Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatlers NDP sēdē paudīs bažas par samazinājumiem ārlietām un aizsardzībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aiai
a
AAAAAAAAAAAAAAA, nu kāda drošības sitācijas pasliktināšanās! Kurš uzbruks jau tā izlaupītajai un līdz kliņķim nolaistajai Latvijai! Nu vai nepietiek vienreiz muldēt par aizsardzību, tur tāpat ļoti daudz naudas tiek iegrūsta, kur pievienotā vērtība Latvijai????????
xZ
x
Nepamatots satraukums. Tas, ka katrā vēstniecībā beidzot varētu palikt par pāris nelietderīgiem cilvēkiem mazāk, nav nekāds drauds valsts starptautiskajām saitībām. Cita lieta, ka tāpat jau nevajadzīgos neatlaidīs. Tāpat, neesmu dzirdējis, ka aizsardzības budžets būs zem 2% no kopējā.
deva
d
Arlietam ir janogries finansejums par 90%. JO KAPEC TAD SKOLOTAJIEM TIEK SAMAZINATAS ALGAS? ARLIETU MINISTRIJA ,LIELAKA DALA , NO STRADAJOSAJIEM IR SLINKI, NESPEJIGI SKOLAS STRADAT VESTURES SKOLOTAJI. Kapec lidz sim nav atcelts likums ar ta speka stasanos dienu "Par diplmatu izdienas pensijam"? Ar kadam tiesibam Arlietu ministrija stradajosi, (bijusi Arlietu ministre S.Kalniete un M.Riekstins) ir izdomajusi nodrosinat sev partikusu dzivi uz parejo Latvijas iedzivotaju rekina.
valdis
v
par tām ārlietām ir intresants jautājums? cik valstis Latvijai ir vēstniecības ārvalstis un vai šo valstu vēstniecības ir tikpat Rīgā/ nu vismaz būtu ienķums uz maizes pārdošanu un komunāliem=pārejais jau diez vai nav ..made in.... nu par to aizsardīburedzams ka mūsu politiķi kadreiz ir aizrāvušies ar zvaigžņu kariem ,gadi iet bet pusau'dzu gados iemiļetais kā Godmanim bungas tā tiem tā karošana palikusi asinis un sevišķi ja nav par savu naudu ,skaties skolnieki ar apgūst iekļūst skolā un nospēlē pa telefonu tukstošus svešu naudu tērēt ir mūsu sūtība
mērglis
m
finanseejumu var mieriigi samazinaat taadaa apjomaa kaads teereets partijas reitinga celšanai pilseetaas un novados , proti tilti , sporta halles , tas noraada uz sleeptu veeleetaaju balsu piesaistiišanu arii radu sporta veidu finanseešana, veel nevajadziigu komandeejuma tuurisma atbalstam teereeto , tad arii bruņojums neko necietiis , bet bļaut ka kritiisies kaujnieciskais gars nebuutu par ko

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas