropas tautu festivāls.Vai nebūtu lietderīgāk satuvināties ar Eiropas tautām,lai tur saprastu kas mēs esam,kāpēc 60.gadus pēc kara gribam tiesāt karā uzvarējušos "varoņus atbrīvotājus",skaidrot mūsu vēsturi vienkāršai tautai,kāpēc tā esam"satuvināti" ar Krieviju.
Kāds
K
LAbi pateikts!
K2
K
Manā mājā notika viesības. Kāds man iespļāva sejā. Viesi ņirdza un skatījās, ko es iesākšu. Es noslaucīju, un izlikos, ka nekas nav noticis. Aizgāju uz tualeti, paskatījos uz sevi spogulī, sev acīs gan neskatījos. Patiesi, pat melns pleķītis nebija palicis. Tiešām labas viesības.
juris
j
Un kā, Zatler, ar joku par latviešu nacionālo spēli - deportācijām ? Vēl viens mazs pleķītis ? Ja nākamreiz šis balagāns atkal tiks pieļauts Jūrmalā, tad tas būs milzīgs melns pleķis !
??
?
Zatlers ir šausmīgi melns pleķis, viņam laikam krievi varētu uz galvas uzdirst, arī tad viņš teiktu, ka notikusi atgbalstāma tautu tuvināšanās

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

"Jaunā viļņa" rīkotāji: joks par himnu nekorekts.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas