Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Znaroks neies pierādīt savas latviešu valodas zināšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oho>
o
Izrādās "Diena" tagad tikai nacionālhistēriķu komentārus ļauj ievietot ....
gribētājs saprast:))
g
no visiem komentāriem atļaušos rezumēt, ka vislabākā doma ir patiešām publiski atvainoties, tad noteikti rezonanse sabiedrībā par šo te trenera-Znaroka izteicienu mazināsies. par Latvijas izlasi vienmēr jutīšu dedzīgi līdzi,lai tur kādas nācijas pārstāvis komandu trenēs.
Dince
D
Nez cik drosmīgs tu būtu dzīvē? Gaidītu drauģeļus, lai barā palaistu muti, vai ne? :) Ja runā par noziegumiem... nez kura valsts 1945.gadā izspruka nesodīta? Saka jau, ka noziegumiem pret cilvēci neesot noilguma. Varbūt vēl nāksies savus senčus izvērtēt, ko?
gribu zināt
g
Argumentu nav? Tad pastāvi pie ratiem un pamācies vismaz valsts valodā rakstīt ....
Hanss
H
nav apnicis atgremot iebrucēju uzspiestos stereotipus? švakas Jums tās iekšas :(
gribu zināt
g
Jā, kalpošanu lielvarām un noziedzniekiem latvieši arī pieprata agrāk un prot arī tagad. Tu varoņdarbu sarakstā vēl aizmirsi pieminēt dedzīgos čekistus un žīdu šāvējus.
Hanss
H
Tu dziedi vecu šovinistu dziesmu, kura drīz būs galā :) LAtviešu strēlniekus arī neviens neņēma galvā, lidz tie uzsprauda uz durkļiem vienu sapuvuši impēriju.
Janis
J
Kā tur bija ar treneri Vasiļjevu, kurš gribēja runāt latviski - ja pareizi atceros, Kirovs, Znaroks & Co viņu nekavējoties izmeta no izlases. Ja tā nebija - lai kāds man oponē.
gribu zināt
g
Par ko gan lai viņi tos latviešus cienītu? No latviešiem neiznāk ne sportisti (ar dažiem izņēmumiem), ne treneri - tikai gaudotāji par okupāciju un rusifikāciju ....
Hanss
H
Ja ne šitas lauķis, tad Lipmans ir jāpiespiež publiski atvainoties - ne gluži pret valsti, bet pret tieši latviešiem viņi abi izrāda regulāru klaju necieņu . Un ja tas tā paliks - manuprāt var sākties agresija no abām pusēm...
Ivars Graudums
I
Vaacietim, Znarokam nav jaaprot latvieshu valoda!
edgars
e
Šis bija pirmais hokeja čempionāts, kopš neatkarības atjaunošanas, kurā es vēlējos, lai Latvijas izlase zaudē. Piedodiet man, ja varat. Man vienkārši nekaadi neizdevaas piespiest sevi just līdzi hokeja komandai, kuru vada krievu šovinists. Es mēģināju, bet man nesanāca.
#
#
Respektēt valsti nenozīmē runāt latviski, bet nozīmē nerunāt krieviski. Respektēt - nozīmē runāt visā pasaulē saprotamā angļu valodā!
nav skaidrs
n
arii citaas valstiis lielkrievi principaa nemaacaas vieteejaas valodas un sazinaas caur tulku? kaut kaa nav redzeets, Eiropaa vinji runaa visaas valodaas, kaadaas vajag, un nekaadas tiesiibas nepieprasa. starp citu, aarzemnieki no rietumiem varbuut neiemaacaas lasiit Raini origjinaalaa, bet ikdienas minimumu latviski iemaacaas un nicinosas atsauksmes ne pret valsti, ne valodu vinjiem nav.
???
?
Nevajag murgot, ugunsdzēsējos visi prot latviešu valodu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas