Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Arī Rīgas domnieki uzskata, ka pasākumi Vecrīgā jāierobežo

Rīgas domes Drošības un Kārtības jautājumu komiteja ceturtdien secināja, ka jādomā par vietām, kur turpmāk vajadzētu ierobežot cilvēku pulcēšanos. Domnieki tikās ar Valsts policijas Rīgas reģiona priekšnieku Andri Dzeni, lai pārrunātu 13.janvāra grautiņus Vecrīgā. Domnieki atzina, ka agrākais ierobežojums par 50 metriem vairs nav spēkā, jo to atcēlusi Satversmes tiesa, tomēr vajadzētu meklēt ceļus, kā to atjaunot.  

A.Dzenis pauda viedokli, ka politiskos mītiņus Vecrīgā nevajadzētu rīkot, bet, runājot konkrēti par 13.janvāra akciju Doma laukumā, viņš minēja, ka turklāt tur “visur apkārt” notiek celtniecība, ko nemiernieki varētu izmantot.

Viņš arī sacīja, ka būtu jādomā, kā risināt situāciju, kad uz pasākumu atnāk lielāks cilvēku skaits nekā sākotnēji pieteikts. Šādos gadījumos pasākumus būtu jāpārceļ uz citu vietu, uzskata policijas pārstāvis.

Komitejas vadītājs Andris Vilks uzsvēra, ka pašvaldības deputātiem tomēr būtu jāpārdomā finansējuma samazināšana pašvaldības policijai, jo tas būtiski ietekmē drošību.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas