Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Apbalvos Rīgas sakoptākās izglītības iestādes

Piektdien Rīgas domē balvas saņems konkursa „Rīgas sakoptākā izglītības iestāde 2008” uzvarētāji – pirmsskolas izglītības iestāžu grupā 161. pirmsskolas izglītības iestāde un 215. pirmsskolas izglītības iestāde, vidusskolu un ģimnāziju grupā Lietuviešu vidusskola un Ziemeļvalstu ģimnāzija, ziņo Rīgas dome. Balva ir 1500 latu iestādes sakopšanas inventāra iegādei.

Konkursā piedalījās 12 Rīgas skolas, pirmsskolas un interešu izglītības iestādes. Teritoriju labiekārtošanā iestādes neieguldīja milzu līdzekļus, bet kopīgajā darbā iesaistīja audzēkņus un viņu vecākus.

Komisija, apsekojot konkursam pieteiktās teritorijas, vērtēja gan sakopšanas darbos iesaistīto bērnu skaitu, gan sporta, atpūtas laukumu un stadionu uzturēšanu kārtībā, gan apstādījumu savdabību.

Par iniciatīvu, kas izrādīta sakopjot to nelielo zemes stūrīti, ko vienu dienas daļu katrs skolas vai bērnudārza audzēknis sauc par savām mājām, pārējās astoņas konkursam pieteiktās skolas un bērnudārzi saņems 200 latu lielu naudas balvu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas