Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Zatlers: melnā PR izmantošanu priekšvēlēšanu laikā tauta nepieņems

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
??
?
Kas tas , ellē, par prrr ir?
Vaira
V
Valdi, atver Čekas maisus!
njaaa.....
n
specālists, odnako - par ievēlēšanas finesēm ......... partiju glābšanas teoretiķis .
garsija
g
a kā Zatlers zina, ko tauta pieņems un ko ne? viņš ir tik tālu no tautas, cik tālu no Latvijas ir Mozambika. kārtējais mušas zilonis. kāpēc ik pa brīdim mums tiek atreferēti Zatlera ģeniālie teikumi, nu kuriem nav nekāda lona?
zvirbulēns
z
Ja jau pieņēma Tevi, Valdi, tad pieņems arī melno Pīār.
kau viņu...
k
Valstiska domāšana, tas laikam ir apmeklēt Novaja volna.
Terorists
T
Jā Valdiņ,ilūziju mākoņi ir labi un skaisti,bet realitāte ir un paliek realitāte.Šoreiz LR tauta ir atgriezusies pie tā punkta pie kura viņa bija TP sākuma stadijā.,,VISU VAI NEKO'',un šoreiz šamējiem jau nav ko zaudēt un viņi ies uz visu banku.Ne jau par velti Andris ir atsaucis savus vecos,labos un pārbaudītos kadrus. Tā kā melu un apvainojumu kampaņa vēl tikai priekšā un no šamējiem TBLNNK daudz neatpaliks,jo arī šitie putni ir politiskā bankrota priekšā. Un kā lai nepaceļ reitingu ja ne ar melu un malnā PR palīdzību.
vilis
v
Galīgi apsurds un dumjš secinājums.Vecs ir tautas teiciens- strīdos dzimst patiesība.No tā nevajadzētu baidīties.Prezidenta pozicija bija raksurīga padomju laikam.No ārpuses viss gluds un skaists,bet iekšā viss sapuvis.Tautai nepatīk politiķu strīdi ēteŗā- kā kuram.Bez atklātas politikas mēs no purva ārā netiksim.Tāda taktika deriga tikai visādiem šķēlēm,straumēm un citiem,kas ķer zivis duļķainā ūdeni.
tara
t
Manupraat tauta (arii es tai skaitaa) pashlaik maacaas veerteet partijas peec padariitajiem darbiem. Partiju biedri, kuri straadaajushi tikai savaa labaa, vai shauras sabiedriibas daljas (piem.oligarhu) labaa, tautas aciis zaudees uzticiibu un vairs netiks ieveeleeti naakamajaa Saeimaa. Bet tie ir konkreeti cilveeki, nevis veselas partijas.
Apsmējos!
A
VOLDIŅ! VOLDIŅ! NU KURŠ GAN TEVI PAR PILNU ŅEM? ATCERIES, KA ZIEMĀ GAN BŪS SALTI, JO TAVS PREMJĒRU VOLDIŅŠ PAR REĀLO DZĪVI VĒL ARVIEN NEDOMĀ! BRRR CIK AUKSTI UN BADĪGI BŪS ZIEMĀ!
loms
l
Bēdīgi ir atzīt bet mūsu valsts iedzīvotāji ne reizi vien ir kāpuši uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem. Un piesummējot klāt ka uz šodienu nav alternatīvas vecajām partijām. Ir skaidrs ka lielas izvēles jau nebūs un iekšā tiks tie paši vecie gvardi, jo jaunu jau nav. Tā ka izriet secinājums ka būs vai nebūs melnais PR tas neko būtiski nespēs mainīt.
z
z
drīzāk izskatās, ka tauta nepieļaus nekādu kampaņu un 13. janvāri jūs atcerēsieties, kā maza bērna šļupstus.. Vai tā ir taisnība, ka LVM cērt ārā visu ko var nocirst un pusi sapūdē mežā-un vidējā kuba cena esot 0.60 Ls kubā?
@
@
Visu pieņems, jo ir tikai "mana mīļā zemnieku tauta", tikai, vai tajā ēkā būs ērti uzturēties ilgi arī tiem, kas to mīnē, tas ir jautājums.
year
y
Un kā vēl izdosies - ja topošais bloks JL+PS+SCP uztaisīs foršu priekšvēlēšanu klipu kurā parādīs visas TP, LPP/LC, ZZS un TB/LNNK 20 gados sastrādātās cūcības, es noteikti to ņemtu vērā!
Mg
M
Nu nesen Rīgā par Kristovski gana daudz nobalsoja, lai gan vienīgai viņa vadmotīvs bija "Neļausim Šleseram kļūt par mēru!".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas