Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Zināšanu sabiedrības veidošana krīzes laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mjā
m
ir divi pretēji viedokļi: mūsu problēmas ir ārēji noteiktas, izriet no dažādām vēsturiskam pārestībām un mūsu ierakstīšanās kaut kā lai izdzīvotu; un -- mūsu grūtības ir dēļ mums, bezdievjiem, pašiem (ārējie apstākļi Latvijai mūždien bijuši ļoti labvēlīgi (un vēl tagad tādi ir) -- vāci deva kultūru un valodu, krievi izveidoja valsti un uzbūvēja ceļus, zviedri palīdzēja izveidot izglītības sistēmu). Gan jau, ka patiesība ir kaut kur pa vidu :)
Ansis
A
Sveika, tauta! Nu iesāksim no sākuma. Kas ir zinātnieki- rakstā nekas jēdzīgs par šiem "ļaundariem" nav pateikts- tikai, ka no viņiem ir jābaidās- jo tā lūk domā liela daļa ES un latvijas sabiedrības! Cirks un ne kas vairāk! Man ir tas prieks pazīt "īstus zinātniekus". Normāli- interesanti cilvēki, kuriem pa galvu griežas sarežģītas un "normālajiem" cilvēkiem nesaprotamas lietas. Kas šajos cilvēkos ir bīstams? Viņu atalgojums: nu tas jau ir atkarīgs no daudz kā. Ja mēs ņemam zemo galu- to kurš nav vēl sevi pierādijis ar izgudrojumiem, ieviestām metodēm kā teikt dzīvē- tad nav nekāds brīnums, ka viņi arī paliek docentu līmenī- būtībā skolotāji... Latvijā ir tikai nedaudz pasaules klases institūti- ražotāji. Es te ne uz dullo saliku šitos vārdus kopā. Tas viss, kas tai rakstā bija saskrūvēts kopā ir apmēram tā: Latvieši ir tauta kura ļoti labi jūtas korupcijas- birokrātijas apstākļos. Mums ir dižķibele- tas nekas- mums aizdos naudu, bet mēs viņu apēdīsim. Pēc tam atkal būs dižķibele, bet tikai pie mums- mums patīk ēst`i un patīk lasīt avīzes uz p..a. Tāds ir latvietis. Viņa sapņi ir nobeigt "da jebkādu" augstskolu- ātri aizmirst visu kas ir mācīts un prom uz Saimu! Tur maksā naudu. Tur ir labi! Priekš kam sēdēt pie mēģenēm, tranzistoriem, izgudrot visādus "krāmus" u.t.t. Galvenais ir ēst`i, atpūsties, braukt ar jahtām, pirkt smalkas mašīnas un būt īstajā partijā!!! Partija- tas ir kā šizoīds laimes un pārticības simbols. Tai vietā lai likvidētu visu šito cirku un muļķības,kas ir šai- manā-muļķu valstī sastrādātas mēs šķeļamies, dalamies kā amēbas- drīz jau "bračkas" būs klāt ar trīskrāsu- divgalvu karogu un iemācīs mūs kādu partiju pielūgt un kādu tēvu dievināt! Te mēs esam- latvieši šodien.
mjā
m
datoru iespēju lietošana ir viens veids, kā izmantot zināšanas -- piemēram dodot iespēju mums veikt referendumus, balsošanas, vai pat tik vienkārši kā auto pasažieru piemeklēšanu braucieniem kopējā virzienā. Ciparotas bibliotēkas... Bet mums tikai ļauj ieciparot savu pēcpusi un apskatīt citu... Tas darbojas teicami, tas ir liels bizness, tam ir valsts un baznīcas atbalsts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas