Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatlers par prezidenta pilnvaru paplašināšanu, ieceļot amatpersonas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
He he...
H
Izskatās , ka pašu VOLDI"NU laiks ganos palaist....
AD
A
Lai nu kā mums būtu nelaimējies ar patreizējās Saeimas sastāvu (cits jautājums - kāpēc nelaimējies?), tomēr lielākas iespējas, ka lēmumi atbildīs vairākuma interesēm ir tad, ja šos lēmumus pieņem vairāki cilvēki nevis viens. Tādēļ labāka ir parlamentāra un nevis autokratiska vara (te arī atbilde Zatleram) un labāka ir zvērināto tiesa nevis piesēdētāju tiesa. Ja mūsu rokās ir nonācis kaut kas labs, tad tikai no mums atkarīgs, vai mēs šo labumu PROTAM izmantot. Nejēga arī ar mobīlo tālruni dzīs sienā naglas.
He he...
H
Tusē tik pats ar saviem - ādainos uzvalkos... gan jau atkal tautai būs jāsamet...
ZBL
Z
Kā tad, īsti letiņi, kas tusē ar osipoviešiem un gatavojas apvienoties ar Lemberga oktobrēniem.
He he...
H
Tev JL politinformator laikam slikti ar saprašanu! taukpurni TP sēž zaeimā un es par viņiem nebalsoju, arī par taviem jaunslauceņiem nē un arī par citiem pārteju dienderiem nē, kuri sēž pateiz zaeimā... Vai saprati? Un balsoju par VL, kur vēl ir īsti letiņi nevis taukumi... Tā jaunlaicēn.
ZBL
Z
Jums grūtības saprast jautājumu? Es neprasu vai sēž Saeimā , vai nesēž. Par kuru, jo pats saprotat, ka jūsu balss aizgājusi TP.
He he...
H
Par nevienu pārteju, kura šodien sēž zaeimā! Tie visi domā tikai par savu taukumu!
ZBL
Z
Par ko balsoji 9. Saeimas vēlēšanās?
He he...
H
Jāmaina vēlēšanu likums nevis SATVERSME! UN vienam VIOLDI"NAM nav jādod kaut kādas papildus tiesības! Ar patreizējām jau netiek galā...
Raita..
R
Kūtrim, 23.10.2009 01:08 Ja jau neuzticamies demokrātiski vēlētam parlamentam,tad kam lai uzticās? Tiem pašiem korumpētajiem un liekulīgajiem tiesnešiem? Starp citu, Kūtri, varbūt Tev iebakstīt acīs Satversmes tiesas atrakstīšanos uz Konstitucionālo sūdzību, līdzko runa iet par negodīgo tiesu sistēmu un Kullu, Guļānu, Mašīnu, Vrubļevsku, Gencu? Nedomā, ka cilvēki klusēs, neklusēs par jūsu nelietībām.
DD1
D
Piekriitu par 100%
Nost pārteju mēslus!
N
...He he... » ierednis 10:40 UN JL politiskie ierēdnīši ir labāki? Nu nemurgo! Tādi paši kā iepriekšējie, bet vēl badīgāk uz bļodu skrien!! Visus šos taukumus - TP, JL, PS .... vēstures mēslainē. tautai beidzot jāvēl deputāti nevis pārteju štuceri, kas tikai par savu pārtejas členu sili domā! Beidzot jāprasa VOLDI"NAM mainīt vēlēšanu sistēmu, Jo Latvijas Republikas SARVERSME neparedz pārteju varu, bet gan tautas vēlētu deputātu lemšanu par tautai svarīgiem jautājumiem. Ir jābeidz ši pārteju patvaļa ar to ieliktnīšiem... JL jaunpups būšot VIDa jaunais gendirs- pat āzim jāsmejas, lūk kur virzamies pie šis pārteju diktatūras...
zinātājs
z
Palielināt prezidenta pilvaras var tikai tad, ja to ievēl tauta!
phe>>zvirbulēns
p
kūtrim arī esot saprātīgas domas! paskatīsimies ka pērkamais ST sastāvs lems pensiju jautājumā un tad, lai kūtris parunā!
Ieva
I
Zoodārza prezidenta, sagaribējās apliecināties....Tad būtu to darījis ierosinot Saeimas atlaišanu, jo, lai nu ko, bet šajos laikos to idarīt nebūtu problēmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas