Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zviedrija varētu piegādāt elektrību Baltijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
teo
t
Visi tie ir privātā biznesa projekti. Viņos valstij nauda nav jāiegulda. Ja privātie grib būvēt gāzes staciju vai savienojumu ar Zviedriju lai būvē. Ja grib būvēt naftas rūpnīcu vai ātomelektro staciju lai būvē. Latvijas ekonomikai tikai labāk. Laidiet tirgū 5-10 gāzes un elektrības tirgotājus un viss paliks lētāks. Elektrības tirgus ir bizness.
Students
S
Klausieties, Krievijas mīļi, kurā pusē jūs esat, ar Krieviju vai Eiropu? Ja ar Krieviju, tad jums labāka dzīve laikam būtu Krievijai draudzīgajās valstīs. Galu galā, mēs esam EU un mums vajadzētu vairāk sadarboties ar EU valstīm. Krievija mūs VAR, un tas vien jau ir riskanti, izmantot saviem mērķiem, bet EU valstis ir mums draudzīgas valstis, tāpēc Zviedrija labāka. Katrā ziņā, jārada alternatīvas, nevis japārdodas krieviem.
Ieva
I
Bet vispār nesaprotu, uz ko tie mūsu politikāni cerēja- būtu runa par kādu mumbo, jumbo cilti, kuras valodas vienīgais pratējs Eiropā dzīvo Maskavā, es saprastu. Taču zviedri, kas runā angļu valodā un arī zviedru valodas pratēju pie mums netrūkst.....
Ieva
I
Apskaties tekstā, cik šiem tā enerģija maksā, turklāt zviedri no mūsu korumpēto latviešu viedokļa ir tādi dieva doti cilvēciņi, kam ja arī ir jādas intereses citās valstīs, tad tikai padarīt tajās valstīs dzīvi labāku. Ko nevar teikt par krieviem.
ss
s
labs ekonomikas ministrs
Kompetence
K
Redz, kadi mums gudri ministri un padomnieces. Laikam jau zviedri so zinu bija turejusi liela noslepuma...
carlito
c
Robert, tev kā ar prātu? Nav par īsu? Visiem ir interese nokampt pēc iespējas vairāk. Kā tad tie eiropieši savu labklājību ir izveidojuši, tavuprāt, dāļājot enerģiju par puscenu visiem, kas to vēlas? Un rietumeiropa raušanas mākslu ir kopusi ilgstoši un pēdējos 60 gadus bez jebkādiem traucējumiem (zviedri jau gadus 150). Bet savienojumu, protams, vajag, lai būtu kāda alternatīva. Tikai tas nenozīmē, ka tas būs ekonosmiski pārāk izdevīgi un kāds mums kaut ko tirgos par "humānām" cenām.
@
@
Būtu tikai normāli - kā saka, konkurētspēja, ko tagad piesauc vietā un nevietā. Vai tad tā pēkšņi nebūs konkurences palielināšanās?
Roberts
R
Vai tas,ka "zviedram" ir daudz humanaka interese neka kampejoranzistiem,kuriem vieniga interese ir "nokampt" lielaku gabalu no tautas sastradata labuma ,neienak prata.
energetikis
e
nu kadas mulkibas ! Gerharda kungs, jus melojat. Par Zviedrijas iespejam eksportet elektribu jus zinajat, un to zina Sarma un visi parejie, un ja atceraties , tad vienaa energetikas konferencee tas tika runats .Tik atklatu melosanu tagad. Vienkarsi jums nacas lobet Krievijas intereses, tadel , nez kapec aizmirsat par Zveidriju !!!! Cik nepatikami paliek klausities tos, kas maina domas un atklati melo, un telo , ka neko nezina ! Nozelojams limenis ! un tadi sez valdiba
Interesanti
I
A tas, ka zviedram varētu būt savas intereses, kāpēc džeks sāk runāt savādāk nekā līdz šim, tas Dienai neienāk prātā?
vz
v
man ir cits jautājums, kādēļ LV nevarētu subsidēt saules kolektoru un saules bateriju iegādi mājsaimniecībām? Tas būtu solis zaļās domāšanas virzienā, bet laikam tur īsti "valstij" peļņas nebūtu :)
BC
B
zināma neinformētība tavā komentārā ir, jo gerhards ir tieši tas, kurš grib jaunu staciju liepājā, lai var tālāk veidot savienojumu ar zviedriju. pagaidām mums zviedriem nav ko piedāvāt un taisnība ir, ka lietuva ir soli priekšā, galu galā viņiem taču nākotnē būs jauna aes
Aa
A
Kads naivums, ka TP/Gazproma gazes stacijas sarazhota energija bus letaka par zviedru hidro energiju...
jaunietis
j
Kāpēc jāpērk dārgā Zviedrijas enerģija? Tikai tāpēc, ka tā ir zviedru?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Intervija ar Zviedrijas premjeru Frederiku Reinfeldu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas