Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Āgenskalnā aiztur taksometra šoferi bez autovadītāja tiesībām

Svētdien, 11.martā, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki Āgenskalnā aizturēja taksometra šoferi bez autovadītāja tiesībām, portālu Diena.lv informēja RPP.

Vakar neilgi pirms pusnakts RPP Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes darbinieki, veicot kontrolpirkumu taksometrā, konstatēja, ka pēc pakalpojuma saņemšanas automašīnas vadītājs par darījumu neizsniedza čeku.

Pēc brauciena taksometra vadītājs informēts par notikušo pārbaudi un lūgts uzrādīt personu apliecinošu dokumentu. Datu pārbaudes laikā atklājās, ka šoferis veicis arī citus pārkāpumus, proti, dzīvo bez deklarētās dzīvesvietas, kā arī viņam tiesības ceļu satiksmē ir liegtas, jo spēkā stājies auto vadīšanas tiesību aizliegums nesamaksātu sodu dēļ.

Lietas materiāli saistībā ar čeka neizsniegšanu nosūtīti Valsts ieņēmumu dienestam izvērtēšanai. Savukārt policisti pārkāpējam noformēja administratīvā pārkāpuma protokolu par dzīvesvietas nedeklarēšanu un piemēroja naudas sodu 10 eiro apmērā.

Saistībā ar veikto pārkāpumu ceļu satiksmē izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuriem vīrietis nodots turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas