Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatlers: VID konflikta priekšplānā - personāliju jautājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ZBL
Z
Viņiem ir vienalga, kādas ir valdošo personu sejas. Nav nekā briesmīgāka par vienaldzību.:(
Bet
B
Zatlers nevar pateikt, ka nodokļi tiek iekasēti apmierinoši, un tad jau it kā viss okeY! Manuprāt, šī iestāde- VID ir pilnībā jāreorganizē, jo VID aparāts ir milzīgs, bet jēgas tad nav no tā visa. Cik tajā VID ir milzīgi departamenti, kas neko jēdzīgu nedara. Vienīgi apakšējie inspektori ir pārslogoti ar darbiem, bet tie darbi, kā jau nu kurā nodaļā, ir mazefektīvi- jēgas no tā visa maz. Pilnībā jāpārskata PVN likums un PVN atmaksa! Un nevajag muldēt te dažiem tukšu, jo PVN tiek izkrāpts kam tikai nav slinkums! Kāpēc nevar pārņemt piemēram PVN likumu no Vācijas vai citas ES valsts, tad nebūtu izkrāpšanas shēmu kā mudž! Pilnīgi apriebies klausīties, ka pārmaksāto PVN izņem pat atpūtas māju īpašnieki, mazumtirgotāji, skaistimsalonu īpašnieki utt, par mežiniekiem nemaz nerunājot! Valstij nekad nebūs naudas, ja tas tā turpināsies! To es saku, jo esmu strādājis VID un tēpistiem it sevišķi ši shēmu veidošana iet pie sirds, ja viņi aizstāv Jakāna bezdarbību un PVN likumu sakārtošanu beidzot! Cik ilgi tādu stulbumu var paciest, ka PVN aiziet daudzu uzņēmēju kabatās. To esmu piedzīvojis būdams grāmatvedis, esmu brīnījies, kā valsts kase to visu var izturēt jau 20 gadus! Nu tad beidzot nauda no PVN ir izsīkusi un tie zagļi jau stāv nepacietīgi rindā uz PVN atmaksu, kamēr pastulbā tauta to iemaksās mazumtirdzniecībā! Repšem ir pilnīga taisnība , bez tam nodokļu likumdošana ir jāsakārto, bet neticu, ka tP to pieļaus, jo duļķainā ūdenī vieglāk zvejot!(PVN)
jautajums
j
vai kadreiz noskaidrosies,kas ir Vaskevics?Tik daudz ir runats,bet ka sez ta sez-vai neaizvietojams?Tadel ari Jakanam nav uzticibas.Ja jau vienalga kada seja-kadel TP ir tik satraukusies?
Re kā
R
Kā var nesolīt... Uzskatu, ka jāizskata ne tikai J, ,bet arī R. atbilstība ieņemamajam amatam.
to Jocīgi
t
Savu ozolu izvietošana atbildīgos posteņos bez konkursa, varas pārņemšana.Kā ministrs var aicināt gāzt Saeimu? Divu kungu kalps?
Jocīgi
J
Es neesmu kompetents vērtēt šīs iestādes darbu, bet noskatoties raidījumu KNL, man radās pašam savs viedoklis. Visatļautība ministra līmenī, likumdošanas nepārzināšana vai ignorēšana, savu interešu kārotšana.
Senais
S
Kā Alūksnes Gulbenes mazbānītī?
Senais
S
viss lielos vilcienos ir apmierinoši
dzeris
d
Neko citu, kā kārtējo muļķību, no Zatlera jau arī nevarēja gaidīt. Acīmredzot, viņš dzivo kosmosā, ja uzskata, ka tas ir tikai personāliju, nevis valstij principiāls jautājums, kas kontrolē naudas plūsmas un nodokļu iekasēšanu - vai Jakāns ar Vaškevicu, vai kāds cilvēks, uz kuru nekrīt aizdomas par saistību ar politmafiju. Izskatās, Zatleris jau arī ir pierāvies un ierāvis asti kājstarpī pēc Bērziņa un Kaulīša nepārprotamiem draudiem, droši vien jau Lilitiņa arī palīdzējusi aptvert, kas viņam ir svarīgāk - personiskais miers un labumi, vai valsts intereses. Un, visvairāk man patika tā frāze no mūsu, papildus visam, arī nodokļu un finanšu specialista - "viss lielos vilcienos ir apmierinoši". Te nu vairs nav ko piebilst.
Senais
S
Vismaz tagad es zinu kurš ir tas komentētājs, kam arī tīk lietot vārdu "personālijas". Kas te bieži 'uzturās"noeteikti sapratīs par kuru ir runa. Nez ko tas vārds "personālijas" varētu nozīmēt, jo skaidrojošā vārdnīcā ir rakstītas pilnīgas blēņas. Proti: personālijas -u, vsk. personālija, -as, s. 1. Ziņas par kādas personas dzīvi, darbību.
chechens
c
Valdis nekad neiedziļināsies viņam pie kājas ,ka tik valsts kase pildās.Tas jau nav Jakāna,cik man ir zināms nopelns, pirms viņa tak arī iekasējām nodokļus.Nav neaizvietojamu cilvēku.Šeit ir runa par ietekmi un Jakāns ir TP ieliktenis.Var teikt ,ka viņš neredz savējo shēmas,tikai konkurentu.
www.nta.lv
w
izlasi, izsakies, pievienojies

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas