Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlers: Tautas tiesības atlaist Saeimu nemazinās uzticības krīzi varai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uno
U
Uz nākamajām vēlēšanām (labāk jau ārkārtas!) mums jādabū jauns vēlēšanu likums. Šis te ir pierādījies kā mūsu apstākļiem pilnīgi nederīgs! Mums vēl nav izveidojušās politiskās partijas ar normālu pārstāvniecību tautā. Esošajām kliķu jeb kabatas partijām trūkst iedzīvotāju vairākumam pieņemamu darāmo darbu saraksta, atbildības par vārdiem un pēctecība iesāktajiem darbiem, tās vadītājiem ir pavisam sveša vārdu "politiskā atbildība"jēga. Tapēc mums vajadzīgi konkrēti zināmi cilvēki, kurus pazīstam un kuriem uzticamies. Tos tad arī ievēlēsim!
bobo
b
vara un tauta ir šķirtas. plaisa parādās arvien apaļākos tūkstošos personu, kas nevēlas vairs pat ieklausīties un iestājas pret dažu izredzēto gudrinieku ieskatiem par pareizo lietu kārtību. arī prezidents sēž tajā laivā, kas nu ir bīstami tālu attālinājusies no krasta. Tik tālu, ka nākamās vēlēšanas parādīs, ka viņiem ar šo krastu vairs nav nekāda, pat attālināta sakara. Pūt vējiņi!
PaPa
P
Kā nav būtiski? Tad Tu gribi teikt, ka ši visa balsošana ir tīri populistiska, pakazuha? Nēe, es esmu par to lai satversmi groza KVALITATĪVI!!!! Atnāks jauns Zīgerists, piesolīs un .... ai pat negribas iedomāties...
who cares
w
"referenduma pozitīva iznākuma rezultātā...un līdz ar to satversmes grozīšana, attieksies uz 10 saeimu tak!!!!" === Tas nav tik buutiski, pat ja tas taa ir (par ko es neesmu paarliecinaats), es visdriizaak shiis valsts pilsonis buushu veel kaadu laicinju.
who cares
w
"iipashi lielisks bija vakardienas piedaavaajums par daamu ordenjiem.." === Piedaavaajums likaas sapraatiigs. Iespeejams, nesvariigs, bet sapraatiigs.
who cares
w
"Tam jābūt piedāvājumam, kas papildina un pilnveido likumprojektu, par kuru vakar ir pabeigts parakstu vākšanas process" === Interesanti gan... Liekas pavisam savaadi, ka shis var virziit kaut ko citu. Vai vispaar var/driikst? WTF notiek?
Es nopietni saku:
E
Cien. prezidenta kungs! NOŅEMIET SAVAS ROŽAINĀS BRILLES - nekādu papilddefinīciju - dariet savu tautas deleģēto darbu un nododiet grozījumus deputātiem balsošanai!
Vuarzazi
V
Satversmes 2. pants : "Latvijas valsts suverenā vara pieder Latvijas tautai."
Ysk
Y
Zatlera izvešana ... tautās atkal notiks 18. aprīlī, šoreiz uz Limbažiem. Visi laipni aicināti tikties un parunāties dzīvajā. Varbūt arī jums kādu kociņu iestādīt gribas, tā teikt, par piemiņu mātei Latvijai? Mani gan māc šaubas par prezidenta stādītā izdzīvošanas iespējām.
PaPa
P
referenduma pozitīva iznākuma rezultātā...un līdz ar to satversmes grozīšana, attieksies uz 10 saeimu tak!!!!
Rifs
R
Mums steidzīgi ir nepieciešama tāda Saeima un Valdība,kura tiešām gūtu visas Latviešu Tautas atbalstu,kura nelobētu dažu zagļu,bet gan stimulētu visas Latviešu Tautas un Latvijas Valsts labklājību un attīstību.Šie V.Zatlera murgi drīzāk atgādina laipošanu ar caurām čībiņām pa purvu.Viņam, kā ēzelim burkāns,priekšā karājas lielā un vienreizējā iespēja tikt pie savas mūža aploksnes,nekas vairāk.Tad nu cilvēciņš laipo,kā prot.Bet maizes tēvi viņam ir uzdevuši pārvērst par neko šīs tautas aktivitātes,tad to viņš arī pildīs,kā jau paklausīgs cilveks,kurš ir vispirms apsolījies nepievilt savus labdarus.Bet vaukšķiem viņš nav parādā neko.
Econ
E
Vislabākie un gudrākie eksperti jau arī tā pati tauta vien ir, kas atkarībā no laika un vajadzības izvēlas atbilstošāko risinājumu. Valsts konstitūcija ir augstākais "likums", kas nosaka to, kā funkcionē valsts, un Latvijas Satversme nav bijusi darbībā īpaši ilgu laiku, taču pašreiz ir pierādījies, ka kontroles mehānisms valsts varas līmenī ir nepietiekams, tātad arī Satversmi ir attiecīgi jāgroza, ja valsts pilsoņi to pieprasa. Un Latvijas Satversmi kopš tās pirmsākumiem 20.gs. sākumā nekad nav bijis paredzēts iecirst akmenī uz "tūkstošiem gadu".
Sedlenieka atbalstītājs
S
Izlasi Zatlera interviju diena.lv un padomā vai ir spējīgs vispār kaut ko iesākt. Jā, viņš piedāvās citu Satversmes grozījumu redakciju, bet vai tos Saeima pieņems un vai tā nebūs politiskā spēle?
Andrew
A
iipashi lielisks bija vakardienas piedaavaajums par daamu ordenjiem..taapat arii steigshanaas pazinjot par Pekinas apmekleejumu:)..gaidam naakamos priekshlikumus:)
Ērglis
Ē
Jāsaka, ka viņam ir dotas ļoti daudzas iespējas sevi parādīt. Bet kaut kā nesanāk. Laikam jau viņam tas vienkārši nav lemts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas