Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Zemgalē vēlētāju simpātijas pieder nacionāliem un konservatīviem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha
h
incanti, kas būs nākamā labākā pasaulē valsts iekārta, kad cilvēki sapratīs, cik liekulīga un prasti melīga ir tā saucamā rietumu demokrātija.. Balso par ko gribi, vienmēr dabūsi oligarhus; nebalsosi, tavu biļetenu pēc tam aizpildīs un iemetīs urnā tāpat...
Vai
V
nezini,kāds numurs ZRP sarakstam,saņēmu ZRP Zemgale avīzi,bet nekur nav saraksta numura.Cerēsim,ka vēlēšanas būs taisnīgas,godīgas,lai kāds tas rezultāta arī būtu,bet tā būs patiesi mūsu izvēle.Ja Tavu biļetenu kāds cits met urnā,tad ziņo policijai un cieti.
  • 0
  • 0
XYZ
X
Jābūt ne pie pilna prāta, lai vēlētu Vienotību...
Jā,
J
Vienotībai arī nekāda labuma no neprāšu,bezsiržu atbalsta,Vienotību,ZRP atbalsta tikai ļoti gudri un darbīgi cilvēki un Zemgalē tādei ir gandrīz visi,tādēļ prognozēju 1.sarakstam un ZRP savākt vairākumu.
  • 0
  • 1
lauķe
l
Kas tur ko šaubīties.....visi par VISU LATVIJAI !
Jānis
J
Visi par Saskaņas Centru.
  • 0
  • 1
Zemgale
Z
Zemgalieši nav nekādi muļķi un prot atšķirt graudus no pelavām. Mēs balsosim par tiem, kas valsti izveda no krīzes, pārņemot varu valstij visgrūtākajā laikā.
to Astrīda E.
t
Dombrovskis un Zatlers paļaujas uz mūsu gudrību,atbalstu un vienmēr saka,ka tikai mēs visi kopā esam gan stabilizējuši valsti,gan visi kopā bez izrāvieniem,kampējiem,roku rokā,soli pa solim iesim uz Latvijas attīstību uz labklājību visiem.Jā Dombrovskis,pateicīgi lepni noliec galvu savas Tautas priekšā par darbu,iecietību,jā noliec galvu arī SVF priekšā par palīdzību kritiskā brīdī.
  • 0
  • 0
Astrīda E.
A
Visu zemgaliešu vārdā lūdzu nesludini! Es neesmu lasījusi to ģeniālo grāmateli, ka Latvija esot pārvarējusi krīzi, manas acis ar lētu propagandu nav aizmālētas. Redzu, ka krīze turpinās un vienīgie, kuriem krīze nekad nav bijusi, ir parazīti valsts pārvaldē. Ne velti Vienotības dāsnākie ziedotāji ir ierēdniecība. Jūs, ierēdniecība, noteikti balsosiet par tiem, kuri jums nodrošina treknu maizes riecienu, pārējā tauta gan padomās, kur ir graudi, kur pelavas.
  • 1
  • 0
Tātad ģimene
T
ar īpašām vajadzībām...
to Tatad ģimene
t
jā, ar īpašām vajadzībām - pēc stipendijas.
  • 2
  • 7
Zemgales priekšpilsētā arī
Z
Mana ģimene balsos tikai par VL.
Janis K
J
Skaidrs ir tas, ka es Vienotību, ZZS un ZRP negribētu saukt par labējām partijām, Vienotība meklē sadarbību ar SC un tā aicināšanu valdībā, pēc 10.saeimas vēlēšanām uzmet NA, ceļ nodokļus tautai, bet tās biedri apejot likumu nemaksā nodokļus un sēž priekšsēža krēslā to es par Štokenbergu, ZZS 10.saeimā manuprāt uzvedās, kā latviešu ienaidnieki lobējot SC intereses pat augstskolās bija gatavi krievu valodu pielīdzināt latviešu valodai, lai izdabātu SC tā jau bija savas tautas nodevība un divvalodības lobēšana, ZRP partija tāpat gatava aicināt valdībā SC, tie redz Šķēlistus, Šleseristus un Lembergistus, kā oligarhus, bet SC oligarhus neredz, kuru ir ne mazums un manuprāt tie nesuši vēl lielāku nelaimi latviešu tautai, kā ZRP pieminetie oligarhi, protams Šlesru jau ir grūti pārspēt nelietībā, bet SC interešu aizstāvji Kargins un Krasovickis to spēja, katrā ziņā es ZRP uzskatu par ātri uzceptu mistru arī debatēs tie nespēj izskaidrot un aizstāvēt savus viedokļus, jo tādu tiem ir ļoti maz droši vien kompetences trūkums. Es par labēju partiju uzskatu VL/TBLNNK un par viņu arī balsošu tā bija vienīgā partija 10.saeimā, kas manuprāt centās īstenot saviem vēlētājiem dotos solījumus un aizstavēja latviešu intereses Latvijā, bija vienīgie, kas gribēja, lai valsts finansētajās skolās tiktu ieviestas mācības tikai valsts valodā latviešu valodā, saņemot asu pretreakciju no šī medija piesauktajām labajām un kreisajām partijām es teikšu kreisajām jo visas kreisas, ja spēja ietāties pret šo iniciatīvu un meklē iespējas valdībā piesaistī SC, kurš kalpo citai nācijai un citai valstij.Esmu zemgalietis un visa mana ģimene atdos savas balsis par VL/TBLNNK viņiem arī šajās vēlēšanās ir ļoti spēcīgs kandidātu saraksts, to es pārliecinājos painteresējoties par kandidātiem, tā kā šis medijs manuprāt melo.
fima
f
ar saukli latviju latviešiem, ekonomiku nepacelsi. ekonomikas attīstības programma vl nav nekāda, tā kā ja vēlēsi par viņiem, arī tev nāksies aizbraukt uz kādu angliju vai īriju dzīvot.
  • 2
  • 12
JJJ
J
ZRP vissliktākā un visneprofesionālākā
Dr.xy
D
Zemgaliesi,balsojiet PAR partijam kuram ir darga Latvijas Valsts un latviesu tauta. Neatdosim musu Latviju tas ienaidniekiem SC, PCTVL,LPP/ LC un ZZS ! Dievs sveti Latviju !
>>>amizants
&
Man tupelītēm ir korķa papēdītis, tāpēc par stāvēšanu uz korķa varētu daļēji piekrist. Ja nebūs slinkums, pārlasiet vēlreiz intervijas ar dombrovski, tajās viņš sīki izskaidros, kurš valsti izvedis no krīzes, visu sabīdījis ar aizdevējiem un ja vēl ir kādas neskaidrības, nopērciet (ja izdosies) un palasiet dombrovska ģeniālo grāmatiņu! Vēlu sekmes!
  • 7
  • 2
Amizants ir
A
šis - ''un kā sevi (Dombrovskis) liela par to, ka aizņēmums ir viņa nopelns'' ! ..................................................................................................................................... Te divi varianti - 1. Vai nu Jūs, atvainojiet, jau trešo nedēļu nenokāpjat no korķa, vai nu - 2.vai arī Dombrovskis, toreiz vēl tupēdams Briselē, Kalvītim, Slakterim un Godmanim nezinot, pa kluso sarunāja ar SVF par aizņēmumu, lai tagad ar to lielītos. Abi varianti labi - Jūs varat izvēlēties sev tīkamāku. Vēlu sekmes.
  • 3
  • 6
>>>10:46
&
Spriežot pēc tā, cik bijīgi dombrovskis klanās SVF priekšā un kā sevi liela par to, ka aizņēmums esot viņa nopelns, i nemaz neizskatās, ka "vienotība" un to atbalstošā ierēdņu varza oranžo sarūpētos 7,5 miljardus uzskatītu par mēslu kaudzi. Savādāk i nevar būt. Par ko tad visādi grestes sev līzingā meršus pirktu? Paši jau šajos 3 gados neko nopelnījuši nav, nu tik cik vienkāršai tautai nodīrāt, bet to arī bezgalīgi nedīrāsi.
  • 9
  • 3
to >>>
t
Nē, viņi nebēg no stabilitātes garanta, viņi bēg no stabilitātes garanta atstātā mantojuma 7,5 miljardu apmērā, kura vēsture vēl nav beigusies, jo nav iespējams trīs gadu laikā sakopt atstāto oranžo mēslu kaudzi.
  • 3
  • 9
>>>09:46
&
Ko tu neteiksi! Vēl joprojām ik mēnesi Latviju pamet vismaz 2000 cilvēku. No kā bēg? No stabilitātes garanta? Tas jau 3 gadus ir vēsture, bet toties trešo gadu rullē ekonomikas ģēnijs un literāts durdomskis.
  • 9
  • 3
to komunistam
t
tie ekonomiskie 400 000 bēgļi bēga no 7 trekniem gadiem - negribēja uzbaroties, paliekot līdzīgiem Stabilitātes garantam, un noteikt negribot šeit, dzimtenē, dzīvot mākoņos...
  • 4
  • 10
to fima
t
Jums labāk piestāvētu arestantu strīpainais tērps ar Dāvida zvaigzni uz krūts - pie Brīvības pieminekļa....
  • 5
  • 8
komunistam dr.xyi
k
Tu vēl komunist varēji nekaunēties un nosaukt tās savas partijas, kurām "dārga" Latvijas valsts un latviešu tauta. Nekaunies, saki "vienotība" un tev piekritīs visi 400000 ekonomiskie bēgļi un tie, kas drīz par tādiem kļūs, ja "vienotība" turpinās Latvijas valsts iznīcināšanu.
  • 10
  • 3
fima
f
ej uzvelc trako kreklu
  • 13
  • 5
Haralds
H
Zemgalieši! Ja esiet nacionāli balsojiet par Visu Latvijai! nevis sorosītiem.
Kur Tēvzeme.
K
vai pa ceļam pazaudējat jau,ja esiet gudri ,nacionāli un gribiet savas dzīves stabilitāti,tad balsojiet par Haralda iesauktajiem sorositiem,jo musu gudrākie un patriotiskākie sorosi ir Premjērs Dombrovskis un Eksprezidents Zatlers. Vperjod uz priekšu tad pamatā tikai par 1.sarakstu vai arī par ZRP.
  • 0
  • 0
izmisums
i
Man, zemgalietim ,vairs nav par ko balsot,jo, čečeņu naudas /caur "'kamīnu"/saņēmējs, sluca naudas sagribējies savējo apdir sējs, daudzsievainis balamute ar vidējo izglītību manu balsi nesagaidīs, Jenotu meļi un SAVAS tautas aplaupītāji un svešumā izdzinēji / pēc maizes kumosa / man arī nav pieņemami, jenoti karo pret AAA bet pasiem ir 13 oligarhi,jo jo pati Elirte ir JAUNAIS OLIGARHS, ZRP Klāvs olšteins -dezertieris ,kurš pārdos pat savu māti ,lai tikai pats būtu pie siles ,tipisks jēlis -melis/
bauskas opaps
b
izmisis cilvēks neko labu nevar izlemt,tad labāk atturēties no balsošanas,es gan balsošu par jauno Zatlera vai konsolidēto Dombrovska partiju,citām gan progrāmas nav pietiekošas gan personāla kompetence nav pietiekoša Lielzagļu privāto kā arī stipri krieviski etnisko partiju sarakstus labāk neņemt rokā,ka nepielīp slikti tikumi.
  • 0
  • 0
eus
e
Ja virsrakstā minēts, ka zemgalieši atbalsta nacionālos spēkus, kāda velna pēc tiek muldēts par vienotību? Kur tajā kosmopolītu zaņķī kāds nacionālis? Tos ēlertes liberokomunisti jau sen no savām rindām izēduši un zemē iemīdījuši.
zvirbulēns
z
Jā, Zemgalieši, oi, gudri, par zatleristiem vien ierēks, bet savas balsis nedos, pietika jau ar Vienotības sorosīdisma politiku likumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas