Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlers: KNAB jānomazgā pavisam tīrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nils
N
Vecais stāsts par skabargu kaimiņa acī un par baļķi - savējā. vai Vārna vārnai acīs neknābj.
mērglis
m
lai noskauidrotu patiesiibu par sabiedriibu buus jaaizsludina referendums , un mazgaataajiem jaabuut tiiriem nevis no knaba nočuraajušiem, bez knaba riiciibas mees šodien nez vai uzzinaatu par 1 miljonu eiro veerto kukuli kurš tika Riigas domee no V ilkastes izkraapts, par to tagad knabam piedaava šķiistiitavu , nebuusim tik naivi prezidenta kungs , zagt nevienam nav ļauts , dabuus to knaba zagli rokaa un pa maksimaalo , tad arii pateiks vai zaga pats vai kaads lika...
Kurmītis
K
KNAB būs nomazgāts tīrs, ja nomazgās Zatleru tīru!
LNT ir nopirkts
L
LNT ģenerēlādirektors vēljoprojām ir Ēķis (tā pati šlaka, kas TP un citi biedri, ja skatamies uz digitālajām lietām, uttjp.) Tiem, kas nezina - LNT nopirka NEWS Corporation jeb Rūperts Mērdoks. Rūperts Mērdoks slavens ar to, ka viņš 1) ir mediju magnāts; 2) viņš savus mēdijus izmanto, lai cilvēkiem aizmālētu acis, manipulētu ar viedokļiem un 3) esmu 100% parliecināts, ka LNT dara to pašu. Neticu nevienai LNT ziņai.
Tā ja
T
Var piekrist -KNAB jānomazgā tīrs.Aizdomīgi ir tas, ka mazgāt taisās tie paši netīrākie.Nevajag aizmirst ka mazgāšanos sāka pats KNAB Loskutova vadībā,varēja arī nesākt,noslēpt visus galus .
vērotājs
v
lnt ir pērkams kantoris, īsts valdības rupors.
stilists
s
Kas tā par konservbundžu aploksnim uz rokas?
Atbilde Zatleram
A
Zatleram savs mundieris būtu jānomazgā pavisam tīrs - jāpasaka godīgi, ka nav maksājis nodokļus. Jāsaskaita cik un jāatmaksā. Tikai tad viņam būs tiesības runāt par KNAB mazgāšanu.
lno
l
Zatlers: KNAB jānomazgā pavisam tīrs. _____________________ Kas mazgās Zatleru? Vai drīzumā katoļu semināristiem lekcijas par morāli lasīs Čaka ielas meitenes?
Sandris
S
Varbūt ņemsim vērā, ka KNAB arī sastāv no Latvijas iedzīvotājiem bet , kas pats svarīgākais, no cilvēkiem. Netaisīsim sev elkus, bet mazgāties katram ir nepiciešams, tieši tāpēc, ka tikai cilvēki esam. Būtu jau labi KNABā pieaicināt kādu no piem. Andromēdas miglāja taisnprātības planētas, un varbūt, ka ir pieaicināts, tomēr , ņemot vērā milzīgo, gaismas gados mērāmo, attālumu, nāksies vien vēl pagaidīt un iztikt ar vietējiem kadriem, ar visām cilvēvciskām vājībām, dažām labam, nespēju pretoties kārdinājumam.
Lelle
L
KAPĒC MANI IZCENZĒJA? VAI TAD TĀ NAV TAISNĪBA?! KAUT VIENREIZ PIEVĒRTOS KUKUĻŅĒMĒJS!!! Šitie svoloči var uz galvas apgriezties, bet dabūt nost Loskutovu viņiem neizdosies...Zvaigznēs stāv rakstīts, ka pašiem drīz nāks pamatīgs trieciens un totāls krahs...Arī to stikla monstru nekad neuzbūvēs...
N-zinītis
N
Manuprāt sabiedrība nekad nav beigusi ticēt KNAB'am. Jā, ir kļūdas, taču tās ir atzītas un tiek labotas, ne tā kā ar daudziem citiem strausiem mūsu valsts pārvaldē. KNAB'am neuzticās tie citi, kuriem neuzticās Tauta ;/
joks
j
Tetovējumus nav iespējamsnomazgāt.
Man taisnība
M
Interesanti, ka tieši šie tipiskie sovjeti, kas noliedz jebkuru citu izteiktu domu, ja tā nesakrīt ar viņu viedokli, ir tie, kuri viskarstāk atbalsta Loskutovu.
paparazzi
p
Zatleram kopā viņa bīdītājiem un autoritātēm būtu nopietni jādomā, kā atjaunot uzticību. Pret KNAB vērsta provokācija vai atsevišķi zaglīgi tipi šo uzticību nedz sagrauj, nedz būtiski ietekmē. Tā dīvaini sakrīt biroja svarīgāko lietu izmeklēšanas beigu stadija un šis "neuzticības skandāls"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas