Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlers nākamnedēļ dosies vizītē uz Daugavpili

Valsts prezidents Valdis Zatlers nākamās nedēļas sākumā dosies darba vizītē uz Daugavpili, kuras gaitā viņam paredzētas tikšanās ar Nacionālo bruņoto spēku (NBS), pareizticīgo baznīcas, vietējo pašvaldību pārstāvjiem, informēja Prezidenta preses dienestā. Tāpat prezidents iecerējis uzklausīt iedzīvotāju viedokli.

Darba vizīti Valsts prezidents sāks pirmdien, 25.augustā, apmeklējot Zemessardzes 34.Artilērijas bataljonu un tiekoties ar NBS pārstāvjiem, tāpat prezidents apmeklēs arī Silenes robežapsardzes nodaļu.

Šajā dienā plānota tikšanās ar Krievu kultūras centra un Daugavpils 1.vecticībnieku draudzes vadītājiem, kā arī citiem nacionālo biedrību un nevalstisko organizāciju dalībniekiem. Iecerēta tikšanās ar nacionālo minoritāšu skolu direktoriem, lai apspriestu skolu gatavību jaunajam mācību gadam.

Vizītes ietvaros Valsts prezidents apmeklēs arī Daugavpils domi, kur ar pilsētas domes vadību un deputātiem pārrunās aktuālos izglītības jautājumus, pilsētas attīstības plānus un uzklausīs pašvaldību pārstāvju vērtējumu reģionālās reformas gaitai reģionā.

Pirmdien vakarā Daugavpils Latviešu Kultūras centra Lielajā zālē V.Zatlers uzklausīs daugavpiliešu viedokli par valstij un pilsētai aktuālajiem jautājumiem.

Valsts prezidents paredzējis apmeklēt arī Skrudalienas pagastu un Sventi. Abās pašvaldībās plānotas Valsts prezidenta tikšanās ar pašvaldību vadītājiem, lai pārrunātu reģionālās reformas gaitu un uzklausītu pašvaldību pārstāvju vērtējumu.

Otrdien, 26.augustā, V.Zatlers apmeklēs Daugavpils universitāti, lai pārrunātu reģionālo augstskolu aktualitātes un nākotnes ieceres. Valsts prezidents apmeklēs arī Daugavpils universitātē notiekošo Vispārējās izglītības un profesionālās izglītības iestāžu vadītāju un pedagogu konferenci.

Otrdien Valsts prezidents tiksies arī ar Metropolītu Aleksandru, Daugavpils bīskapu Aleksandru un pareizticīgo baznīcas pārstāvjiem, kā arī apmeklēs Poļu kultūras centru, kur tiksies ar Latvijas Poļu savienības Daugavpils nodaļas vadību, poļu biedrību vadību un Daugavpils Poļu skolas direktori.

Darba vizītes ietvaros Valsts prezidents apmeklēs arī vienu no lielākajiem Daugavpils uzņēmumiem SIA "Axon Cable".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas