Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ziņo Baiba Rulle no Vecrīgas 23:05

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viesturs Koziols
V
Diena - neveiksmenieku rupors!!!!!
Kad ļoti steidzas prezidents.
K
Prezidents nākamajā paģiru rītā gribēja demonstrēt stingru roku. Bet raksturam nav harizmātiskā spēka (1)un situācijas izpratnes (2). Atcerieties kā sen senos laikos rīkojās Vagris. Vilcināja aktīvu rīcību. Prezidentam vajadzēja uzrunāt tautu, tikties ar partijām vēl un vēlreiz, uzrunāt tautu, paļauties uz Godmani... Tagad prezidents būs panācis ka valstī var iestāties krahs...uzņēmēji pāsrtās makšat nodokļus un būs jāstāv rindā pēc maizes. Prezidentūra nav tikai braucieni uz Peru. Tā ir domāšana... caurām naktīm...
Ieteikums
I
Šai pašai Saeimai jāpieņem likums, ka katra ievēlētā Saeima strādā visus četrus gadus. Opozīcija to nevar atlaist. Atsaukt vajag deputātus. Savādāk pie kašķīgajiem latviešiem haoss būs mūžīgs, jo Latvijā nemaksājot skolotājiem algas ir sagrauta izglītības sistēma un ja nav izglītības degradējas, grimst sabiedrība kopumā, cilvēks kā indivīds ir vājš. Nav vidējā,fundamentālā, akadēmiskā bāzes cilvēka, kas sargā dzīves jēgu.
Latviju grib pazudināt
L
Plosījās patērētāju paaudze, nostaļgiskie komunisti un caurkritušie un padzītie politiķi.
VIP
V
Nu gan demolesana,fu kauns ,ja ta ir demolesana tad es esmu negeris,mes visi esot mezoni un dzeraji ta mus latviesu tautu nostada,nikuli,pabiras,nu un kas tur notika? un murgo tik talak,nekadas atbildibas,un luk viens puisitis zaudejis aci,nevainigs!!!! veiksot izmeklesanu,policisti nesot savusi ar gumijas lodem,tagad muld ltv1 latviesi vai mes pielausiem so netaisnibu,ak vini kriminalprocesus ierosinas,a tas ka vini izzzog miljardus musu naudu,musu nodoklu maksataju naudu,ne nu tas vairs nav izturams!1!!!!!
lasitajs J
l
Diena, kamdēl met laukā komentus??? Tā ir demokrātija???! Vai paši izmetāt vai lika DP? Tai komentā netika aicināts ne uz ko, bij fakti un secinājumi. Postpadomju demokrātija. Tādi esam un to, kas mumsiem ir, arī esam pelnījuši.
jautaajums
j
ko var visi vaariities par to, ka visi protestanti bija saskatiijushies aarzemju televiizijas un tagad dariija taapat? ko tad seedeet rokas kleepii salikushiem un gaidiit, kad kaads tos suuda braaljus valdiibaa atlaidiis, visus, bez iznjeemuma, tai skaitaa pashu zatleru par gljeevumu vajadzeetu patriekt! samazinaatu pashi sev algas uz pusi, uij uij uij kas tad par ienaakumiem buutu valsts kasei! un policistiem pashiem vakadzeeja paveersties un demoleet visu, it kaa vinjiem pashiem nebuutu nieciigas algas. tad vismaz tie suuda braalji valdiibaa sodien ar paniku naaktu uz darbu, jo nebuutu kas vinjus apsargaa!
pret revolucijam
p
nu man tas viss skiet ka maskarade, kura zaude ...visi
bezizeja
b
Ko jus uztraucaties,ka vienmer tas ir bijis un bus,ja musu nodoklu naudu aped,iebaz savas kabatas,kada nozime,tapat no savam algam vini nelabos to brugi,ta ka ta,brrr esmu loti dusmiga un neapmierinata ar so visu,ne uz darbu vairs gribaas nekur negribas!!1
bezizeja
b
Iesledzu no rita Ltv1,biju soka par Birkava komentaru,vispar esmu soka,kad zinu vaditajs jautaja vai kadam no amatpersonam nevajadzeja iziet uzrunat tautu,vins pasaka,ka kada jega ka visi apdzerusies,nu man ir tadas dusmas,atkal mekle vainigos,citur tikai ne pasi ,pasi vainigi,ka tada krize latvija ,naglije paraziiti,cietuma visus,pat pa Krievijas zinam pateica isi konkreti un kodoligi kapec ir viss sis bardaks-BEZDARBS,AUGSTIE NODOKLI,KA CILVEKIEM VISS IR PIEGRIEZIES APNNICIS lai skatas ari citas valstis,es ari sodien pat sutu informaciju saviem ASV radiem,jo vini ir latviesi ,kas kara laika imigrejusi,lai vini ari redz kas par nekaunibam te notiek!!!!!
WALA
W
Piekrītu par to ka pasākuma "pēcgarša" ir sūdīga !!!
;šoferadēls
;
Par grautiņiem jāatbild valdošajai koalīcijai, viņi ir to izprovocējuši ar savām darbībām un piekopto politiku. Aiz restēm valdošās koalīcijas - Latvijas izlaupītājus un tautas apzadzējus ar mācītjpartijas kroni Šleseru .
Unabomberz
U
tā ir tikai loģiska situācijas attīstība.
drakons
d
Nu, nu! No dziesmotās revolūcijas (kārtējās) pāri palicis tikai parlamenta logu stikls uz bruģa un izvemts šņabis policijas izolatorā.
tere
t
Jā,šitie būs nākamā Saeima.Visi kliedz ,bet neviens nejautā kā varēja zagt,ja sešus gadus algu saņēma Loskutovs,ja septiņus gadus it kā strādāja Maizītis,ja trača izraisītājs Štokenbergs 8 gadus bija valsts augstākajos ešalonos,labais Repsis bija ministru prezidents.Kā bija iespējams zagt ?Izskatās,ka visiem augšminētajiem sen bija jābūt smagos noziegumos apsūdzētiem.Bāreņu mīlētājam ne tik apsūdzētam,bet gan aiz restēm.Tas ir Šleseram.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas