Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Zatlers pirmdien ar Godmani runās par valdības krīzi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pēteris
P
Situācija nav vienkārša - plašsaziņas līdzekļi (tai skaitā no budžeta uzturētie) turpina kurināt naidu pret valdību, "gudrās" partijas steidz ķert populsma iespēja, Godmanis kopā ar Slakteri izvelk smagāko nastu un par to dabū nemitīgas lamas un nievas - ilgi jau tas tā nevar turpināties. Vai nu visiem ir jāuzņemas atbildība katram par savu lauciņu, vai visiem ir jāķeras pie populisma un jāturpina hgaidīt, ka problēmas viņu vietā atrisinās citi.
Lelle
L
Bet visi nez kapēc aizmirst pašu GALVENO-JĀNOMAINA VISA CVK(no katras partijas pa pārstāvim, lai lūr viens otram uz nagiem!) un Cimdaru pirmo jātriec ellē ratā, citādi uz vietām vari skaitīt kā vien gribi, bet Rīgā CVK parādīs rezultātu, kāds būs pasūtīts un apmaksāts. Ne jau par velti abi iepriekšējie CVK pr-tāji jau ir zem zemes. Viss joprojām rullē pēc čekas "labākajām" metodēm...
Lelle
L
A ko nu vairs runās?! Abiem diviem jāiet mājās...balle beigusies, bet kas aiz jums vāks sūdus??? A kādiem jāvāc būs gan...un kā vēl jāvāc, nekur nespruksiet, pasaule maza...
Oskars
O
KAUT VIŅI ABI SAKAUTOS !!!
Cik ilgi var.
C
Godmani un Zatler, cik ilgi var tautu tracināt .Izlemjiet tak vienreiz,ko darīt.Tāda neizlēmība nav vairs paciešama. Vai tad visai latviešu tautai būs jālūdz Lietuva un Igaunija,lai ņem mūs savā pavalstniecībā.
zakis
z
Pirmdiena darba diena- var ari parunāt kā medībās gāja.
Aprēķins
A
Zatlers - mums viņš ir vislabākais, tik un tā!
runas ir garas
r
NAV KO RUNĀT,VISS IR DĒLĪ SALAISTS,NEVIENS NO JUMS ABIEM NAV NOTEICĒJS,ŠĶĒLE JAU UZ Maskavu izbrauca,visu sarunāja,tagad dos norādījumus un visi atkal spēlēs teātri,ka tas ir līdz šim!!!Navajaga mums teātrus,izrādes no saeimas katru dienu TV VAR NOSKATĪTIES PAR BRĪVU!!!
gm
g
Un objektiivi, godiigi skatoties Godmanim pa sho gadu nekas laaga nav izdevies. Vispirms jau taadeelj, ka pats ir ieprieksheejaas valdiibas produkts un taadeelj, ka pie ieprieksheejas valdiibas veidoshanas nepietika praata, drosmes un apnjeemiibas izveidot speeciigu valdiibu nevis veikt kosmeetiskas dekoraaciju mainjas ieprieksheejai Kalviisha valdiibai. Godmanis ne tikai nespeeja panaakt kompromisu ar opoziiciju, vinjsh pat nespeeja uznjemties atbildiibu par sarunu izgaashanu. Tie ir fakti, kurus Zatleram ar Godmani vajadzeetu saprast. Tomeer ir shaubas vai vinji to spees. Vinji ir paaraak augstaas domaas par sevi.
gm
g
Kad runaa divi veci chomi, tad situaacijas objektiiva izpratne meedz pieklibot. Shajaa konkreetajaa tandeemaa tas jau paaris reizes ir bijis.
nav jau apnicis?
n
krīze ir valstī, saeimā un valdība - ko tur muti dzesēt. krīze ir antiņu-latvijiešu prātos ja nejēdz normālus večus ievēlēt

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

 

JL: nav skaidrs, kāds ir TP mandāts sarunās par jaunu valdību

Segliņš pārrunājis TP pozīciju ar Godmani; runās par jaunu koalīciju

Uztraukumu par valdības rīcībspēju neslēpj arī TP vietējie līderi

Segliņš: šī koalīcija vairs nav rīcībspējīga

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas