Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ziņojums: Latvijas drošību sargā ES un NATO; drauds - Krievija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bezdievis
B
Te ir sekojoši jautājumi. 1. Vai Latvijas iestādes dara pietiekoši daudz, lai spētu novērst terorismu te pat Latvijā? Neskaitot darbības Afgānistānā vai Irākā, vai tieši Latvijā tiek nodrošināta svarīgu objektu pietiekoša aizsardzība, vai tiek pētīti un izsekoti grupējumi, pilsoņi, nepilsoņi, ārvalstnieki, kuri varētu veikt tādas teroristiskas darbības? 2. Vai tiek nopietni izvērtēts, ko drīkst prihvatizēt Krievijas uzņēmumi un ko nē? Kā ar nacionālā kapitāla drošību, kā iet ar energo drošību? Tur pat arī ar sakaru un mēdiju drošību (vai nevaram nonākt pēkšņi situācijā, kad Krievijas kontrolēti mēdiji sāk izplatīt Kremļa pretlatvisko propogandu te pat Latvijā? Un vai Krievija savās dusmās nevar ietekmēt šeit notiekošos procesus tik tāl, ka mēs visi šajā valstī attopamies "ar seju dubļos" ar pilnīgi paralizētu ekonomiku? 3. Vai tas NATO kiberaizsardzības vadības centrs spēs nodrošināt arī Latvijas interneta drošību? Lietuva tikko attapās no tā ka šis centrs par viņiem ir pilnīgi aizmirsis. Vai tas mūsu pārstāvis būt pietiekoši ietekmīgs, lai spētu nodrošināt Latvijas aizsardzību kibertelpā? Un vai mums pašiem nopietni nevajadzētu sākt domāt par šāda sava centra izveidi? 3.
Sandris
S
Kāds nu es latvietis, cilvēks vien esmu vienīgi vecmodīgs, jo nelietoju narkotikas, netetovējos un seks manā dzīvē nav galvenā esamības jēga.
abis
a
Vislielākais drauds Latvijai esiet jūs paši, mazcienītie , piedošanu par banalitāti -pērkamie, darboņi. Krievijas drauds ir smieklīgs, salīdzinot ar to ko jūs te esat pastrādājuši pārdesmit gados.Un jā.. to jau zem palaga paši ziniet, ka piemēram, gazproms , ja vēlētos , ja tik būtu gribēšana,, iepirktu jūsu interešu grupas ( sauktas par partijām ) ,tā sakot vairumā, optom, kā diļļu pušķus..Tās pļāpas par latvieša mugurkaulu atstājiet vēlēšanām, vecu tantuku zvejošanai ;)
WTF
W
Un droši vien arī Latvija.
WTF
W
Varbūt esmu par daudz iedzēris, kā mums, krieviem, pienākas, bet visu jū su postu gan nesapratu. Tas ir OK: "Nav jau tas populāri, bet Krievija mūs apdraud tikai teorētiski, jo pašiem problēmas spiež." Pārējo sapratu, ka nu atkal tā Rietumu kultūra, ak, kā tā mūs zaibala. Bet nu esmu no tiem doktrinieriem, kam patīk motto, ka katrs atbild pats par savu dzīvi, par savu valsti un arī visu ko pārējo. Tātad jūs esat pagaidām tas pats idealists, kā es, tikai nevis krievu, bet latviešu idealists. Nu, tad lai jums veicas. Mums vairāk kopējā, nekā atšķirīgā, un lai jums veicas. Pasaule mums ir viena vienīgā.
Sandris
S
Nav jau tas populāri, bet Krievija mūs apdraud tikai teorētiski, jo pašiem problēmas spiež, tik ļoti, ka tik vien kā gānīties par citiem atlicis. Pie kam mēs esam viena no tām mazajām vistiņām, kas dēj tās zelta oliņas, un nav nudien viņi tik traki lai nokautu. Vislielāko apfdraudējumu rada pārprasto "vērtību" degradējošā ietekme uz lielu jaunatnes daļu. Katrs zin par ko ir runa, bet reti kurš aktīvi pret to iestājas. Smieklīgi jau ir, ka tas, kas sen jau ir smagas problēmas attīstītajām rietumvalstīm, tik strauji izplatās pie mums , it kā mūsu dzīves vadmotīvs būtu aklība.
AD
A
To, ar ko Godmanis iepazīstinās Saeimu, mēs jau visi ZINĀM. Tas var būt jaunums tikai Godmanim un Saeimai.
Человек
Ч
Хорошо для России - хорошо для русских. Я рад. И не говорите мне, что русские не хотят видеть русские таблички на улицах Риги. Чем сильнее Россия, тем комфортнее нам. А ехать никуда не надо. Каждый должен быть полезен на своем месте. В Латвии и Латвии нужны русские. И России нужны русские Латвии в Латвии. И это хорошо. Пускай Латвия и Россия за нас поборются.
lno
l
tadi nacisti...Tu idiots esi? _________________ Tavi domu biedri parasti lieto vārdu fašisti:) Pārējā leksika kā jau piedienas līdzīgu uzskatu paudējiem. Krievu un to līdzskrējēju izpratnē nav cēlākas un gudrākas zemes par Krievzemi, un viņus neuztrauc, ka neskatoties uz milzīgajām dabas bagātībām un ,kā viņi domā, neizmērojamu gudrību, tā arī nav izdevies nodrošināt saviem pilsoņiem cilvēka cienīgu dzīvi ne materiāli, ne tiesiski:))
riņķī apākārt
r
Es rakstiju par to, ka mes esam iespruduši starp abu valstu (ASV un Krievija) interesem, krievu lobiji stiepj uz vienu pusi, amerikaņu - uz otru. +++ Mēs nekur neesam iesprūduši :)) Gluži otrādi. Mēs esam paspējuši pievienoties tai civilizētajai pasaules daļai, kurā cenšas uzturēt dzīvus demokrātijas pamatprincipus. Šobrīd to pašu mēģiņa izdarīt Gruzija un arī Ukraina. Mums ir tikai divas izvēles. Vai nu atrasties NATO un ES, jeb tajā pasaules daļā, kur valda diktatūras. Trešā ceļa vienkārši nav, un ja kāds par to runā, tad tā vienkārši ir demogoģija
Alekss
A
Tu idiots esi? izlasi vēlreiz manus komentus, vai esmu rakstījis par es gribu lai Latvija kļūtu par vel vienu Krievijas apgabalu??? izlasi x2 reizas manus komentus un tad raksti, ak jā, un pirms rakstīt - padomā. Es rakstiju par to, ka mes esam iespruduši starp abu valstu (ASV un Krievija) interesem, krievu lobiji stiepj uz vienu pusi, amerikaņu - uz otru. Paskaties, kas notiek Polijā, tur ASV grib uzcelt PRO, reākcija no krievu puses - pac zini. Tas pats, diemžel, sagaida (ja jau nenotiek) Latvijā.
riņķī apkārt
r
Ir milzīga starpība starp Latviju, kādu vēlies redzēt Tu un Latviju, kādu vēlos redzēt es. Tu vēlies redzēt Latviju, kā Krievijas satelītu, es Latviju kā NATO dalībvalsti. Starp mums stāv simtiem tūkstošu deportēto latviešu un vēl tik pat daudz kritušo latviešu karavīru karā, kuru izraisīja fašistiskā Vācija unPSRS (Krievija).
Alekss
A
nja...dažiem, skatos, sūdi spiež uz smadzenem :) "Kādēļ šeit aizkavējies: rodjina zovjet:)" - mana dzimtene ir Latvija, šeit piedzima mani senči, šeit piedzimu es, un man rūp mūsu (Latvijas) liktenis, bet tadi nacisti, kā tu, kuri slepjas aiz "patriotiskiem" uzskatiem - ir tie pirmie, kas nodos savus ideālus un brauks uz īriju...
Altin Yildiz
A
Vai tiešām tu, antiņ, iedomājies, ka krievijai izdosies izcelt galvu no sūdiem laukā ??? Ja nepagūsiet pagulsieties zem NATO, ķīnieši jūsu neleģimitīvo veidojumu nolikvidēs.
lno
l
viss iet augšā. ______________________ Viss iet uz augšu, bet bikses krīt uz leju nospiedošajam vairākumam. Par beztiesiskumu vispār nav ko runāt. Kādēļ šeit aizkavējies: rodjina zovjet:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

ZIŅOJUMS


Ar pilnu ziņojuma tekstu varat iepazīties šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas