Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zatlers Vecgadā: valsts nesakārtosies bez mūsu katra līdzdalības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sapnis
S
Zatlers bija kaislīgs Satversmes aizstāvis, bet satversmē, skaidri un gaiši rakstīts, ka suverēnā vara Latvijā pieder tautai un ja tauta vēlēsies tautas vēlētu prezidentu, tad tai pēc šī Satversmes panta jādod tādas tiesības. Zatlers savā runā iestājas par partijnieku suverēnajām tiesībām, bet ne par tautas suverēnajām tiesībām nonākot pretrunā pats ar sevi un neviens man neiestāstīs pretējo pat Satversmes gudrie tēvi. Piekrītu tiem, kas saka, ka tā bija politiska aģitācija, bet ne uzruna tautai un ja cieni savu tautu, tad sniedzot uzrunu tautai gadu mijā žaketi jau nu gan Zatlera kungs vajag aizpogāt, lai demonstrētu savu solīdumu tautas priekšā. Cīņa par latvisku Latviju būs grūta, bet ne neīstenojams latvieša sapnis.
Spazma
S
Agrāk vai vēlāk Latvijai būt latviskai valstij un vai tai vajag vadoni vai prezidentu ar plašākām pilnvarām vai nevajag noteiks tauta, bet ne jūs Zatlera kungs, kas esat partiju ieliktenis prezidenta krēslā. Es būtu bijis laimīgāks, ja jūs kaut vienkārši būtu apsveicis mani un tautu novēlējis laimi un prieku, es būtu jūs godinājis, ka jūs būtu piemetinājis ticību latvietim atgūt savu latvisku Latviju, bet jūs tai vietā runājāt par partiju un vadonniecisma politisko spazmu
Inese
I
Prezidenta runa ir tendēta samierināties ar partejisko visatļautību un cinismu (Nu skaidri zinu, ka partijnieki, prezidents,mediji ir partiju viņu bosu interešu lobētāji un aizstāvji) kas ved uz Latvijas valsts iznīcību un latviskuma zaudēšanu, ko es nevēos darīt un līdz ar to pēc svētēkiem iešu pie notāra parakstīties par tautas vēlētu prezidentu. Laimīgu jauno gadu visiem, kas vairs nevēlas paciest partijneku visatļautību, gan arī tiem kam partijnieki izskalojuši smadzenes un nākiet pie veselā saprāta. Par latvisku Latviju. Interesani kāpēc zem šī raksta neļauj ielikt mīnusu ar īkšķi uz leju, et uz augšu ļauj vai to sauc par objektivitāti
VZ_ga_mi_runa
V
Zatlera runa aicināt cienīt partijas, kas izlaupījušas valsti, aplaupījušas savu tautu, ar nicību un naidu pret valsts pārvaldi, kurā prezidentam ir plašākas pilnvaras un kurš nāktu no tautas.
Janis
J
Šī bij visstulbākā un tupākā runa no visām prezidentu apsveikuma runām, tā bij runa, kas vairāk smirdēja pēc vēlēšanu aģitācijas ar uzticību partijām un daudzpartejiskai sistēmai, kas mūsu mīļo latviešu zemīti novedusi līdz kraham. Neticu vairs nevienai partijai, jo ticēju tām veselus 20.gadus un rezultātu redzu izlaupīta valsts ar bezdarbību, ekonomisko emigrāciju un partejisko miljonāru varzu ar VL ierosinātajiem satversmes grozījumiem domāju vismaz pavīdēja zināmas cerības, ka kaut, kas var mainīties, lai vainīgie valsts izlaup'it'aju partijnieki, ja ne tiktu sodīti, tad vismaz iegrožoti, kā redzu šis prezis, kā jau TP ieliktenis to nevēlas un pārvelk visam strīpu varāk rūpējoties par daudzparejisko murgu un par savu otru termņu prezidenta marionetes krēslā, kurš nāk no artijām, bet nen'ak no tautas.
no malas
n
Jūs te bieži apsūdziet citus "pāķismā", nu tad atļaujiet izteikt manu viedokli - jūs esat viens no lielākajiem pāķiem šajā forumā, it sevišķi brīžos, kad cenšaties jokot.
no malas
n
Bet nozākāt es nevienu nekad neesmu spējīgs, vien sliktos darbus kādreiz nosaucu, cenšoties argumentēt. Protams, galvenais atrast "pareizo" apzīmējumu. Nesaprotamā kārtā jums vienmēr aizmirstas 3 runču, valsts nelabvēļu sliktie darbi? Turpiniet karināt makaronus uz anglosaxis un citu lētticīgo ausīm, var manīt, ka viņi ir pateicīgi.
no malas
n
Šādus dosjē savlaik vāca gan KGB, gan citi specdienesti. Ļoti ērti - no katra komentāra izvilkt vienu kripatu Nu kā gan, dārgais anglosaxis, var vērtēt komentētāju? Tavs salīdzinājums ar KGB nu varen muļķīgs. Es nelasu Senajam adresētas vēstules, nerakņājos viņa atkritumu konteinerā kā mēdz darīt Tavs protežē. Viss atrodams šeit pat internetā. Ja cilvēks var nozākāt cienījamu Latvijas kultūras darbinieku, tanī pašā laikā uzteicot Godmani vai Rubiku, tad šaubu maz.
emigrants
e
Latvija neviens negrib uznemties atbildibu par 7,5 miliardu aiznemumu no starptautiskajam instancem, par 17,5% valsts ienakumu samazinasanos 2009 un nekadu ekonomikas atspirgsanu ari 2010. Tas skan ka padomijas laika, visi ir atbildigi - tas nozime neviens nav atbildigs. Man si runa atgadina savas adas glabsanu un velesanos but ieveletam nakosajas velesanas, lai varetu talak baudit savas privilegijas. Jebkura gadijuma, cilveks, kas vairas no savu kludu atzisanas nevar palikt par prezidentu. Tapes japardoma labi, par ko balsot 2010. Varbut pat nevelet par TF partiju, jo patiesiba to kanditatu vairums ir bijusie komunisti ,sava labuma mekletaju un sava sirdi ari tadi palikusu visus sos pedejos 20 gadus.
Senais>anglosaxim
S
Atvainojos, ka piesārņoju telpu rakstot neatbilstoši komentējamai tēmai. Jūs arī ieņemiet droši vietu savā sarakstā par komentētājiem, kas apveltīti ar spēju aregumentēti paust savu viedokli. Kas par to, ka dažkārt mēs "salecamies", tas apliecina domas skaidrību. Tomēr ņemiet vērā, ka esmu apņēmies vairs nereaģēt uz komentāriem, kas nav par tēmu, tā kā nemaz necenties mani aizskart :)) Tas uz priekšdienām, ej nu sazin, kas Tev var ienākt prātā. Bet par tēmu man vairs negribas runāt, jo sāp sirds par foršu čali, kas tā iznerrots.
jautājums
j
Nū...Man no tās runas viens fakts iekrita... (20)10.gada 10.mēnesī (oktobrī) mēs vēlēsim 10.Saeimu. Gandrīz kā ar tām kāzām 08.08.08 vai 09.09.09. Redzēs, kas sanāks... Bet citādi...Vai nevarētu to pamācošo toni atmest? Tāpat jau zinam, ka viņš mūs uzskata par morāli pagrimušiem...
Senais>no malas teksts
S
Nu nevar būt VIENLAICĪGI būt šinderis un ministrs, čekists un brīvības cienītājs, nabaga pensionārs, kurš spiests piepelnīties, arī ... -------------------------------------------------------- -- Izcēlums mans
Senais>no malas
S
Tas tik vēl trūka! Toties esiet zīmējies kā pretpadomju organizācijas dalībnieks (vienīgās!) ---------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------------ Es nezīmējos, kā Jums labpatīk izteikties. Jā esmu to pieminējis kādas tēmas kontekstā, bet kāpēc Jūs tas dara nemierīgu? Man nepatīk smagi apzīmējumi, bet apšaubīt anonīmu rakstītāju, dažkārt tik pat anonīmi to pasludinot par meli, ir vismaz komiski, ja ne. Nu jā, ne tā, kā man netīk .izteikties. Vēl piedevām es neesmu nevienu , no Jūs minētajiem aizstāvējis(par ko gan?), toties , kā vienmēr esmu atgādinājis par viņu cilvēktiesībām un pilsoņtiesībām, kas daudziem nav saprotams, jo, acīm redzot vienvirziena domāšana turpina savu ļauno ietekmi. Inerce. Bet nozākāt es nevienu nekad neesmu spējīgs, vien sliktos darbus kādreiz nosaucu, cenšoties argumentēt. Man vectētiņš to iemācīja, kam patīk elektroniskā mūzika, kaut šo Pasauli atstāja, kad tādas vēl nebija. Un pavisam traki ir man "pierakstīt" sūrošanos par invaliditāti un par valdības ignoranci šai sakarā. Vai tik Jūs nejauciet mani ar odiozo Zigurdu Mežavilku, ko pazīstu, bet kas neesmu.
anglosaxis
a
Šādus dosjē savlaik vāca gan KGB, gan citi specdienesti. Ļoti ērti - no katra komentāra izvilkt vienu kripatu, tad sabāzt visu kopā, un beigās Senais iznāk baismīgs briesmonis. Patiesībā Senais ir viens no retajiem domājošajiem mūsu, komentāriņu klabinātāju vidū.
papucis
p
Mīļais Draugs!Noriebies priekš citiem "'vilkt karstus kartupeļus no ugunskura"'Laiks no "'sabiedriskiem[bez maksas] pāriet uz darbiem "'priekš sevis"'[kas neko nemaksā].Manā viet;a to neviens cits tos "'kopdarbus"' nedarīs.Runā tā arī nesapratu -KURP EJAM?KO DARĀM UN KAS MUMS PAR TO NEBŪS...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas