Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatlers sasauks valdības ārkārtas sēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
žetons....
ž
lielais valdis vadā mazo valdi/abiakli/, 03.09.2009 08:42 izmaiņas nekustamā īpašuma nodoklī nedrīkst būtiski pasliktināt to Latvijas iedzīvotāju dzīvi, kuri dzīvo savā vienīgajā īpašumā,» norāda «tautpartijieši». jēlajiem tasNERŪP 08:29 03.Sep. Tautas partijas valde uzskata, ka ekonomiskās lejupslīdes laikā turpmāka nepārdomāta nodokļu palielināšana nav pieļaujama mākoņtēvs 08:29 03.Sep. nodokļu palielināšana nedod gaidītos fiskālos rezultātus, bet atstāj nepārprotami negatīvu iespaidu uz tautsaimniecību un iedzīvotāju dzīves līmeni. .
Nepilsoni AT
N
Varbut parunas nozimi demokratijai, kad AT priekssedetajs un it ka bijusais VDK darbinieks sneidz nepatiesu liecibu lai iegut AT priekssedetaju amatu.
Darba kārtības
D
Saukt pie kriminālatbildības Saeimas valsts varas partijas par valsts izsaimniekošanu, par stulbu darbību un bezdarbību. Pieaicināt Eiropas pārstāvjus, jo Latvijā nekas netiek darīts Latvijas posta cēloņu izvērtēšanā.
Arnolds
A
Ārkārtas sēdē vajadzētu apspriest progresīvā ienākuma nodokļa ieviešanu! Bez tā iztikt Latvija nevarēs!
mute
m
Ja jau grib skaidrot ko tautai, tad lai 15. septembrī DOMBURŠOVA vietā parāda ZATLERŠOVU - studijā uzaicināt visus runātājus:)). Nu tāda informatīva kampaņa, kurā sitīs pie krūtīm un rādīs, cik daudz jau paveikts...
K
K
Cerams, ka nenormālo Voinu un Mūrnieci par tik šausminoši neadekvātu rīcību - pret iedzīvotājiem un bērniem sūtot satrakotos Alfas ,, specus'', tiks noņemti no trases? Nu nevar taču būt , ka par jomu, kuras arsenālā ir ieroči, atbild cilvēki ar psihiskām novirzēm!!!
Terorists
T
Neieraudzīju Mūrnieces madmazeles atskaiti par omīšu iespaidošanu ar stekmietiņu palīdzību. Ar šo faktu jau būtu jāsāk,jo nu jau pārāk bieži šie mietiņi iet darbā un neapmierinātība aug straujos tempos.
smukums
s
Nez kam vēl ir jānotiek, lai arī tādi cilvēki kā Jūs saprastu, ka Zatlers ar visiem saviem padomniekiem, antropologiem, sekretārēm un citiem ausīčukstētājiem ir tāda pati nevarīga un totāli nekompetenta politiskās elites sastāvdaļa gluži tāpat kā ministri, deputāti, ierēdņi utml...
Jukums
J
Ceru, ka uzzināsim patieso situāciju un plānus - pagaidām tieši uz šiem jautājumiem mumes atbildes nesniedz, bet viss beidzas tikai ar atrunāšanos vai klusēšanu. Viss gan ir atkarīgs no tā vai atbildīgie šādu informāciju vēlēsies sniegt. Un vai mums vispār ir kādi plāni krīzes pārvarēšanai, ekonomikas attīstībai, ražošanas atjaunošanai u.c. Un arī to vai tiek plānots saukt pie atbildības trekno gadu vaininiekus.
smukums
s
Un Zatlera sasauktajā valdības sēdē mēs to visu uzzināsim!?!?!?? :)))))))))) Kārtējā PR akcija onkulītim, kura reitings krīt kā izlietots atejpapīrs.
Jukums
J
Uzskatu, ka Zatlers rīkojas ļoti pareizi - lai taču reiz atbild uz kurieni ejam, kāda ir situācija un kādi ir plāni. Tieši uz šiem jautājumiem jau arī nevaram izspiest nekādu atbildi no valdības.
ululiņš
u
Biznesmeņi, kāpēc tāds tualetes papīrs vēl nav pārdošanā?
r(8)
r
Kartejais Blablabla bla un bla no Zatlera puses kartejais tusins , iedzer alu uzkoz sieru un pakaskejas par personiskajam interesem , bet vietejai un starptautiskai presei pasniedz to ka kadu problemu risinajumu ekonomikas stimulesanai , bez nekada konkreta satura , kas ir uzkribelets uz toletes papira ar koda nosaukumu "nashing special "..........................
šuriks
š
Nu sasauca sēdi. Visi gudri d...s, pēc tam rādīs viens uz otru pirkstiem, apliks viens otru ar mēsliem un beigās apsolīs strādāt tautas un valsts labā vēl sparīgāk. Zatlers saraucis pieri kaut ko populistiski bubinās, fonā sēdēs viņa svīta- arogantas dāmītes bruņojušās ar dārgiem aksesuāriem un kāds tukšmuldošs avantūrists, kuru nez kāpēc dēvē par stratēģijas speciālistu. Vienkārši zjb šitā zīmuļošanās un bezjēgas pļurkšķēšana!!!! Zatler, vai nevarat tā vienkāršāk un saturiski jēdzīgāk? Publiski aicināt jums ziņot par visiem bērniem, kas nespēj nokļūt uz skolu un likt Koķei vai tur vēl kādam krēsla rīvētājam organizēt visu bērnu transportēšanu. Ja nē,tad lai lasās prom. Tieši tāpat par medīcīnisko palīdzību. Iesniegt likumprojektu par obligāto veselības apdrošināšanu, kuru apmaksā darba devēji visiem saviem darbiniekiem. Par samaksātajām polisēm darba devējiem tiek samazināti nodokļi. Pārveidotr kādu no bezgalīgajām t.s.labklājības aģentūrām par vienas pieturas aģentūru, kurā var griezties jebkurš cilvēks, kas palicis bez iztikas līdzekļiem,darba un var palikt bez mājokļa. Un nekādas smirdīgas parazitāras birokrātijas! Pusi valsts augstākās ierēdniecības palaist bezalgas atvaļinājumā uz vienu mēnesi un ātri vien pārliecināties, ka bez viņiem valsts funkcionē daudz efektīvāk. Utt.,utjpr ..... Nevis sēdes, pļurkstēšanas, atkal sēdes un atkal pļurkstēšanas...
targash
t
Pēdējais cēliens

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas