Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

ZZS investīciju sadalē saskata priekšvēlēšanu vēsmas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lietussargs
L
iesaku izrāpties laukā no saviem ūdensgalvas mākoņiem un paskatīties, ka Latvija nebeidzas pie Rīgas robežas. Pirms sāc klabināt šādas glupības, painteresējies, kāpēc nepieciešamas sporta halles laukos, un ne tikai halles bet arī māxlīgā ledus laukumi. galvaspilsētnieks grobanijs.
ZBL
Z
Piemērs, pilsētas mērs no JL , iesniedz projektu finansējumu atsaka. Cilvēks izstājas no JL iestājas ZZS iesniedz to pašu projektu, finansējums tiek saņemts. ZZS vienkārši spriež pēc sevīm , un šoreiz nekļūdās, jo grūti pateikt kura partija pretīgāka ZZS vai TP. Štokenberga vadībā pašvaldību ministrija bija izstrādājusi kritērijus pēc kādiem piešķirt naudu, bet Saeima un prezidents tam visam uzspļāva. Stulbi!
saldenieks
s
Brigmanis - komunists sirdī un Kalpaka pieminekļa apgānītājs. Vēl arī Lemberga stipendiāts un roklaiža.
Ko
K
Kā lai tagad ZZS tiek pie vēlēšanu rīkošanai tik nepieciešamās naudiņas?
ugu
u
buutu labaak saskatijis savu samociito dveseliiti , no komunjaku laikiem lidz sodienai..kaa guljas,biedri brigmani?
jurists
j
Tas jau nav nekāds jaunums - Tautas partija šādā veidā uzpērk vēlētājus. Būtībā korupcija un nodokļu maksātāju naudas izmantošana savas partijas stiprināšanai. Taču ZZS šādu praksi ir gadiem atbalstījusi.Kopā jau var vairāk zagt...
Vois
V
vai arī zzemniekos drusku škrobes par to, ka tp ar tikpat naivu dedzību nebalsta breša afēru kā zz balstīja korupciajs apkarošanas novēršanu...
Onjons
O
otrs variants raksta nosaukumam "ZZS aktivitātēs jūtamas priekšvēlēšanu vēsmas"
pH
p
Brigmani! Tu neko jaunu nepateici,nav ko tagad te taisnīgo tēlot,Paši saldā(apmaksātā) vienprātībā par visu nobalsojat...
Jānis
J
Brigmanis beidzot pamodies, kad netaisnīgā investīciju dalīšanas sistēma ir skārusi ZZS pašvaldības. Pats jau vainīgs, ka šī situācija nav sakārtota pašā saknē. Viņam vajadzēja celt trauksmi jau tad, kad finansējums netaisnīgi netika daudzām opozīcijas pašvaldībām, saprotot, ka pienāks kādreiz arī pašu kārta. Kad naudiņas ir tā pamazāk, katrs velk uz savu pusi. Tā nu tas ir ar TP divosību: vārdos viena taisnība visiem, bet darbos? Arī pats Brigmanis ar savu slaveno teicienu par ētiku, kā ļoti stiepjamu jēdzienu, ar dižo hūti kā labāko premjera kandidātu, Breša mutantiem nav veicinājis taisnīgas investīciju sadales ieviešanu.
Kabula
K
Jaunsvirlaukā ir divas
Janka
J
Ak ta beidzot arī Brigmanis to ir pamanījis, jau pagājušogad LPP,TP un ZZS vadītājam pašvaldībām tika 98% visu investīciju.
futbolists
f
Ja nezin labāk, lai paklusē - Valmierā ir futbola komanda!
dzeris
d
Tā sistēma vispār galīgi netaisnīga, it kā nodokļus maksātu tikai TP pašvaldību iedzīvotāji, žēl tikai, ka katrs cīnās tikai par sevi, tāpēc TP tik viegli manipulēt, atmetot kādu kumosu koal. partneriem. Tāda sajūta, ka par opozīciju balso valsts ienaidnieki, kuri jāsoda, tas viss antikonstucionāli.
Skudrītis
S
Mani vairāk pārsteidz tā intensīvā sporta haļļu celtniecība. Vai tā patiesi ir tāda vajadzība Nr1? Varbūt neko nesaprotu no ārpusrīgas dzīves, bet vai tiešā katrā pilsētā un pagastā ir tik aktīva sportošana> Un kādās disciplīnās? Kad paskatās sporta sacensības, nerodas iespaids, ka LV ir kaut kāda sporta lielvalsts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

MĒRĶDOTĀCIJAS PAŠVALDĪBU INVESTĪCIJĀM

Iesniegto un atbalstīto projektu skaits pa plānošanas reģioniem.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas