Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatlers norāda, ka Godmanis līdz šim nav rīkojies pietiekami ātri

Valsts prezidents Valdis Zatlers pēc balsojuma Saeimā, kurā netika izteikta neuzticība Ivara Godmaņa valdībai, kas līdz ar to turpina darbību, paziņojumā norāda uz vairākām lietām, kas jāveic valdības vadītājam.

Vērtējot valdības vadītāja Ivara Godmaņa darbu, Valsts prezidents atzīst, ka viņš  līdz šim nav izmantojis visas iespējas ātri un efektīvi rīkoties gan ieviešot Ministru kabineta un valsts pārvaldes reformas, gan īstenošanai sagatavojot ekonomikas stimulēšanas plānu. Īpaši svarīgi veicināt dialogu ar dažādām sabiedrības grupām par valstij svarīgiem attīstības jautājumiem ieklausoties un respektējot sabiedrības viedokli, norādījis V.Zatlers.

Viņš uzsver, ka I. Godmanim ir nekavējoties un maksimāli ātri  jāveic Ministru kabineta pārveidošana, ievērojot Satversmē noteiktās Ministru prezidenta tiesības pašam izvēlēties sava kabineta pārstāvjus.

Valdībai ir jābūt spējīgai arī paveikt visus trīs Valsts prezidenta uzdevumus, t.i., sagatavot ekonomikas  stimulēšanas plānu un sākt tā īstenošanu, nozīmēt Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja vadītāju un nekavējoties sagatavot precīzu Ministru kabineta modeli, kā arī valsts pārvaldes institucionālo shēmu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas