Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlers piedalīsies referendumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ansis
a
Mums pašlaik nav ne prezidenta , ne valdības Latvijas šodienas situāciju atgādina Čikāgas gangsteru bandu , kur visi nodokļi aiziet bandītu rokās. Pārējais, kas paliek pāri ( pabiras ) atmet tautai, ja kas nepatīk tinaties prom .............
ak
a
kam tad tas interesē, ko šitais glumiķis dara?
Vuarzazi
V
Prezidents vareja iebilst pret balsosanu brivdienu laikaa un panakt ka abi referendumi notiek vienaa dienaa lai ietaupitu izdevumus.
Felikss
F
Valdibas viri un sievas ieteicot neiet uz referendumu argumente,ka izterejot sistemasri lidzeklus nebus ko maksat pec 10-20 gadie.Ka viniem nav kauna ta runat,kad tie vecie pensionari jau mociti 18 gadu un sodien vini visi ir 8o-90 gadu veci un vini sodien grib kaut cik cilvecigu dzivi tos dazus gadus,kas viniem vel atlicies dzivot.Kauns un negods pasi sanem tukstosus,vaigi plist ka nobarojusies.Gan Dievs sodis.
if...
i
KAA MAN TAS ULMANIS NEPATIK....
mur
m
Un prezidents Ulmanis acīmredzot ir idiots
mur
m
Tur jau tā lieta, ka diemžēl jāatsēž prezidenta 'sroks' tamdēļ, lai dažos politiskās viļņošanās brīžos parādītos zīmodziņš pasē, bet ai, kā tas traucē komunikācijā ar čomiem no TP:(
Felikss
F
Tos pensionarus,kas aizgaja pensija un atradas pensija pilnigiar likumu vajadzejas izdalit no sistema,jo vinu pensijas lielums tika noteikts voluntari. Pareizi butu viniem noteikt ar likumu summu latos par darbastazu latos un neveidot,ka tas tagad sarezgitu formulu aprekinam,jo nav jo ko lietot formulu kur viss sagrapstits no gaisa. Sistema lai darbojas pec 1956.g.1/.janvara tiem,kas iet pensija. Tad nebutu ta putra,kas ir swodien.
k>>Observer
k
Kam Tev Latvija, ja tajā izmirst pēdējais reņģēdājs! Ka darīs mākoņtēvi, hūtes un to vasaļi un tu, ja izdzīvosi lienot! Redzi, lai balsotu, kaut vai tā kā Zatlers, ir jāpieceļas kājās, Ulmanim tas vairs nav pa spēkam!
apolītiķis
a
Ulmanis taču bija tas, kas izsludināja Makārova likumu.... Viņš "Latvijas ceļam" bija tīkams un mīksts klēpja sunītios.
Oskars
O
Prezidents pret TPun saeimu, būs baigais kariņš,kurš kopēs NAUDU.
11 tramvaja vadītājs
1
tam meesla gabalam Guncham ir veel personiigaa sekretaare? varbuut veel valsts apmaksaata?????
jaunietis
j
Man pilnīgi vienalga, ko Zatlers darīs vai domā. Tam nav nekādas nozīmes. Iet uz referendumu "z'īmodziņa pēc" var tikai iet persona bez savas nostājas.
Observer
O
Zatleram jau pēc protokola tur jāiet, bet es jau nu noteikti neiešu tērēt savu laiku, lai piedalītos katru jampampiņu sarīkotos pasaķumos un nav te nekādas demokrātijas ierobēžošanas. Nav man nekāda pienākuma piedalīties pasākumos, kurus uzskatu par bezjēdzīgiem. Uz vēlēšanām cita lieta, tur noteikti aiziešu un par pretvalstiskajiem ūdens duļķotājiem jau noteikti nebalsošu. Arī citus patriotus, kuriem dārga Latvija aicinu rīkoties tāpat.
Kabula
K
Itin viss, kas skar valsts finansējumu, pārraudzību vai attieksmi, ir politisks, tikai atšķirībā no mediķiem un skolotājiem, pensionāru rīcībā nav tāda līdzekļa kā streiks.. un, paldies dievam, ka ir kāds spēks, kurš (lai arī zināmā mērā populistiski un savu politisku interešu vadīts) tomēr cīnās par kādu latiņu badā mirstošajiem.. un varēs tikai priecāties, ja atradīsies vēl kāds, kurš panāks nākamo referendumu, ar mērķi parūpēties par invalīdu vai kādas citas sociālās grupas interesēm.. Ja sarēķinātu visus valsts ziedojumus uz alkatīgu privāto interešu altāra, nodokļus, kas aizplūst garām kasei pašas valsts dēļ utt., sociālos izdevumus varētu divkāršot, vismaz..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas