Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zurofs vēl nav izlēmis, vai paliks Rīgā arī 16.martā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zurofam
Z
IDIŅ, brauc citur savu biznesu taisīt!
Nekāds
N
antisemitisms Latvijā nav vērojams ,kamēr kādam no" izredzētajiem" nesāk kas niezēt un tas nesāk kasities.Tad arī parādās antisemītisms kā atbildes reakcija uz viņu kašķēšanos.
ass
a
Nu cik var ņemties ar tiem pāridarījumiem-laiks piedot.Bet ja žīdi tādā veidā turpina,tad nav brīnums ka visur viņus necieš.Ja žīdu zaudējumus salīdzina ar latviesu zaudējumiem pasaules karos,tad var secināt ka latvieši zaudēja pusi no dzimtenē dzīvojošiem pamatiedzīvotājiem,bet žīdi zaudēja tikai daļu no vazaņķiem,kas bija izklīduši pa Eiropu labākas dzīves meklējumos pasaulē.Kauns visiem žīdiem-vai pāridarījumus 2.Pas.karā jūs cenšaties atgūt apzogot veselas tautas-Kargins,Krasovickis,Lavents vien ir ko vērti.Vai tādēļ ,lai mēs apšautu visus žīdus!?
Redzi taa, sanitaar
R
Atziistu Izraelu, bet TIKAI zaljaas liinijas robezhaas. Droshs, ka esi tikai sanitaars?
Tvaika ielas sanitārs
T
Tātad skaidroju otru reizi nejēgām, meļiem un spītniekiem. Nekāda Palestīnas valsts nekad nav izveidota un nekādu "zaļo līniju" nav. Otrā dienā pēc Izraēlas proklamēšanas arābi, neizveidojot Palestīnas arābu valsti, sāka karu. Un antisemīti nemaz neslēpj, ka viņiem nav nekādu "zaļo līniju", ka viņi vispār neatzīst Izraēlu - līdzīgi kā lielkrievu šovinisti neatzīst Latviju. "krievvalodīgo ebreju kongresa" aktivitāšu dēļ nav obligāti atgremot ķēķa antisemītismu un izteikt nepamatotas pretenzijas par Tuvo Austrumu konfliktu. Vēl vairāk tad, ja šī konflikta gaita nav zināma.
Redzi taa, sanitaar
R
Rietumkrasts, Gaza un Austrumjeruzaleme tika nodota Palestiinieshiem. No taa laika ir bijusi lienosha okupaacija no Izraelas puses. Atgriezhaties "zaljaas liinijas" robezhaas un buus miers. Kaa jums nav kauna brukt Latvijai virsuu kameer juus pashi esat vainiigi simtreiz smagaakos un SHODIENAS noziegumos?
Tvaika ielas sanitārs
T
Vispār jau 1948. gada karu iesāka arābi, bet tāda Palestīnas valsts nekad nav pasludināta. Gazas sektors laikā, kpar kuru ir runa, atradās palestīniešu kontrolē un nekādu "okupācijas spēku" tur nebija.
sanitaaram
s
Nevajag okupeet Palestiinieshu zemi, tad Hamas nevienu rakjeti uz tevi neshaus.
Politologs
P
Pretīgais vepris atkal uzrodas.
Tvaika ielas sanitārs
T
Kad Hamas astoņus gadus šāva raķetes uz Izraēlu, tad tev galva negriezās un viss bija pieņemams? Nometnes apsargāt nespieda, tur paši pieteicās.
Man galva griezhas!
M
2009. gada janvaarii Palestiinaa Izraela noslepkavoja ap 1400 cilveeku, to starpaa 500 beernu. Ar lidmashiinaam pret neaizsargaatiem civiliedziivotaajiem.Tas ir pilniigi pienjemamas, nav ko iebilst, vinjapraat. Bet mekleet kaadu 90 gadus vecu cilveeku, kam pirms 70 gadiem piespieda apsargaat nometnes zhogu, luuk tas ir fashisma apkaroshana! Praatinj, naac maajaas. Shaada nespeeja redzeet lietas objektiivi. Slimiiba.
ieva
i
Zurovs... baidās no puvušām olām un tomātiem ... un baidās neieraudzīt nevienu kāršu krustu uz latviešu karogiem.... ,( ko noteikti piezīmēs fotoshopā ,lai parādītu Krievijā un citur pasaulē.....)
ieva
i
Būtu jāprasa ,lai konference ir atklāta visiem apmeklētājiem ,kas vēlas .. Urbanovičs ir tik smirdīgs un glums maita,ka tas jau nosaka konferences toni ...-tas nozīmē ,ka vārds nemaz netiks dots tiem ,kam būs atšķirīgs viedoklis no "IZREDZĒTĀS TAUTAS " un MAMONA kursa....
fakti
f
a. Židi negrib lai Stalinu lidzin ar Hitleru. bet Stalina režima nogalināja 100 reiz vairak cilvēkus nekā Hitlers. b. tātad sanāk ka Hitlers tiēšām bija maziņš slepkava. bet Stalins lielākais slepkava pasaulē, c. bet židi negrib lai cilvēki liek vienlidzibas zimii = tātad, Hitlers = Stalins, Stalins = Hitlers. d. kāpēc, jo tad hitlers butu otrā planā, un Stalins pirmā planā, un to žīdi nevar atļaut.
Šampēteris
Š
Protams, žīdiem jāpēta( jāanalizē) viņu izdzīšanas vēsturiskie motīvi, tomēr vīzentālieši Latvijā šoreiz vienkārši notrallina savu budžetu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas