Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

ZZS arī turpmāk neplāno būt "daudz citādāka"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andis
A
ZZS - SC pakalpiņi un komunisma rēgi. Politiskās prostitūtes.
Berta
B
Diena pārāk daudz uzmanības atvēl šitiem zagļiem, kuri brāļojas ar SC un Krievijas miljardieriem. Tagad izdomājuši, ka šiem steidzami vajag 64 miljonus, protams, uz valsts iedzīvotāju kakla! Lelle un citi pareizi pamanīja, kur problēma: vēlēšanas, bandītu ultimāti, bailes no nelabvēlīga iznākuma vēlēšanās, kad ZZS sile paliks šaurāka.
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
Tas taču katram skaidrs, ka par sliktu darbu atlaistais, nav jāpieņem atpakaļ darbā. Un tādam nav jāuztic turpmākie darba pienākumi. Savtīgu interešu vadīts, Zatlers ierosināja Saeimas atlaišanu. Bet Saeimu atlaidāt Jūs tauta, nevis viņš. Tad kāpēc Jūs atkārtoti gribat ievēlēt tos pašus dīkdieņus? Savu gatavību startēt 11. Saeimas vēlēšanās, kopskaitā ir izteikušas 13. partijas. Tas ir pietiekami, lai izvēlētos to partiju, kura nav bijusi atlaisto skaitā. Vakardienas politiķiem vieta kapsētā. „ Tautas Kontroles brīvais saraksts Nr. 12” Esam vienīgais saraksts ar plašu sabiedrisko organizāciju un lokālo partiju pārstāvniecību, kurš apvienojies pret visām pie varas esošajām partijām - Latvijas izlaupītājiem. Lai mani priekšvēlēšanu solījumi nebūtu tikai solījumi, esmu gatavs ar katru vēlētāju slēgt vienošanos par savu solījumu izpildi, ķīlā dodot savu dzīvību. Tautas kontrole, saraksts Nr.12, Zemgales vēlēšanu apgabals Dainis Grabovskis, tel. 26160160, [email protected]
  • 0
  • 0
@
@
Aizies TP pēdās. Bez āmen.
Tā lūk...
T
Atklāta valoda - ZZS neplāno būt citāda,kā saka Lembergs un Brigmans uzņemsies,tāpat kā līdz šim, atbildību par svarīgākajām nozarēm. Jau ilgu laiku ZZS atbild par satiksmi,izglītību,medicīnu,labklājibu.Vai esam apmierināti ar šīm nozarēm? Vai ļausim tā turpināt? Vai uzķersimies uz solījumiem paaugstināt pensijas, nezinot kur ņemt naudu lai to izdarītu.
VENTSPILS LILIPUYTS
V
TAPAT KAA ZAGAAT,TAA ZAGSSIET.KAD JUUS VIENREIZ BEISIET TO SAVU NELIETIIBU.ZAGSANA UN MELOSANA.TAUTAI VIENREIZ APNIKS,BUUS OTRA ANGLIJA.TO JUUS PARAZIITI PANAAKSIET,ILGI JAU NEVAJADZEES GAIDIIT.
patīkami
p
Dzirdēt , ka ZZS arī turpmāk apzags tautu. Tapēc es šos taukmūļus ar Ventspils pundurmērkaķi lembergu priekšgalā NOLĀDU NOLĀDU NOLĀDU NOLĀDU NOLĀDU NOLĀDU
Dzens
D
Sava ideoloģija? Nesmīdiniet. Turklāt zaļo un zemnieku savienība jau pēc definīcijas ir kaut kas perverss. Bet ja zaļie nav zaļi un zemnieki nav nekādi zemnieki (nu, teiksim, kas tad Lembergs par zemnieku), tad jau var arī mesties kopā.
IQ
I
Rīkojamies! Balsojam par PAZEMINĀTO PVN likumi PĀRTIKAI! http://manabalss.lv/i/163
ruksis
r
Tātad arī turpmāk šitie zemnieku tēlotāji plāno būt saskaņieši surogāti.
ja būtu bez tā valsts nozadzēja,
j
tad gan būtu daudz savādāka
nazis
n
Taas, var teikt, ir labas zinjas! Jo taadai ZZS kaada taa ir shobriid nav naakotnes! Laimiigu skuju tacinju, ZZS!
Lelle
L
Kā zaga tā zags...
Runcis
R
Iemanījušies veikli šiverēt, imitēt labiniekus un palikt pie siles neuzņemoties nekādu atbildību.
ah
a
Un vēl - šī brīža aktualitāte - Augulis/Lembergs kopā ar Fliku grib līdz saeimas velēšanām !!!!!, iejklausieties, obligāti līdz velešanām !!! izkāst no valsts nodokļu maksātaju naudas 60 miljo, izgriežot tos caur AirBaltic. Jo jūt, ka velešanās var iet slikti, ja tad satiksmes ministrs nebūs no ZZS, tad Lemberga grupējumam šis kampiens netiks. Ja tas valsts naudas ieguldījums AirBaltic būtu domāts pēc būtības, nevis izzagšanai, tad jau mierīgi varētu pagaidīt līdz velēsanām. Fliks/Augulis to traci taisa tagad, kamēr Augulis to lietu var izbīdīt. Un tad Augulis būs miljonārs.
opa
o
Amēba ar neplāno būt citāda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas