Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlers nesola Ķīnā runāt par cilvēktiesībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mati ceļas stāvus
m
Jurkāns: "Es nekad nejauktos Ķīnas iekšējās lietās. Kas ir Latvija, lai mācītu Ķīnu, kā pareizi dzīvot?" Ja šim subjektam kaimiņos ir narkomāni laupītāji vai kaimiņš sievas sitējs, tie var justies droši, kamēr netraucē pašam kundziņam. Ne velti Jurkāna labi čomi bija nu jau nošautais kriminālists Balulis un joprojām ir zaglis Lavents. Šim biedram ir pie vienas vietas cilvēcība, drīzāk ierosinās Latvijai iepirkt no Ķīnas tur politieslodzītajiem izgrieztās nieres. Bet tādi mums jau daudzi Latvijā ir. Tieši tāpat Jurkāns runātu par Hitleru un Staļinu, ja tajā laikā dzīvotu. P.S. Katrs pats izvēlas kā pusē būt - labā vai ļaunā. Jurkāna izvēle acīmredzama, Zatlers sper pirmos soļus.
FFF
F
Angļu privātā organizācila , kas radās vienas mākslas filmas dēļ, kur viens angļu kriminālais tūrists (kriminālais, bet angļu taču} nokļūst Turcijā aiz restēm. Vispār tas international ir domāts, kā savējo izručīšana citās zemēs. Krievu disidentu laikos to pašiem organizātōriem neticot, to izdevās iztaisīt par "staptautisku" organizāciju. Tas ir līdzīgi, kā ar Apvienotajām Nācijām, ko nabaga pāķu tautas ieņēmušas galvā skaitīt ne par Štatu arējo attiecību biroju.
zb
z
a kas tas amnesty international par kaktu kantori, ka uz katru viņu brēcienu vajadzētu atbildēt? tādi paši pidurasti kā delna droši vien.
Ilmārs
I
Ja kādam šeit interesē cilvēktiesības, tad variet apmeklēt mājas lapu "Dream for Darfur", vai arī "Darfur Olympics". Tiem, kas nesaprot, par ko ir runa - Ķīna piegādā ieročus Sudānai, kas savukārt izvērš genocīdu pret Darfūru - vairāk kā pusmiljons bojāgājušo, divarpusmiljoni bēgļu. Tā jau ir ne tikai ķīnizētā Tibeta un Uiguristāna. Aktrises Mias Ferovas vadītā akcija jau neliek boikotēt Spēles, cilvēkiem tikai jāatgādina, ka ar Ķīnu joprojām nav viss OK! Tāpēc pērkot Ķīnas preces, nepārdosim dvēseli!
Vineta
V
Starp citu, Amsterdamā ķīniešu restorānā tādus ēdu, pat nenojaušot, kas tas ir. Un bija fantastiski garšīgi.
lasItāja
l
Nebūsim vientieši! Ja Zatlers atplēš muti tagad, tad ir garantēts, ka viņš Ķīnā nerunās, jo viņu nemaz nelaidīs iekšā un visa pasaule ar to samierināsies. Vienīgie, kas balsis tur var pacelt, ir tie kas tur ir ielaisti. Redzēs, ko darīs Sarkozī, sportisti, un žurnālisti. Domāju, ka būs daži pārsteigumi, itsevišķi Olimpisko spēļu noslēgumā.
MUĻĻA
M
Zatlers sola, Zatlers nesola - runāt par cilvēktiesībām. Zatlers sola, Zatlers nesola - iesniegt Saeimā Satversmes grozījumus. Zatlers IR prezidents, Nē, Zatlers tomēr NAV prezidents.
Karamele
K
Nu ja, ko gan citu kāds cerēja sagaidīt. Ja jau piekrita braukt - kopā ar Sarkozi būs otrs prezidents no 27 ES valstīm -, tad jau viss skaidrs par to, ko Zatlers domā par pasauli, par ārpolitiku, par sevi. Tas taču būtu tik vienkārši - patiekt., ka valstī pēc referenduma iestājusies krīze (vai tad nav?) un atcelt braucienu pēdējā brīdī. Nu, neizmantoja šo iespēju.
Tinis
T
Runās, nerunās?,..runās, nerunās?...runās, nerunās?...
Zīds
Z
Kāda gan tam jēga. Pats taču to nedarīs, bet viņa ieteikumus tikai kāds trakais ņems vērā.
Nu, bet
N
Zatlers varētu painteresēties, kā tie ķīnieši audzē vairumā tos ēdamos tārpiņus un citas dabas veltes, kuras aizvieto pilnvērtīgas olbaltumvielas, kā nekā tautai Latvijā tuvojas bada gadi. Vismaz kāda jēga būtu no tā brauciena.
Arturs
A
Diespass! -Tas taču varētu apdraudēt Lilitiņas iespēju nofotografēties ar Ķīnas vadoņiem. ;)
mika
m
skumji. Kauns, ka mums tāds zaķlers par prezidentu saucas!
Zīds, Žīds nē
Z
Tā kā Latvijā plaukst un zeļ netradicionālā lauksaimniecība, derētu noskaidrot zīdtārpiņu audzēšanas nianses.
Oskars
O
Bet kā audzēt RĪSUS,jo Latvijai visur ir TINTĒ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

"Turpinot vajāt un sodīt cilvēkus, kas aizstāv cilvēktiesības, Ķīnas varas iestādes aizmirsušas solījumus, ko deva pirms septiņiem gadiem."

Amnesty International


LASI VĒL

"Tā būs laba iespēja tieši un nepastarpināti paust bažas par cilvēktiesībām”.

Andris Bērziņš (LPP/LC), Saeimas Ārlietu komisijas vadītājs

"Es nekad nejauktos Ķīnas iekšējās lietās. Kas ir Latvija, lai mācītu Ķīnu, kā pareizi dzīvot?"

Jānis Jurkāns, bijušais Latvijas ārlietu ministrs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas