Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zviedrijas premjers: Latvijas ekonomikas atveseļošanai labas izredzes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tev ,Stasis.
T
Kam tu gribi vienoties,lai vēl vairāk izpatiktu tiem ,kas mūs izģērbj plikus,atņemot darbu,naudu,pabalstus,ieķīā mūs un mūsu bērnu nākotni,dzīvojot uz parādiem ,kaut gan paši ar nodokļu maksātāju naudu piepilda savas kabatas, saņemot par savu nemākulīgo valsts vadīšanu, tūkstošus mēnesī. Mēs vairs neesam tik lēticīgi ,pārāk labu mācību esam saņēmuši no mūsu valsts varas ,lai šai valtī vairs kādam ticētu. Ja viņiem interesētu mūsu Latvija,tad viņi to nebūtu iebāzuši savās kabatās un izlaupījuši, un padarījuši mūs plikus.Viņi kalpo vienīgi savām interesēm,tāpēc neesi tik naivs un tik lētticīgs.
Trusis.
T
Ja visas tās valstis zinātu ,kas te vispār notiek Latvijā ,kā šeit rīkojas ar naudu, kādi negodīgi cilvēki valda ,un tērē mūsu valsts naudu . Viņi bēgtu,kā velns no krusta,un nedotu ne santīma.
Ir.
I
Izredzes jau labas,ja vien būtu godīga valsts vara visos līmeņos,un tai interesētu, lai Latvija uzplaukst .Kā redzam, lielākoties visiem rūp sava personīgā kabata,un par kopējo ļaužu labāku dzīvi šeit nedomā.Tiek atmaskoti valsts naudas šķērdētāji , bet jācieš citiem,tiem no kuriem tiek atņemts.,un atņemts tiek no tiem ,kam jau tā ir maz .Ko līdz visa tā naudas aizņemšnās,ja viņa tiek izšeptēta vadoņu interesēm.
lauķis
l
Laima ,laikam slima.Dombrovskis ir viens no švakrākajiem premjeriem Latvijas valsts pastāvēšanas vēsturē.Divu mēnešu valdīšanas laikā neviena prātīga doma kā atdzīvināt ekonomik.Tik vien prot kā aizliegt atņemt samazināt.Nevienas idejas kā virzīties arā no bedres.Tukša loze.
Stasis
S
Daži komentētāji nu gan, kā paši izsakās fleitē. Kas par folkloru ! Latvieši,atjēdzieties Beidziet mūžīgi meklēt utis otra kažokā ! Kad tā kašķēšanās vienreiz beigsies? Vai mums būtu vajadzīgas atkal barikādes, lai kļūtu vienoti ? Vai tā 1. Laima apjēdz pati , ko runā ? Cik tad Latvijā ir cietuši no genocida pēdējos 18 gados? Vai atkal kādi vagoni ar latviešiem ir aizsūtīti uz Sibīriju? Daudzi laimi meklēt ir aizlaidušies brīvprātīgi uz Īriju,ASV u.c. Katrs PATS ir savas laimes kalējs un var brīvi izvēlēties , kādu ceļu iet ,lai būtu laimīgs.Tie, kam rup Latvijas liktenis, paliek savā zemē, kaut pastalās......
Laima - Laimai.
L
Mīļā vārda māsa, tu nu gan stipri šau pār strīpu. Ir jābūt aklam , lai neredzētu, cik ļoti Latvija ir izmainījusies, kopš tā vairs NAV LPSR Ja tu būtu bijusi Latvijas prezidente , bet ES- ministru prezidente, OOO !!!, tad gan viss būtu OKI DOKI ! Vai ne ?
Fredrik REINFELDT
F
Uzvārdus pie mums raksta tā apmēram. Vai nav vienalga, kā sauc, kad tik labs cilvēks.
CR
C
Tālu no patiesības neesi. Ir vismaz divi ļoti pastulbi valdības lēmumi. 1.attiecībā par otrā līmeņa pensijām, jo es nevaru atrast no kādiem līdzekļiem valsts maksās pensiju man un pārējiem maniem vienaudžiem kad būšu sasniedzis pensijas vecumu, 2.par māmiņu algām - ar to, ka Latvijā mirstība ir lielāka par dzimstību, laikam nepietiek, pēdējā jāsamazina vēl. Un atkal atgriežamies pie vecā, interesanti, kurš tad mums tās pensijas pelnīs. Izeja - palielināt pensionēšanās vecumu līdz tam, kāds Latvijā ir vidējais dzīves ilgums, tad pensijas nebūs jānmaksā, taču tajā brīdi soc . iemaksas arī es nemaksāju, jo tūdāl veselība būs maksas.
Tautas bendes
T
Latvijas ekonomika neatveseļosies, bet ieslīdz 'dzi''lā ilgtermiņa krīzē, jo Augulis (ZZS), Repše (Jaunais laiks) un Dombrovskis (Jaunais laiks) ir nolēmuši taupīt līdzekļus uz sociāli vismazaizsargātākā slāņa - jauno vecēku un zīdaiņu rēķina!
Polšs
P
Vau! Galvenais boss nozīmējies. Vismaz zināšu kā izskatās.
ezis
e
Interesanta viedokļu maiņa. Laikam jau zviedru bankām tiešām klājas dikti slikti. Ņemot vērā nepilnīgos normatīvos aktus LV un trīs un pat vairāk reizes lielākos procentus šeit ,salīdzinot ar Zviedrijas noguldītājiem, zviedru banku izredzes laikam izskatās atkarīgas arī no mūsu izredzēm...Šaubos, ka Zviedrijā banka tā vienkārši varētu atsūtīt e-pastu un paziņot, ka jūsu procentu likme ir paaugstināta no 15% uz 28%, tāpēc... jāpelna tur, kur nesit pa nagiem.
hi...hi
h
paskat, paskat - vins tak smejas! vai ne par mums tikai!!!
valdis
v
viņu banku meitas uzņemumi saimnieko te un ko lai viņš citu saka presei arī mironi mierina unpagaida'm kamēr augša domā kā modei mainoties meitas grieza nost brunčiem apakšu taisot tos arvien īsākus tā mūsejie griežot līdzekus apakšai un sev audzejot punci vaibūs jēga bruncis tāpat vīles plīsis un tad tikkai pamanīs ka ši ,,zeltene nu nemaz tik fipiga nav unka vajadzeja vairāk viņai domāt par tauku nodziššanu nevis kājas arvien plikākas taisīt uagšgalu uzbarojot
Dolārs
D
Nē, nu melojis jau viņš nav. Izredzes ir vienmēr. Mūsu hokejistiem arī teorētiski bija izredzes dabūt zeltu. Nezinu kā ar hokeja zeltu, bet atlabt tā ekonomika atlabs. Agri vai vēlu. Ja ne šajā, tad nākamajā gadsimtā. Vai vismaz tūkstošgadē.
sociaalaa kriize
s
zviedri sagatavo latvju baalelinjus sociaalai kriizei, kas saaksies rudenii

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas